Черна женска компания за пазаруване

, докато продължаваме да полагаме усилия да постигнем промяна, аз ви моля да направите практика да подкрепяте компаниите, собственост на чернокожи днес и винаги. Не би трябвало да е еднократно нещо; но непрекъснати усилия. Ето няколко чернокожи жени компания, която да пазарувате сега и след това. Имах удоволствието да работя с някои от тези жени и продължавам да подкрепям техните компании и други. Ако търсите начин да подкрепите черната общност сега и след това, вижте многото ми скорошни публикации тук. Не забравяйте децата. Докато научавате и подкрепяте, разгледайте книгите на тези деца, които празнуват черната култура и разнообразие. Ще правя видеоклип в YouTube някои от черните модни парчета в гардероба ми. Следете!
Черна женска компания на Shopchen Burkett: Chen Burkett парчета влива смели и цветни щампи. Проверете предишната ми публикация тук в едно от нейните парчета.

Brother Vellies: Търсене на забавни и отчетливи обувки, ще ги харесате. Със сигурност гледам различните им нюанси на голи помпи.
Иконен килер: Вероятно сте ме виждали в много погледи от килера на иконите. Тук нося една от техните популярни рокли тук.
За стил: базиран в Нигерия, но те се доставят в международен план. Техните парчета са уникални, забавни и смели. Носих няколко техните парчета, включително тази топ и жълта пола.

Лентата за устни: Ако сте ме следили, знаете колко много обичам смели червила. Обичам Lipbar ярки и смели червила. Те се продават в Target.

< >

OMA Етикетът: Наскоро открих етикета Oma и обичам Dainty Jewelries. Обичайте неговата простота.

Fe Noel: Носех една от техните оригинални колекции тук. Обичайте естетиката им!

Ханифа: Базирана в Балтимор. Те със сигурност са един, който трябва да проверите.

Sai Sankoh: Ако имате нужда от показване на спирки за лято или следваща ваканция, проверете ги. Имам тези кафтани.

Може да се насладите и на:

Как да носите дънки с висока талия

Какво да облека, за да работи тази есен …

Най -добрите летни върхове, които можете да носите …

Пролетни цветове съм развълнуван да опитам …

Знайте.

Регистрирайте се с вашия имейл адрес, за да получавате новини и актуализации.

Първо име

Първо име

Първо име

Първо име

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Абонирай се

Благодаря ви, че се абонирате!

Декодиране на мода за печат на животни – Тази зима ще бъде диво и нахално на партитата

, нека да накараме главите да се обърнат този път на зимните партита, а не само със скъпи ансамбли или парчета от извлечения за блъскане, но с модни печат на животните . Но изчакайте, ние сме против жестокостта към животните от всякакъв вид и следователно би посъветвало и насърчавайки използването на всички неща. И така, ето няколко модни стила, които бихте могли да носите, и да накарате и главите да се обърнат.
[Също така прочетете: грим за окото за печат на животни]

Шиково модно облекло за печат на животни, които биха били грабители на очна ябълка на различни събития
Да, облеклото за печат на животни се завръща и с ръмженията и присмива на този път. За PYT, който иска да бъде нахален и шик и би искал мъжете да се прехвърлят над нейното изявление за стил, ето няколко диви варианта, от които да избирате.

Модерна коктейлна вечерна рокля
Ще бъдете призовани за различни събития и партита, когато зимните дни удариха пълното. Защо да обличате нормалното, когато бихте могли да имате нещо диво върху вас? Помислете по линиите на коктейлна рокля с печат на животни, помпи за краката, дълги висящи обеци и ретро коса!

За офис парти
Облечете се, за да впечатлите колегите си и шефа си или може би вашите клиенти, с диво докосване до вас през този празничен сезон. Това, което обичаме в отпечатаната от животни MIDI пола, е, че тя може да бъде сдвоена с изрязани върхове или върхове за изрязване, халтер или дори пеплуми. Завършете външния вид с дантелени токчета!

[Също така прочетете: зимни партита тоалети]

Топло и препечено
Ако искате видът да е минимален, докато парадирате с елегантните ви котлети и етническите износване или индо-западните числа, дръжте отпечатъците за краката и шията. Двойка леопардови ботуши Bearpaw и луксозен обемист шал прави трика!

Зебра отпечатъци
Черно -белите или зебрата отпечатъци са висококачествени изявления за парадиране и за да балансирате външния вид, да ви дръжте един елемент в плътни цветове. Например отпечатана пола от зебра, черен връх с пълен ръкав и черни гамаши с помпи или токчета!
[Също прочетете: съвременни африкански рокли за печат]

Секси романи, които се развихрят
Rompers сами по себе си са чувствено изявление за стил и когато има отпечатъци от дивата природа върху него, числото започва да кипи. Накарайте го да се спука над вашия стил и да изтръгне в ръцете си, носещ отпечатан живот, както е показано в колекцията на бански костюми Luli Fama 2015!

