Избран цвят: Вдъхновения от синьо тъмно облекло, което можете да следвате!

Избран цвят: Сини тъмно облекло вдъхновения, които можете да следвате! – Винаги вечни, военноморски и бели рокли, особено реколта или ретро, са шик, излъскан начин да се измъкнете в стил, когато топлото време удари.

Якета на военноморските сили + черен топ + дънки
Военноморски, сиво и бяло облекло с торба с руж кръстосано тяло и леопардови апартаменти.
И добавянето на червени акценти под формата на шалове, бижута, обувки или чанти е класическият начин да завършите добре външния вид. Морската мода има способността да изглежда доста костюм и прекалено, така че поддържането на парчетата ви модерни и не твърде буквално е ключово.

Избран цвят: Вдъхновения от синьо тъмно облекло, което можете да следвате!

Прост комбинация от ВМС-Хаки. За да оптимизирате конвенционалната цветова палета, изберете колан, който съответства на чантата и обувките.
Таймс Стилът на Ванеса Хъджънс беше определението за безупречно
Тейлър сдвои сладък топ с чифт тен панталони и черни и кафяви кожени броги.
Това е много лесен начин да изглеждате елегантен и страхотен вариант, ако някога се чудите какво да облечете. Синьото е по -меко от черното и по отношение на цвета обикновено ще отговаря на 40+ жени по -добре. Ако флотът е много близък до черно толкова близо, че при ниска светлина всъщност изглежда черен, тогава вероятно не бива да го носите с черно, защото хората ще мислят, че сте се обличали в тъмното и не сте осъзнали, че е флот .

3 различни тоалета – прекрасна пепа от Александра

Вижте също

Пролетна мода
Как да стилизираме извънгабаритна риза за пролетна тенденция 2022

Избран цвят: Вдъхновения от синьо тъмно облекло, което можете да следвате!

VB изглежда напълно приказно в Navy & Black в Ню Йорк.

Candela Novembre Тази комбинация от червен връх и синя мидинара прави основните цветове да изглеждат полирани, особено с маратонки Houndstooth.

Черно кожено яке + тъмносиньо, подрязани панталони с широки крака, носени с токчета на глезена на пръстите на пръстите на пръсти
чрез