Как да изберете производители на физически фитнес на едро на едро?

Точно как да изберете производители на физически фитнес на едро на едро?
13/04/2018, публикуван от Alanic Global
Повишаването на проблемите на здравето и уелнес накара много хора да удрят фитнес центрове, както никога досега, както и това накара търсенето на превъзходни физически фитнес дрехи да стреля. Ако имате магазин за облекла, можете да увеличите продажбите си, като запазите жилетки за фитнес център, сутиени за физическа годност, приспособления за писти, както и панталони, както и други облекла за физическа годност. Въпреки това, купуването им може да означава голяма част от разходите от ваша страна, тъй като облекла за атлетически функции не са наистина евтини. Въпреки това все още можете да намалите значително разходите си, като отидете на производители на физически фитнес с нискотарифни фитнес, които предлагат доставки на конкурентни цени. Можете да получите такива доставчици в спазването на начини.

Проверете уебсайтовете на производителя
Повечето производители на физически фитнес на едро имат собствени официални уебсайтове, както и можете да поръчате оферти за разходи от тях. Обикновено се развиват имейл, както и идентификатори, които можете да използвате, за да се свържете с доставчиците. Можете да посочите вида на доставките, които искате, както и да получите точни оферти за разходите за поръчките.
Направете сравнение на разходите
Това е най -старата техника в книгата за получаване на конкурентни цени. След като поискате оферти от редица производители, трябва да сравните цените, които ви предлагат. Това ще ви помогне да разберете кой от тях има най -ниските цитати. След като сравните цените, можете да бъдете повече или по-малко сигурни в истината, че ще отидете с най-ниския доставчик.

Поискайте проби
Просто правенето на сравнение на разходите няма вероятност да бъде полезно, освен ако не сте сигурни и в високото качество на доставките, които получавате. Поискайте проби от дрехите за физическа фитнес на едро от доставчиците на услуги, в които сте се включили. Бърз поглед върху качеството, сградата, както и други елементи могат да ви помогнат да разберете кои от пробите са най -добри.
Отидете с прегледите в интернет
Дори при висококачествени проби не можете да сте напълно сигурни в вида на услугите, които можете да очаквате. Важно е да се проверяват в интернет оценките по тази причина. Отидете на всеобхватни оценки за конкретни доставчици на услуги от предишни клиенти над продукта, както и уебсайтове за оценка на услуги онлайн. Открийте какво трябва да заявят за конкретния доставчик на услуги, с които искате да отидете. Изберете производителя, който има най -добрите оценки, както и отзиви от клиенти.

Може да изглежда отнема много време да се направи всичко това, но можете да сте сигурни, че резултатите ще си струват усилията.

Етикети:
фитнес дрехи
Производители на фитнес облекла
Облекло за физическо фитнес на едро
Производители на дрехи за физически фитнес на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Концепции за облекло за ваканционния ден за това лятно време

концепции за облекло за ден за това лятно време – от плаж виж до празник на барбекю или дори просто да се разхождате в града през лятото, навсякъде, където дългият уикенд ви отвежда, виждаме няколко печеливши изглежда във вашата прогноза.

Концепции за облекло за ваканционен ден за това лято

Лятото е последно точно зад ъгъла, което предполага, че официално е време да превключите тъмния си деним, както и обувките с близки пръсти за шорти за Жан, както и по-леки върхове. Само тъй като на практика лятното време не означава, че ще трябва да изключите формулата си за облекло за нещо напълно чуждо.

Към късно се виждаме тонове доста разрошени, флорални, подпухнали, както и върхове, които ще направят всякакъв тип чифт деним да изглеждат като милион долара.

– Плажен стил
С парче от изявление на героя, всичко, което ще изисквате, е сламена шапка, двойка модни слънчеви, както и пързалки, за да общите външния вид.

Плажен стил за лятото
Облекло за плажен стил
Плажен стил през постоянно 21
Плажен стил през Pinterest
Плажен стил

– Разхождайки града
Носете със забавен връх, плъзнете на предпочитания от вас чифт дънки, както и допълнете всичко с остра чанта, за да овладеете външния вид.