Диви по време на работа
Насочете се към среща на клиент и бих искал да поразете сделката, да се развихрите с отпечатъците си, които казваме. Sassy Zebra, отпечатани върхове под вашия офис костюм и с ботуши до коленете или помпите и токчетата ще накарат изявлението за стил!
[Също прочетете: отпечатъци и тип тяло]

Luxe Touch на Dolce & Gabbana
За дръзката булка, която би искала да покаже своята нахална страна на сватбения прием, тя можеше да се развихри и луксозно едновременно с номер на Dolce & Gabbana, за да парадира!

Рев с вашето модно изявление
Дивата природа не може да бъде ограничена и когато трябва да реве, го направете с нотка на животински щампи. Бели отгоре отгоре сдвоени с течаща леопардова отпечатана пола и червени прашки за краката- доста изявление за парадиране, което казваме! Благодаря ви Elisabetta Franchi Spring 2015 за идеята!
[Прочетете също: Печат на мода за печат]

Перфектното изявление за момичета вечер
За пореден път имаме достатъчно причини да вземем очни ябълки и този път да носите вдъхновение от модните седмици на 2014 г. Съчетайте ризата Cabi Fall ’14 McQueen с кожени панталони и елегантно леопардово яке.

Праскови и щипки в дрехи за печат на животни
Доста извън бит, но супер елегантно, за да подражаваме и стилизираме, можем да играем с праскови и щипки в дрехи за печат на животни през този празничен сезон. Сдвоете външния вид с възел за коса, както е показано, ботуши или токчета от мечка и луксозна декларация. Открихме този вдъхновяващ номер в колекциите на Marcobologna Fall Winter 2015-16 колекция Jαɢlαdy.

Съгласявайки тези криви
Плюс размера на жените и питите също изглеждат викови и горещи в отпечатъци от животни, а един от съветите за стил на печат на животни, които бихме искали да ви покажем днес, е с макси пола извън рамото. Плъзнете тези дебели ханша Ajanta и оставете косата си разхлабена!
[Също така прочетете: отпечатъци от животни – от ретро до дата]

Надяваме се, че сте харесали дивите щрихи, които ви показахме тук и как тоалетите за печат на животни могат да се носят, за да вземете и очни ябълки!
Източник на изображение: pinterest.com

Стилни начини да носите рокли от корейския моден стил

Стилни начини да носите рокли от корейския моден стил – през годините корейските модни тенденции засилиха мястото си на глобалната сцена.

Стилни начини за носене на рокли от корейски моден стил
С тазобедрената, свежия и младежки подход към дрехите и аксесоарите в Корея, не е тайна колко от нас търсят корейски моден стил за уникален външен вид и тоалети. Но повече от просто да се опитвате да копирате любимите си корейски звезди и икони на стил, защо да не отидете направо към някои от най -горещите модни тенденции в корейската модна тенденция в момента?

чрез chlodmanon.com

чрез blueberrymodern.tumblr.com
чрез addOneClothing
чрез addoneclothing.com
Опитайте тези облекло за рокли, за да можете да смесвате, съвпадате и да ги направите свои.

чрез @printedlove
Платна рокля с ръкав
Блуза Frill Dot
чрез Itsmestyle

Спандекс ежедневна асиметрична рокля с късо ръкав на екипажа

чрез GlobalFashion
чрез Fantasylinen
чрез Extra K-Fashionista

Говорейки за смесване и съвпадение, ето още едно важно правило, което научих от корейските модни тенденции: можете да бъдете остри и момичешки едновременно! Идеята да се наложи да избирате между един е толкова миналия век. Слоенето е една от най -големите тенденции в корейската мода за най -дълго време и с добра причина!

чрез pinkage.co.kr
чрез officialkoreanfashion.blogspot.co.id
чрез mogujie.com
Чрез корейската мода Ulzzang
Ето един полезен съвет: Когато сложите, уверете се, че всичките ви слоеве служат за цел! Ако имате слой, който надделява на останалите парчета или такива, които са скрити под всичко, изкопайте го.

Вижте също

Магазин и стил, зимна мода
6 неща, които жените трябва да създадат перфектен зимен гардероб

Бяла флорална v врат a-line mini рокля с половин ръкав

чрез styleanda.com
чрез толкова обсебен от Depop проверете моите харесвания, те са груби
чрез pinterest_
чрез Pinterest
Запазете

Безплатна доставка при всяка поръчка този месец! Започнете да спестявате пари сега!

