„Koon Clothing“ говори езика от основен тип

, вървящ в обратна посока, че никога не казвай своя шивач, от предишния ми пост имаме облеклото на тениската на базата на NYC Koon Clothing. Те са големи почитатели на графичния стил, както и телефонните наричат ​​„вътрешни“ на тази търговия повече от десетилетие. Стиловете са буквалното отражение на тяхната страст към простотата в графичния дизайн. Линията за облекла говори в прост тип, както и е посветена на хора, които са повлияни от простотата, както и желанието да го разкрият, като използвате дрехи, които говорят, познахте, основната форма.
Дод Чомчан, собственикът на линията, както и неговият екип са създали 9 стила в 4 серии за първата си колекция. Всички продукти са отпечатани с мастило на водна основа на 100% памучни тениски, както и пълни с стикера „K“ и щифт.
Не мога да заявя нищо лошо в стиловете, тъй като съм фен на крайностите – харесвам около тениски, които са много поразителни, както и наистина биха носили много по -често, отколкото не основните стилове, които Koon облеклата спортуват. Виждам, че тези стилове работят наистина фантастично на много по-цветни тениски, но това ще ви отнеме от основната идея на линията.
Така че, ако сте почитател на много малко дизайн, отидете да откриете много обичаните си, както и да не мърморете за цената, тъй като имам код за ваучер за вас! Въведете Koon10nyc, за да получите 10% отстъпка. Моля!
Серия 304 серии 302Series 201 -серии 401Series 301Series 401
Следвайте дрехи Koon в Instagram.

0/5 (0 отзиви)

Възраждане на винтидж стил! Pin-Up Women Vector Pack

В Купете За да добавите изобретателност, съвременните стилове правят чар на различен тип източници. Сред тях има така наречения реколта стил или реколта, разбиран като период на 40-те. 50 -те … както и това нататък. Donno за вашата възраст, но този период ми е познат само със стари филми, стари реклами, както и най-важните, с някои стари снимки на пин-ап жена, които открих в стените на кафене в моя град. Откривам ги завладяващи, вдъхновяващи, както и ме накара да повярвам в онези дрожди години с други очи … чудя се точно как наистина биха живели там … Обзалагам се, Спомнете си чувства, за които никога няма да живея. Жените от този период (момичета за пин-а-а-а-а-а-ап) се замислят, атентат специален вкус към естетиката, както и голата им експозиция, изпробвана дори от онези времена, за да не се мисли само за сексуална, но обаче Само наслада за обществеността. Нашите дизайнери използваха въображението си, за да предложат нещо наистина различно, в стария, безкраен винтидж стил. С този пакет за вектори в винтидж стил те се опитаха да уловят красотата на този период, секс-жалбата за обществеността, елегантния еротичен тип атракция. Всички ние разбираме, че при експозиции на автомобили и камиони винаги присъстват горещи пилета, както и това просто прави цялото нещо много по -привлекателно.

Купувайки този вектор пакет, можете да направите работата си (от всякакъв вид вид, горещите пилета във форма в почти всякакъв тип търговски) се изправят, както и изглеждат наистина различни, уникални. Направете съвременни версии на тези пин-ап момичета, като смесвате стар стил със съвременния.

Кара ме да се чудя … че някой ден ще в крайна сметка е изкуство в реколта в стените на следващите поколения. Това е някак страховито, нали?

0/5 (0 отзиви)

Безплатно изтегляне – плашещ готически векторния комплект

набор от вектор на ужасите

Безплатно изтегляне – плашещ готически вектор
Набор от вектори с плашещи готически векторни аспекти, като: кърваво око, роза, венична ръка – всичко за вашия дизайн или илюстрации на Хелоуин. Или може би нямате нужда от Хелоуин, за да се насладите на тези изчерпателни дизайни на Vetor, които биха изглеждали страхотно на плакат или като част от по -голям дизайн. По -тъмна тениска графика около онова странно око, кой знае? Не забравяйте да ни кажете дали те са били полезни за вас и как сте ги използвали в работата си. Щракнете върху връзката по -долу за незабавно изтегляне. Наслади се!
Щракнете тук за незабавно изтегляне.