Вижте също

Лятна мода
Тези цветни поп ще бъдат в крайна сметка през лятото на най -чистите облекло на годината

Небрежен стил, който се разхожда града
Разхождайки се в стила на облеклото в града
Разхождайки се от градския тоалет
Разхождайки града през Pinterest
Концепции за облекло за стил за разходване на града
Разхождайки се от оживеното облекло на града
Съответстващи концепции за облекло за STROLL

– Пикник до езерото или барбекюто задния двор
Когато искате да изглеждате сладки, колкото и да не е толкова добре облечен, за настройки с нисък ключ, изберете облечена рокля с фини детайли, които оказват огромно въздействие.

Идеи за пикник
Стил на пикник
Облекло за пикник
Стил на пикник през Софишоеловър
Стил на пикник
Пикник към езерните тоалети
Летен стил за пикник

– Посещение на градината
В градинските флорали, детайлите на очите, Ditsy точки, както и динамични ивици, отпечатъците на сезона се чувстват забавни, както и много свежи. Добавете на неутрални сандали, както и приготвена лятна чанта, за да съберете всичко заедно.

Стил на цветната градина
Градината виж облекло
Градина виж идеи за облекло
Градината виж модата
Облекло за цветна градина

TPS отчет на Frugal Friday: Blue Leopard Wrap Ress

Нашите ежедневни отчети за TPS предполагат, че едно парче дрехи, подходящи за работа, в редица цени. Джоунс Ню Йорк има доста страхотна продажба: 50% отстъпка от всички стилове на продажба. Харесва ми тази тъмносиня рокля за изкуствена обвивка – проста, носима, но забавна. (Той също е производител, който се измива, оценка.) Беше 119 долара, след което се маркира до 59 долара, но с продажбата намалява до 29,50 долара. Предлага се в размери 2-16, както и плюс размери. Jones New York Blue Leopard Wrap Dress Видяло страхотно парче, което бихте искали да препоръчате? Моля, изпратете имейл tps@corporette.com. (L-2)
Тази публикация се състои от партньорски връзки и Corporette® може да печели комисионни за покупки, направени чрез връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Благодаря ви много за подкрепата!
Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска рекламна програма, създадена да достави показатели за нас да печелим такси, като се свържем с Amazon.com и свързани сайтове.
Продажби на бележки за работно облекло за 9.23.22 (нашите любими с удебелен шрифт!):
Ann Taylor – 30% отстъпка от покупката ви (прилагат се изключения).
Amour Vert-Продажба в края на сезона, до 50% отстъпка (чудесно за копринени блузи и екологични дрехи).
Banana Republic-Полугодишни приятели и семейно събитие, 40% отстъпка от вашата покупка на пълна цена!
Фабрика Banana Republic-Полугодишни приятели и семейно събитие, 50% отстъпка от покупка!
J.Crew – Допълнителни 30% отстъпка от продажбата
J.Crew Factory – до 50% отстъпка от всичко; Всички дънки $ 49,95; Допълнителни 15% отстъпка от върхове, тениски и обувки
Loft – 50% отстъпка от всичко и безплатна доставка!
M.M. LaFleur – Спестете до 80%
Neiman Marcus – Последно продажба на обаждания, до 75% отстъпка!
Nordstrom – Летната продажба е включена! спестете до 60% до 9/12
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, до 70% отстъпка!
Victoria’s Secret-Спестете 40-70% на 1000-те стилове на продажба

Други продажби на бележки:
Бъфи – до 35% отстъпка от постелята си
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от последни шансови артикули

Някои от най -актуалните ни статии тук в Corporette …
12 лесни актуализации за офиса

Лесни начини да запомните да вземете лекарствата си

Какво да получите за работа в Ан Тейлър

Кои са любимите ви телевизионни предавания за вдъхновение за работно облекло?