Вълнуващи новини! Парчетата, които харесваме от никога напълно облечената крива, въвеждаща

, които търсят опции за работа с размер плюс размери за работа? Studio By Torrid е новата колекция, доставяща комфорт, мода, както и експертен стил, което е с размер 30.

15 Най -доброто измиване на лицето за мазна кожа

мазна кожа е най -чувствителната от всички типове кожа. А изборът на подходящи продукти за този тип кожа може да бъде досадна работа, тъй като е необходимо много обсъждане и изследвания. Никога не знаете кога прилагате един продукт грешно и на следващата сутрин се събуждате със складиране на пробиви. Поддържането на мазна кожа е повече от често главоболие и дори основният режим на триетап на почистване на тонизиране може да ви остави изтощени. Днес нека да разгледаме най -доброто измиване на лицето за мазна кожа.
Ето топ 15 почистващи препарати за лице за мазна кожа
Тези перфектно надеждни почистващи препарати не просто отключват порите на кожата и премахват всички примеси, но и поддържат секрецията на масло под контрол за продължително време.

1. Чисто и прозрачно праново измиване на лицето
Това е пенещо измиване на лицето, произведено от известната марка Джонсън и Джонсън. Това е най -доброто измиване на лицето за мазна кожа, налично в Индия. Богатата пяна на тази измиване на кожата на лицето изплашва всички прахови частици, пот и примеси, които мазната ви кожа е събрала през деня. Чистото и прозрачното пенообразно измиване на лицето използва съставка, наречена триклозан, която се бори с пъпките, причинявайки бактерии много ефективно. Това антибактериално свойство обаче не превръща лицето ви сухо и скучно. Това също има процент глицерин в него, който помага за поддържането на доставката на кожата.
Източник: Amazon.in2. Neutrogena масло без акне измиване на лице
Едно от най -добрите почистващи препарати за мазна кожа е измиването на Acne Fash Fash Fash Neutrogena, което е сравнително нова марка на индийския пазар, отколкото продуктите, които имаме или ще обсъждаме. Но само за кратък период от време той спечели доста репутация за себе си, като излезе с редица фантастични продукти за грижа за кожата. Това почистване на лицето за мазна кожа контролира мазния вид на мазната ви кожа и лекува акне доста добре. Продуктът има 2% съдържание на салицилова киселина. Той работи за излекуване на всякакви преобладаващи щети в кожата, убива микроби и предотвратява по -нататъшното пробиване.
[Прочетете също: Алое Вера използва]

Източник: Neutrogena.com3. Хималая пречистващо измиване на лицето
Хималая, като марка, се радва на репутацията си на своите продукти с билкови съставки. Пречистващото измиване на лицето на NEEM за кожата, точно както подсказва името, има екстракти от листата на Neem, които са много ефективни при убийството на акне, причиняващи бактерии. Този продукт за грижа за кожата на базата на гел почиства лицето на мръсотията, микробите, излишното масло и частиците от прах, залепени върху кожата. Той придава на лицето ви безразсъден блясък и поддържа пробивите под контрол.
Източник: himalayastore.com4. Ведическа линия Neem & Brahmi дезинфекциращо измиване на лицето
Ето един от най -забележителните почистващи препарати за лице за мазна кожа от ведическата линия. Той има добротата на Neem заедно с екстракти от масло от чаено дърво, камфор и брахми. Характерната характеристика на това измиване на лицето е неговата билкова формулировка. Хората с кожа, чувствителна към химикалите, несъмнено могат да поставят увереността си на това измиване на лицето. Естествените му съставки ще достигнат дълбоко в порите на кожата и ще извадят всички примеси, оставяйки го свеж и светещ.

[SC: MediaD]
Източник: Amazon.com5. Jolen Face Wash Gel с лимонови екстракти за мазна кожа
Джолен е измислил този неислен и сапунен почистващ гел, богат на лимонови екстракти. Лимонът е широко известен с борбата с акне и други кожни инфекции. Със своите органични и естествени свойства той копае дълбоко и изважда примеси от порите на кожата. Киселинните свойства на лимона също ще ексфолират кожата, ще я освободят от мъртви клетки и ще засилят цялостния тен. Какво още? Ще харесате дългогодишния аромат на този гел, който остава назад за доста време.