0/5 (0 отзиви)

Продажба на Бъдни вечер-40% отстъпка от всички стилове на сайта

Коледна почивка няма да бъде обща без специална продажба на тениска. Материал за работа в спазването на годината. Поне за няколко седмици, нали?
Е, ние се грижим за това, като предоставяме кратка 3-дневна продажба на Бъдни вечер, където всички произведения на изкуството са намалени до цената на 6 долара за артикул. Имайте предвид, че можете да посочите толкова, колкото бюлетина, за да сте в крак с други новини, като тази, както и също така да получите допълнителни 10% отстъпка! Това е най -добре – 50% отстъпка за регистрирани членове на нашия сайт! Разходите са маркирани на сайта, както и промоцията ще приключи в сряда вечер, точно преди Коледа. Надяваме се, че това ще е достъпно в полезно за вас!
Фабрика за тениска коледна разпродажба

0/5 (0 отзиви)

Шест вида блейзери, които всяка жена трябва да притежава!

Шест вида блейзери, които всяка жена трябва да притежава!
24/03/2022, публикувано от Alanic Global

Дрехите за слоеве са една от най -добрите тактики за стайлинг, която човек може да използва. Независимо от пол и пол, наслояването работи за всички и работи зашеметяващо! Blazers са сред най -популярните дрехи, използвани, за да се получи този модерен, фънки, но същевременно супер удобен вид. Ако говорите за сезони, наслояването с Blazers работи най -добре по време на зими и падания.
Ако сте собственик на частен етикет или търговец на дребно за Blazers, вижте каталога на популярния производител на същия в цялата индустрия на облеклото! Няма много реномирани производители на дрехи, на които можете да се доверите за регулирано и последователно предлагане на голямо количество продукти на едро, така че, ако наистина получавате информация за един от най -добрите производители на дрехи Франция, произвеждащи най -добрите дрехи Той да увеличи краката във вашия магазин и да актуализира колекцията от дизайни! Ключът е да поддържате клиентите щастливи!
Задължителните
Следват списък с видове блейзери, които всяка жена трябва да изпробва поне веднъж през живота си, дори ако е само за проверка дали избира вашата личност и усещане за стайлинг.
1. Peplum- Тези блейзери са с къса дължина. Те са монтирани в горната част и има кръстовище на долната част, откъдето подгъва се изпада.
2. Водопад- Това са небрежни блейзери с яки, лежащи плоски на вълни, драпиращи гърдите, висящи от врата. Те са много уникални за гледане.
3. Отпечатани- отпечатаните блейзери са ново творение. С помощта на сублимация и толкова много други технологични, както и традиционните форми на изкуството, които се популяризират в последно време, този вид блейзери стават нормативни.
4. Нос- Може би най-стилната от партидата, нос Blazers са тези, които имат шапка като част отзад, и четвърт, или половина, или пълни ръкави, за да държат нос.
5. Кожа- какво ново има да се каже за невероятните кожени якета? Просто ги носете и веднага ще привлечете очи, изпълнени с интерес!
6. Деним небрежен, но достоен, те добавят към вашата личност, усилвайки я и резонират с нея. Те са задължителни в гардероба ви по всяко време на живота ви!
Блейзърс като рокли и в различни щампи се предлагат и на днешния пазар, такова е нивото на гъвкавост, което тази индустрия е постигнала. Хубаво е, тъй като е в състояние да се погрижи за различните вкусове на хората, които от своя страна са определящи за собствения си моден смисъл и стилизиране. Производителите на дрехи в Лас Вегас са особено загрижени и внимателни за коефициента на стил на облекло за рокля или дрехи. Със сигурност ще получите най -добрите продукти на най -добри цени. Поставете вашата обемна поръчка и станете дистрибутор на един от престижните производители на едро на почти всички видове дрехи, започващи от активно облекло до официални дрехи, до ежедневно облекло и други.
Аудио версия: Щракнете тук
Етикети:
Производители на дрехи Франция
Производители на дрехи в Лас Вегас
Производители на фитнес дрехи в Лас Вегас
Облекло на едро на едро
Производители на дрехи на едро в Лас Вегас
Производители на дрехи по поръчка на едро в Лас Вегас
Продавач на дрехи за тренировки във Франция

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Конкурс за тениски на другите

Друг конкурс за тениски
Други тройници се отърват от старите ви тениски, както и направете някаква напълно безплатна зона в гардероба си!
Достатъчно при рециклирането на старите си емоционални тениски – изключително важно е да разберете кога да го пуснете, както и да получите нови. Нови тениски, нови спомени!
Другите състезания на тениски на стойност се конкурират с голяма награда от 30 напълно безплатни тийнейджъри от бъдещите стилове на други други;
Иди да влезеш тук!
И ако не искате да чакате късмет, за да покажете сделката си, докато не подновите колекцията си от тениски, не забравяйте да проверите тениските за продажба. Ако сте поп култура, ще ви хареса този сайт!