Страхотни преки пътища на Apple, за да ви помогнат на работа

10 невероятни модни съвета, за да изглеждате по -високи

Кой не обича да изглежда по -висок? И особено ако сте къса жена, бихте искали различните модни трикове, за да изглеждате по -високи. Хубавото е, че интернет е залято с тонове различни модни съвети и трикове, които ще ви осигурят точно това.
[Също така прочетете: Как да увеличите височината естествено]

Затова седнете и се отпуснете, докато ви просветлим с няколко невероятни съвети, които да изглеждате по -високи, които можете да постигнете по тези прости начини.
Модни трикове, за да изглеждате по -високи
Изборът на правилните тоалети е най -добрият ви залог, ако искате да изглеждате по -тънък и по -висок. Те ви камуфлират в правилните райони и можете да изглеждате по -тънък, отколкото вече сте. Нека разгледаме някои хакове, които ви карат да изглеждате по -високи.
1. Палацо с висока талия
Палаците или панталоните с висока талия ще създадат илюзия за по -малък торс и по -дълги крака; Неизменно ще изглеждате и изглеждате много по -високи, отколкото вече сте! Разгледайте някои от стиловете тук:

2. Вкарайте си тройника
Прибрана в тениска определено ще ви накара да изглеждате по -структурирани. Тези видове дрехи, за да изглеждате по-високи, дайте добра перспектива, така че не забравяйте да приберете тази тениска следващия път, когато се отправите. Малко допълнителна височина винаги е била плюс.

[Също прочетете: рокли за скриване на корема]

3. Къси рокли и къси поли
Тези тоалети са чудесен начин да изглеждате горещи, както и високи за къси момичета. Кратките рокли или къси поли означава повече кожа, а повече кожа означава да направите краката ви да изглеждат удължени от това, което са.

5. Каквото и да е облеклото, направете го монохромен
Монохромно облекло, носенето на същия цвят от главата до петите, създава илюзия за височина. Така че това разширява вариантите ви за гардероб, за да носите всичко – от мини до макси рокля, което ви позволява все още да изглеждате високи.

6. Прически, за да изглеждате високи
Така че прическата ви също може да направи огромна промяна. За да добавите тези няколко допълнителни инча, предпочитайте да поставите косата си нагоре. Опитайте висок кок, висок хвощ, стилен чиньон или пух отгоре.
[SC: MediaD]

7. Anarkalis с дължина на пода
Anarkalis с дължина на пода отново ще даде илюзия за дължина и лесно можете да ги носите на фестивали и партита с малко блъскане. Въпросът е, че трябва да се уверите, че торсът ви изглежда по -къс и краката ви изглеждат много по -дълго. Погледнете някои анаркали, които са идеални, за да изглеждате по -високи:
[Също прочетете: Как да увеличите височината след 25]

8. разпален Куртис
Куртис, които не се придържат към тялото ви, са много по -добри от тези, които прегръщат тялото ви на всички грешни места. Ако са малко разпалени, ще изглежда, че сте по -тънки и по -високи. Това не е ли най -добрият сценарий?
За жените, които имат по -тежки ханш и по -обемна фигура, тези курти са най -добрият ви залог, защото могат да направят по -ниската ви порция да изглежда толкова по -тясна. В резултат на това ще изглеждате много по -високи! Изплатеният Куртис винаги е печеливша ситуация!

9. Дълбоки V-образни линии на вашите блузи
Независимо дали носите блуза, етническо яке или курта, опитайте се да се съсредоточите върху носенето на по-дълбоки V-образни линии. Когато носите по -дълбоко деколте, вниманието винаги се привлича към горната страна на тялото и това прави потребителя да изглежда много по -висок, отколкото тя вече е!
Ако не ви е толкова удобно да носите дълбока V-neckline, тогава дори можете да изберете курти или блузи, които имат шипове, които ще паднат диагонално на врата ви. Блузи с V-образно деколте с Lehengas изглеждат особено хубави! Време е да покажете този корем нали? Блигайки го по правилния начин и ти е добре да тръгнеш!

10. Сари от коприна и креп
Коприната и креп са два синусови материали, които ще се придържат към тялото ви и ще ви дадат правилните контури. Тежките копринени сари с много бродерия не само изглеждат тежки по тялото, но и те карат да изглеждаш по -обемни. Придържайте се към коприна, която е деликатно бродирана или пайети сари за по -тънък външен вид.
[Прочетете също: Кога момичетата спират да растат]
Погледнете някои от копринените сари, които могат да ви накарат да изглеждате по -високи:

Така че ето десет начина, които гарантирано ще ви направят да изглеждате по -високи. Не забравяйте, че в крайна сметка това винаги е начинът, по който носите себе си. Така че, независимо дали сте тънки или обемисти, къси или високи, имайте предвид горните съвети и бъдете уверени в това, което носите!
Източник на изображения: Pinterest

