Марка за градско облекло, вдъхновена от татуировки от Parole 13

Parole 13 Urban Clothing Brand е нова марка за дрехи, вдъхновена от татуировки, която започна като идея в бирена градина през 2013 г. Цялото пътуване от концепцията, до продажбата От първите няколко дизайни на тениски отнеха повече от година.
По време на това пътуване собствениците са създали сътрудничество с някои от водещите световни художници и модни дизайнери в света. Всички те са хора, които споделят една и съща страст към качествени градски дизайни и облекло, вдъхновени от първокласни татуировки.
Те използват един от многото надеждни принтери за дребно в Обединеното кралство, които отпечатват за голям брой етикети за дрехи от висок клас. Целта на продуктите е да изобразяват послание за качество с визуално въздействие.
По -голямата част от облеклото е отпечатано в много ограничени номера. След като дизайнът бъде разпродаден, е малко вероятно той някога да бъде отпечатан.
В момента те провеждат една седмица продажба на 30% отстъпка на всички тениски.
Така че това е идеален шанс да подновите гардероба си с невероятни градски дрехи на специална цена!

0/5 (0 отзиви)

Продажби на тениски за монограми

Кой не харесва продажбите на тениски от 10 долара? На всичкото отгоре, 30 долара пуловер, както и цип на качулки! Ако не можете да изберете какво да вземете, изберете пакета 3 Tee Secret, както и Monogram Apparell ще ви изпратят 3 TEE за $ 25 !!

Monogram Clothing SaleZP8497586RQ

0/5 (0 отзиви)

Бизнес аспирантите могат да етикетират и продават тези тенденциозни облекла тази есен 2019

Аспирантите могат да етикетират и продават тези тенденции през тази есен 2019
02/01/2019, публикувано от Alanic Global
Какво е да бъдеш „пазарен опортюнист“ за собственика на компанията за малки дрехи?

Когато се появи пазарна тенденция, ще го получите, преди някой от вашите конкуренти да го направи.
Следете силно модната сцена на знаменитостите. и решете какви видове или сортове облекла на едро.
Вие правите пазарни проучвания, които ви помагат да знаете за предстоящите тенденции на облеклото. Вие съответно на едро.

Да бъдеш пазарен опортюнист ви дава предимство на този свръх конкурентен пазар, печели ви многобройни нови клиенти и в крайна сметка повишава доходите и печалбата си значително доста лесно.

Ако сте един от тези опортюнисти, ето 5 предмета за облекло, които са в тенденция в глобалната модна сцена 2019. На едро веднага; Или по -добре, закупете и ги продайте под собственото си име на етикет. Топ частните производители на облекла с етикети предоставят тези сортове в много удобен ценови диапазон.

Атлетическите носи- Никакви други сортове дрехи не могат да съответстват на манията на носите на спортиране днес. Спортно или атлетично облекло, носено от хората по време на нормални занимания за свободното време, тенденцията на тези облекла е високо с всеки изминал ден. Привличайки основно младите потребители, джоги, потни, къси панталони и фитнес тройници са трябва да имат тази есен. Най -добрите производители на дрехи и доставчици на частни етикети предоставят многобройни висококачествени и модерни сортове от тези облекла за спортни разходи.
Jorts- Denim Shorts се повишават с високо търсене в наши дни- и това е в мъжкия отдел. Готини, удобни и с топ известни личности като Джъстин Бийбър, които разпалват тази тенденция, малките компании със сигурност трябва да се запасяват с мъжете.
Фланелни панталони- Докато тениските на фланела са били с голямо търсене през последните няколко години, фланелните панталони току-що влязоха в партито. Привличайки се по-специално на потребителите, които обичат да обливат в смели облекла, тези панталони са цветни и привличащи вниманието и са популярни както при клиентите на жените, така и от мъжете. Въпреки че пълните панталони са много по -търсени, можете дори да е на едро фланелен капри и къси панталони.
Супергерой вдъхнови тениски- ние дори не сме на половината път през 2019 г. и вече видяхме някои от най-значимите филми за супергерои- зората на справедливостта, Гражданската война, Deadpool. А супергеро-вдъхновените сублимирани тениски вървят с високо търсене на потребителския пазар. Вероятно вече ги запасявате или имате купища клиенти, които се приближават към вас за тези тройници. Оболомнете ги днес, ако вече не сте!
Сублимираните якета- изчезнали са дни, в които конвенционалните сортове якета и качулки ще се харесат на всички. С възхода на отпечатъка на сублимацията на багрилото търсенето на сублимационни изходи се засили със същото темпо. Те са модерни, смели, удобни и могат да издържат на потребителя от тълпата и могат да я накарат да изглежда увереност и стилна.

Това са 5 -те актуални облекла на тази есен, чиято мания и търсене са ненадминати на потребителския пазар. Свържете се с производителите на частни етикети, етикетирайте тези облекла под собствената си марка и започнете да продавате. Бъдете професионален опортюнист.