0/5 (0 отзиви)

Джордж Лоис и скандално известните корицата на Esquire

удивително креативни, но спорни за времето си, Джордж Лоис също е известен със своите корици за Esquire, които са и ще останат примери за смелост, културна промяна и иновации. Той е легендарен за тези в рекламния свят, но също така е вдъхновение за всички, които се стремят да успеят в маркетинга и да се отличат да общуват в тази област.
Той популяризира културата на Xerox, възкресена MTV чрез кампанията си „O Want My MTV“, въведе VH1 пред обществеността и направи Томи Хилфигер известен само с една реклама. Този човек има впечатляващ

Кариера зад него и дори ако не сте на полето, но намерите за интригуващи Луди мъже, тогава този човек е вашият герой в момента.
Кавърите на Esquire, които са станали емблематични, вече са част от Музея за постоянна колекция от изложби. Той си заслужава да четеш и възхищение, така че разгледайте всичките му произведения на неговия сайт и не забравяйте да прочетете за историите зад кориците на Esquire. Всички те се докосват до разумните теми от времето, представяйки ги в противоречива светлина, която имаше за цел да предизвика дебат и да призовава за действие за промяна на статуквото:
Esquireesquireesquireesquireesquireesquireesquireesquire esquireesquire

0/5 (0 отзиви)

10 четки за Photoshop Free Free!

Много е просто в наши дни да откриете в мрежата всички неща за проектиране, но когато се отнася до ориенталските четки за Photoshop, има доста малко ресурси. Направих списък за вас с десет зашеметяващи безплатни четки Photoshop, които се надявам да ви помогнат във вашите проекти. Забавлявайте се да играете с тях! 10 четки за Photoshop Free Free!
10 четки за Photoshop Free Free!
Oriental Photoshop Brushesdownload тук!
Oriental Photoshop Brushesdownload тук!
Oriental Photoshop Brushesdownload тук!
Oriental Photoshop Brushesdownload тук!
Oriental Photoshop Brushesdownload тук!
Oriental Photoshop Brushesoriental Photoshop Brushesoriental Photoshop Brushesdownload тук!

Изтеглете тук!
Oriental Photoshop Brushesdownload тук!

0/5 (0 отзиви)

American-made tee shirts – take on threads

take on Threads, a California-based t-shirt company, offers unique tee shirts with original artwork produced by American artists, combining experience, entrepreneurial spirit as well as enthusiasm to provide За квартала нещо доста уникално. Тениските на смелите нишки се отпечатват на 100%органичен памук, използвайки екологично мастило. Тройните не само се отглеждат, шият, както и отпечатани, използвайки американски фермери, производители, както и принтери, но бизнесът също така реинвестира част от постъпленията обратно в други американски малки бизнеси. Поемане на нишки е доволен, че има продукти с ограничен мащаб, които се произвеждат в страната, както и месечно те пускат нов стил на стилове, който оспорва въображението на всеки от техните дизайнери.
Екипът зад службата е направен от трима души: Чери Ларш Арелано (основател на съзнателно творчество), Марк Арелано (писател, режисьор, както и кинематограф) и Джейк Бретон (основател на Green Town Toys). Тези трима се обединиха толкова, колкото ви носят тениски, които няма да откриете никъде другаде и, подобно на важни, тениски, които поддържат американски предприемачи, както и артисти от брега до брега. Вземете нишки реинвестиции 10% от всички приходи в американски предприемачи, както и малко собственици на услуги чрез KIVA (нестопанска цел, която доставя микрофинансиране на нови собственици на услуги). Така че дори и да не получите тройник, все пак можете да направите акаунт в KIVA, както и да се присъедините към техния екип за заем, за да направите промяна. Всъщност, ако използвате тази връзка, всички посетители на фабриката за тениски могат да направят първото си дарение от 25 долара абсолютно безплатно! Просто индикация за KIVA, както и ще получите 25 долара, за да инвестирате в малко собственик на услуга навсякъде по света. Доста спретнато!
Най -актуалната им колекция, която беше повлияна от стила „любов“, наистина привлече вниманието ми. По -специално един стил, сърцето на розите, произхожда от маркерни рисунки на рози, подобни на древния глиф на маите. Стилът е подобно основен, както и ефективен, което го прави представителен за стила, както и за това, с което си партнираме думата „любов“.