Кост на седмицата: 1.state

За забързани работещи жени костюмът обикновено е най -лесният екип, който трябва да се хвърли сутрин. Като цяло, тази функция не е свързана с интервюта за жени, които трябва да бъдат толкова традиционни, както и фундаментални, колкото получавате – вместо това тази функция е за малко по -различния костюм, който е модерен, но все пак професионален.
За разлика от последните продажби на Nordstrom Anniversary, 2022 NAS е изпълнен с страхотно работно облекло – включително много фантастични костюми. Този от 1.State е един от любимите ми (въпреки че имайте предвид, че панталоните правят тенденцията „предния подгъв“ – какви са вашите мисли за този, читатели?).

Блейзърът се предлага в тъмнозелено, лилаво, както и в черно, както и панталоните се предлагат в екологични, както и в черно-прекрасно. Гърбът е по -специално някои страхотни гънки, както и камиони, които го правят интересен.
Blazer се предлага в размери 00-18, както и е 92,99 долара по време на продажбата (139 долара след приключване на продажбата). Панталоните се предлагат в размери 00-18, както и 14W-28W (само за черен); Те са 65 долара, но ще бъдат 99 долара след приключване на продажбата. (Ooooh: 1. State наистина има много страхотно работно облекло в този цвят.)
Тази публикация включва партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени чрез връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Благодаря ви много за подкрепата!
Продажби на бележки за работно облекло за 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, до 70% отстъпка!
NEIMAN MARCUS – Продажбата е в продажба, до 75% отстъпка!
Net-A-Porter-7000+ нови линии, добавени до 80% отстъпка!
Nordstrom – 7000 нови марки за жени
Lo & Sons – до 50% отстъпка!
На Mercer – Продажба на съоръжение за съхранение: до 60% отстъпка
Таванско помещение: Летен клирънс: До 70% отстъпка от редовни цени
J.Crew-75 долара деним и много повече стилове за износване
J.Crew Factory-$ 40-$ 60 отстъпка от всичко; $ 10 отстъпка на всеки $ 50, които харчите

Други продажби на бележки:
Бъфи-спестявания от връщане към училище: до 15% отстъпка от постелята си
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от последни шансови артикули
Подмладяване – Продажба на хола: До 30% отстъпка (читателите обичат осветлението си)

Доклад за работното облекло на Frugal Fring: Разтягане на панталони от памук Chino

Нашите ежедневни доклади за работно облекло предполагат едно парче облекло, подходящо за работа на различни цени.
Лятото е официално точно тук, както и аз съм в търсене на бели панталони. Тази чино чифт от Caslon е перфектна дължина на глезена, има малко разтягане, както и ще се премести добре от работа към уикенд.
Бих ги носил с раиран тройник, както и с ВМС Блейзър за обикновен тоалет в петък през лятото.
Панталоните са 49,99 долара в Nordstrom, както и се предлагат в размери 00–18. Те също се предлагат в „Moonrock“, „Lilypad“, както и Navy.
Тази публикация съдържа партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!
Продажби на бележки за работно облекло за 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, колкото 70% отстъпка!
Neiman Marcus – Продажбата е в продажба, колкото 75% отстъпка!
Net-A-Porter-7000+ нови линии, добавени, колкото 80% отстъпка!
Nordstrom – 7000 нови марки за жени
Lo & синове – до 50% отстъпка!
На Mercer – Продажба на склад: до 60% отстъпка
Loft: Summertime Clearance: до 70% отстъпка от рутинните разходи
J.Crew-75 долара деним и още стилове за износване
J.Crew Factory-$ 40-$ 60 отстъпка от всичко; $ 10 отстъпка на всеки $ 50, които харчите

Други продажби на бележки:
Бъфи-спестявания от връщане към училище: до 15% отстъпка
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от предмети от последния шанс
Подмладяване – Продажба на жилищно пространство: до 30% отстъпка (читатели харесват осветлението им)

Моден стил на 2017 г. С маратонки можете да копирате идеал сега

2017 Моден стил с маратонки, които можете да копирате идеално сега-ще бъдете изненадани от тези стилове на мода напред, започвайки от спортни ники до стари училищни бегачи.

Маратонки Облекло стил 2017
След като започнаха да се появяват на пистите, изглежда, че са предоставили модни блогъри, редактори, известни личности, както и улични тенденции на екологичната светлина, за да използват тези обувки като спортен телбод.