Източник: Saloni.pk6. Lakme Clear Pores Почистване на лицето Измиване на лицето
Lakme е може би най-старите известни марки в този субконтинент, няма нужда да казвам каква репутация му харесва за всички продукти за грижа за кожата и козметика, които внасяше на индийския пазар от десетилетия. Измиването на лицето Lakme Clear Pores Face е ново допълнение към гамата за грижа за кожата на компанията. Продуктът е насочен към тези, които се борят с мазни проблеми с кожата. Това е перфектна смес от нежни химикали като салицилова киселина и билкови съставки като екстракти от зелен чай. Редовното използване на този продукт ще помогне да се поддържат пробив в проверка и да ви дадат освежено лице.
[Също прочетете: тонери за мазна кожа]

Източник: BeautyHealthtips.in10. Garnier Pure Active Neem Wash
Garnier е една от най -известните марки и се използва широко от хора от всички типове кожа. Един от техните продукти е Garnier Pure Active Neem Wash Face Wash, което е перфектно измиване на лицето. Тази формула без сапун е обогатена с истински екстракт от листа на Neem и масло от чаено дърво, което пречиства кожата ви и помага, като се бори с микроби, които причиняват пъпки, борба със замърсяването, които са вредни за порите ви и измиват излишното масло, което привлича мръсотия и микроби. Оставя кожата ви да се чувства чиста, бистра и освежена.
Източник: Garnier.in11. Aroma magic neem & tea измиване на лицето
Ароматното измиване на лицето за мазна кожа е билково и аюрведичен продукт, койтоnull

Различни видове вежди, както и точно как да ги оформите напълно

как точно оформяте веждите си, трябва да зависят от две неща: естествената форма на веждите ви, както и формата на лицето ви. Когато нанизвате или удряте веждите си, това са двата изключително важни аспекта, които трябва да вземете предвид.

Ето списъка на различни форми на вежди
Unibrowif, имате унибров, можете или да го парадирате гордо, или да го спуснете. Който и избор да изберете, Unibrow трябва да бъде добре поддържан, за да изглежда добре. Една звезда, която мигновено се отнася до ума, когато вярвате в Unibrow, е Kajol. Докато тя носеше по -дебело чело през 90 -те, сега тя премина към много по -напреднал, както и фин вид Unibrow, който абсолютно копаем. Проверете го, сега точно така разтърсите унибров. Всичко е в това да го поддържате фин, както и да не е толкова добре във вашето лице.

Източник: Idiva.comThick Wyebrowsif Имате изключително дебели вежди, това е както благословия, така и проклятие. Това е благословия, тъй като можете да го оформите красиво, за да се впишете в сделката си, както и проклятие, тъй като дебелите вежди са склонни да растат наистина бързо. Така че месечната сесия за резба просто няма да направи. Вие изисквате да запазите чифт пинсети полезни, за да изтръгнете всякакъв вид бездомни. Хората с дебели вежди трябва да инвестират в някаква маскара, която може да се използва, за да запази веждите непокътнати. Ако имате страхотни дебели вежди, тогава просто трябва да се концентрирате върху това да се отървете от допълнителната коса, докато останете с естествената извивка на веждите си. Дебелите вежди са популярни сега, така че не го изтънявайте чрез резба. Отидете силни, както и изглеждате страхотно.
[Също така прочетете: Точно как да нанизвате веждите]
Източник: blogspot.comThin EyeBorwsif Имате тънки вежди, след което пиенето е най -добрият ви вариант. Просто изтръгнете екстрите, докато се въздържате от оформянето на веждите ви много. Не искаме да изтръгваме много повече косми, отколкото е необходимо. За по -пълен външен вид можете да използвате моливи за вежди или дори прахове за вежди за много по -естествен вид. Ако имате тънки вежди, тогава се въздържайте да отидете за изключително извит вид, тъй като това може да не изглежда толкова чудесно за тънки вежди.

Източник: FineWallpaperes.comflat вежди – веждите ви са плоски, все пак можете да ги направите да изглеждат добре. Решаващото е да поддържате пространството между веждите си малко широко. Не искате веждите ви да са толкова близо до всеки друг, тъй като това само ще направи недостатъка много по -очевиден. Затова не забравяйте да се нанизвате между веждите си, за да изглежда голямо разделно. Можете да помолите вашия козметик да ви осигури незначителна крива към външния край на веждите. Вижте точно колко доста изглежда Ileana D-Cruz. Забележете точно колко плоски са веждите й? Тя обаче го накара да работи за нея.
[Също така прочетете: вежди за лице с кръгла форма]

Източник: MovieHdWallPapers.comarched вежди – ако имате изключително извити вежди, а след това страхотни! Можете да работите с естествената арка, за да изглежда страхотно, както и закръглена, или да му осигурите висока точка, както и да го направите да изглежда остра. Това абсолютно зависи от нивото ви на комфорт. Точно тук има две звезди, които имат високо съдържание на вежди. И така, кой ви харесва повече?
Бионсе Ноулс

Източник: madamenoire.comsushmita sen
Източник: BollyNewz.Chere е диаграма, показваща различни форми на веждите, както и това, което те имат за цел да обозначат.