Сърце на розовото сърце на розите
Разбирам в какво може би вярват няколко от вас – цената (39 долара) е висока. Аз заявявам, че сме се използвали за много достъпни неща, както и приемаме високо качество за даденост. Американските продукти могат да бъдат много по-скъпи, но това обикновено е резултат от ангажимент за високи изисквания за качество, както и квалифициран, доста платен труд. Да, тази точка трябва да бъде подчертана! Както и всяко поемане на нишки, тениски са получили фермери, производители, както и дизайнери в Съединените щати.
Смелите нишки също продават заготовки, както и използват количества на едро както на графични, така и на празни тройници, така че ако мислите да работите заедно с тези фини хора, почувствайте се безплатно да се свържете с тях! За клиентите трябва да разберете, че сега се доставят в над 30 държави по света, така че да проверите сайта, да изберете вашите тениски или атрактивен резервоар за съхранение, както и в крайна сметка сами да сте предприемач.
Ето целия набор от тениски от колекцията „Любов“, както и да видите много повече на тяхната страница във Facebook, както и Pinterest за текущите новини, както и вдъхновяващи пинове!

Любовта е странна сърцевина Сървътнесокен на LoveHeart Lotuslove Lotusthe предложение, което сърцето ви вдишва възприемане на любовта смело

0/5 (0 отзиви)

BlackRock Collective Just Rocks!

Здравейте всички!
Току -що се мотаех в интернет и видях най -готиното издание на Deck Cards, съчетаващ Urban Art със забавни игри. Някои добри новини за тези вещици са любители на изкуството: Мъжете от колективната карта на BlackRock Collective са създадени само за вас абсолютно желана тесте на карти. Това е резултат от 36 страхотни творчески художници.
BlackRock Collective

Създадената с любов палубата е направена на ръка след часове на спускане, калмари и шлифоване. Според мен работата им е просто фантастична и понеже се зарадвах в нея толкова много, моето желание е да споделя това с вас. Може би се чудите дали това е пакет за игрални карти или 54 малки произведения на изкуството, аз просто си питах себе си същото.
BlackRock Collective
BlackRock Collective
Колектив на BlackRock BlackRock Collective

Възхищавайки се на това зашеметяващо произведение на изкуството Идея е просто да си държа ума зает. Мисля, че този дизайн би бил страхотен да се използва като дизайни на тениски. Всъщност вече имам някои от тях близо до душата си и мисля, че в краткото бъдеще да си направя собствена тениска с някои от някои от Тази невероятна тесте на карти, която бързо следвах влюбена.
BlackRock Collective

BlackRock Collective

BlackRock Collective

Но … Блекрок колективни скали отново!

Мъжете от BlackRock Collective смятат, че първата версия на Deck Cards не е достатъчна, така че още 30 изпълнители поставиха костите си на работа и те създадоха втора версия в ограничена палитра от Classic: Black, White and Red. Това е още една зашеметяваща палуба, създадена с любов само за вас, които се възхищават на доброто изкуство. Ако нямате първия пакет, просто бъдете сигурни, че не пропускате най -новите фантастични карти на палубата на палубата, наречена версия 2.
BlackRock Collective

BlackRock Collective
BlackRock Collective
BlackRock Collective

BlackRock Collective
Надявам се, че сте се зарадвали толкова, колкото и това фантастично градско изкуство в тестето на карти и съм сигурен, че ще се забавлявате много да играете с приятелите си. Можете да закупите страхотно „Версия 2“ само за 29 долара, Бъдете наясно: Ограничено издание. приятно прекарване!

0/5 (0 отзиви)