чрез Ванеса Джакман
чрез модната китара
чрез IMAX Tree
чрез GC изображения
Изглежда, че тези атлетични обувки имат тежък момент, като се появяват изявление по улиците през тези години. Работата е там, че можете да ги носите в ежедневието си, като започнете от улиците до специални събития, както и атлетически дейности.

чрез колаж реколта
Маратонки Облекло стил 2017
Маратонки Облекло стил 2017
Маратонки Модни идеи
Маратонки Облекло стил 2017
2017 Моден стил с маратонки можете да копирате идеално сега
С други думи, казващи, маратонките вече не са само за фитнеса, те са за онези дами, които искат да направят изявление, да се чувстват позитивни и удобни. Ето защо взехме решение да разберем най -добрите начини как да стилизираме маратонки с върхове, както и дъна, така че да крещи елегантно, както и да се вогира.

Карли Клос
Маратонки-улица-стил-1
Alessandra Ambrosio има идеалното комбинирано лятно облекло за маратонки
Ема Робъртс

Модни резолюции

Ето една забавна тема за днешната отворена тема: Какви са вашите модни резолюции (ако има такива) за 2015 г.? Някои различни разработки това може да отнеме:
Почистване на гардероба си или опит да се отървете от дрехите, които не се използват (или просто организиране на гардероба си много по -добре с дрехите, които имате в него)
Възстановяване на гардероба си след промяна по размер, вкус или бюджет
Поставяне на мораториум за купуване или закупуване на гардероба си
Носете на рутинна основа (например когато седмица), така че да не повдигате подозрения при сегашната си задача, когато започнете да интервюирате – на снимката: Традиционният фаворит, Теорията е подходящ (Gabe Jacket, Emery или Max C Pants)
Предизвикайте се с някои модели или цветове, които да опитате в гардероба си – може би опитайте забавен модел с шал като този, изобразен по -горе, предлага се в Nordstrom за $ 38

За моя $ .02 бих искал да започна отново да използвам токчета. Между бебетата, както и бебешките облекла, както и работата в работата, която съм излязла от навика-поставих чифт 3 ″ ботуши миналата седмица, както и почти паднах. Част от проблема беше, че всичките ми стари обувки не са във форма за известно време , тъй като изглеждах, че вдигнах допълнителен размер на половината обувки с всяка бременност. След като Джак се роди, разбрах, че исках да очаквам скоро, така че не исках да се занимавам с купуването на тон обувки в новия си размер, затова се опитах да се нахлуя в старите си обувки – както и в допълнение се случваше на това звучи. (Не е добре…. Оу.) Чух, че краката ви все още могат да променят размера на (нагоре или надолу) в следродилните месеци, така че и аз чакам малко след раждането на Хари. Очевидно не изисквам да нося токчета – никой не го прави! – Въпреки това наистина ми липсват! (На снимката по -горе: Може просто да се наложи да дръпна спусъка на тези много популярни обувки Cole Haan в Zappos. Hmmn …)

Дами, какви са вашите модни резолюции? (Някакви други общи резолюции, които бихте искали да споделите?)

(L-6)

Кои са задължителните дрехи за колоездене, които изисквате да инвестирате в ASAP?

Какви са задължителните дрехи за колоездене, от които изисквате да инвестирате в ASAP?
30/10/2020, публикуван от Alanic Global
Човекът, който го вози, е също толкова решаващ, колкото самото пътуване. Както и какъв по -интелигентен метод да се поглезите, всеотдайният ездач, отколкото да мечтаете за вашия цикъл?

Истината е-колоездачното облекло на едро, разработено за колоездачите, не е просто трик за продажби. Въпреки че не е необходимо, подходящите дрехи за езда, както и обувки правят цикъла по -безопасен, както и много по -приятен. Също така ще увеличи ефективността ви, като гарантира, че не пропилявате ресурсите си при каране.

По този начин, за да направите вашите колоездачни пътувания удоволствие, както и да ви помогнат да пътувате по дължините, които никога не сте замисляли преди, ние съставихме списък.
Колоездене
1. Велосипедна фланелка
Защо не могат да попитате фундаментални памучни тениски, можете да попитате? Освен че ще капете накиснати от пот, както и ще отнеме векове, за да изсъхне отново.

Велосипедната фланелка, от друга страна, прилича много на тройник, но е направена от овлажняващ технически памук (или комбинация от мерино вълна) с материали, проектирани за извличане на влажност от кожата.

Велосипедните фланелки са особено полезни за:

Задните джобове са за вашите много важни притежания.

Високите деколтета са там, за да ви предпазят от неоправдано излагане на слънчева светлина.

Предният цип ви помага да отворите или затворите фланелката толкова високо или толкова ниско, колкото искате, в зависимост от температурата.

Най-общо, велосипедните фланелки функционират къси или дълги ръкави (за колоездене на студено време). Независимо от това, за особено горещо време може да получите тениска без никакви ръкави. Имайте предвид различните стилове на тъканите от Джърси, вариращи от ултра светлина до плътна, вятърна, както и водоустойчива. Ако търсите световен тип фланелка, в началото, потърсете фланелка с къси ръкави със средно тегло.

Alanic Worldwide · Какви са задължителните дрехи за колоездене, което изисквате да инвестирате в ASAP?
Основен пласт
Сега, защо изисквате нещо под фланелката на мотора си, ако тя вече отблъсква влагата?

Въпросът е, че наслояването е също толкова необходимо. Вашата фланелка е само една част от трислойна система, както и вие също ще имате основен слой след кожа в допълнение към яке.

Ето какво прави основният слой:

Той изтласква потта от кожата ви до фланелката (което е фантастично през лятото), както и изолацията, когато е по -хладна.

Собствениците на фирми, както и продавачите, ако искате да интегрирате колоездачното облекло във вашите магазини, се свържете с екипа за поддръжка на един от добре познатите производители на колоездачни облекла в индустрията, както и искане за цитат.

Етикети:
Колоездно облекло на едро
Производители на колоездачни облекла
колоездачни дрехи на едро
Колоездно облекло на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Как да открием професионалисти треньори (и защо, както и кога)

Кои са най -добрите ви предложения за това как точно да откриете треньори по професия, дами? Защо може да се изисква такъв? Кога в професията ви трябва да изглеждате треньор по професия? Нека обсъдим.
Първо, ето загрижеността на посетителя J за това как точно да открие треньор по професия:
Писали ли сте някога за използването на услугите на треньор по професия? Точно как човек ще открие някой, с който да работи? Работя в данъци/счетоводство в района на NYC/NJ, както и изисквам някои професии, които тренират в този момент от живота си. Досега съм работил в публично счетоводство, както и изискване на някакво подпомагане на напредъка в моята професия, освен техническите умения.

Страхотен въпрос, посетител j! Разбрах, че посетителите говореха за това в тази сутрин. Въпреки че говорихме за модификации на професията, както и за други преходи на професията, не сме говорили истински за това как точно да открием треньори по професия преди.
{Свързани: Най -добрите насоки за професията от треньорите}

Накратко се справих с обучител на професия в моите законодателни дни (когато бях изключително на разположение да напусна закона!), Както и не бях най -добрият опит, за да бъда честен.

Методът му беше изключително много: „Представете си единственото нещо, което харесвате най -добре – като гледане на бейзбол. След това може да отидете да бъдете адвокат за бейзбол! ” Това, винаги съм чувствал, и двете беше очевидно (никога не ми хрумна да се съобразявам със страстта си!) В допълнение към подвеждащите съвети, защото в края на краищата ежедневните дейности на спортен адвокат най -вероятно не включват много бейзбол гледане.
Но това беше моето едно преживяване – дами, какви са вашите мисли? Открили ли сте фантастичен треньор на професия – както и ако да, как? Кога го открихте много полезни в кариерата си?
PSST: Това са няколко от нашите предпочитани книги, ако мислите да промените кариерата си:

< >

Допълнителна информация:

Пет предложения за избор на треньор на професия [Каричарката]
Кариерни треньори: Кога си струват солта [Fortune]
Десет неща, които трябва да разберете за професията коучинг [Forbes]
Треньор на кариера срещу Life Coach: Каква е разликата [AOL Jobs]
Попитайте читателите: Случвало ли ви е да ви е подпомогнала професията? [Попитайте мениджър]

На снимката: Shutterstock / Snezana Ignjatovic.