Етикети:
Облекло за частен етикет
Производители на частни етикети
Облекло за частни етикети
Производители на дрехи за частни етикети
Фитнес облекло за частни етикети

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Последни стилове в памучни тениски за тези, които обичат да се движат небрежни

най-новите стилове в памучни тениски за тези, които обичат да ходят небрежно
09/11/2020, публикувано от Alanic Global
Този хилядолетен свят е свързан с по -малко, както и повече, така че това поколение е всичко за ежедневни. Street Fashion набира популярност сред тийнейджърите, както и младите възрастни поради комфорта, който те раздават, както и многостранния характер на облеклото, което е включено в него. Основните тениски са нещо, както и всеки от нас, който разбира, както и носене в повечето дни, независимо дали е рутинен ден в университета, за изпълнение на ежедневни поръчки, както и за отиване в офиса, тениските са задължителни -Покалете облекла. Въпреки това, дизайнерите се навеждат назад, за да измислят свежи стилове, както и модерни отпечатъци в традиционните тениски, които са длъжни да въртят глави на пътя, за да осигурят на тези основни дрехи моден обрат, както и да ги направят Много по -носим.

Разнообразие от цветове, от които да изберете
Цветните тениски с привличащи вниманието модели, както и отпечатъците в крайна сметка са по-скоро видни, когато се използват на дизайни на тениски. Живите цветове изглеждат оживени, както и радостни, вземете светлината на прожекторите, както и излъчването на положителност. Те могат бързо да направят всякакъв вид основна тениска да оживеят за миг. За тези, които смятат, че жизненият поп от цветове е невероятно силен, както и там, могат да се възползват от пастелни нюанси, както и много по -фини нюанси. Сред най -новите цветове, които са тенденциозни в последно време, слънчево жълто, пурпурно, горещо червено, бонбони розови, неонови нюанси, както и електрическо синьо, са да назовем няколко.

Животински отпечатъци, за да проверите вашата дива страна
Изследването на дивата страна, както и експериментирането с най -новите включвания в отпечатъците винаги е забавна идея! Ето защо най-добрите производители на дамски облекла на едро в САЩ, стил, както и производствени тениски, които са сублимирани с животински щампи като леопардови щампи, както и змийски щампи, които изглеждат невероятно модерни, както и шикозни, направени изключително за жени. Въпреки това, стилизирането на тениски от печат на животни е малко сложно, както и има нужда от предпазлив интерес, за да можете бързо да се объркате, както и да прекарате! Както станаха свидетели на звездни модни икони, както и на актриси, тези варианти на тениски изглеждат най-добре, когато се носят с обикновени бели дънки, допълнени с дънково яке, както и с големи обеци с обръч. Ретро външният вид на отпечатани с животни тениски изглежда елегантно, както и игриво в точно същото време, добавяйки към вашия герой, както и ви прави центъра на интерес по време на събитие или повод. Онези, които предотвратяват обличането на празнуване, могат бързо да доведат до тази комбинация, за да я ровят, но изглеждат привлекателни.

Alanic Worldwide · Най-новите стилове в памучни тениски за тези, които обичат да вървят небрежно
Блестящи или избледнели писма за любители на ретро
Ретро модата бавно навлиза на пазара поради традиционните си стилове, както и от шикозни щампи. Тези варианти в тениските имат избледняли шрифтове, както и изчезващи букви, които ще очароват на стария дух във вас, както и на торбеността, както и огромен стил на тези ризи придава комфорт през целия ден. Дизайнерите се връщат на стилове от ревящите 80 -те, както и Rock N ’Roll 90 -те с ретро шрифтове в психеделични цветове. Използването на Groovy шрифтове в масив от фънки цветове е ефективен начин за преоткриване, както и джаз за много фундаментален графичен тройник в модно парче облекло, което може да бъде облечено от мъже, както и от жени. Изявление ретро графична тениска, произведена от най-добрите производители на мъжки облекла в САЩ, може да бъде удобно облечена или облечена, както и да се носи за всякакъв вид социален повод.

Етикети:
Производители на мъжки облекла
Производители на тениски
Производители на тениски САЩ
Тениски на едро
Производители на дамски облекла на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Изтеглете безплатни четки за Photoshop CS5

Безплатни четки за Photoshop CS5

Photoshop CS5 е най -добрият инструмент за графични дизайнери. Използват го, харесват го, просто го обожават! Точно затова той трябва да бъде напълно изсушен, когато става въпрос за четки, както и за всички видове аксесоари.
Те заявяват, че 2010 г. е била годината на много безплатни четки за Photoshop CS5. Най -готиното нещо някога е, че всички тези четки са безплатни, както и готови за използване.
Те също така заявяват, че тези четки работят изключително чудесно с Photoshop CS 2, Photoshop CS3, както и Photoshop CS4. Вярваме, че това е изключително приятен шанс за дизайнерите да направят своите вектори да изглеждат много по -добре, както и по -добре.
Ако искате да изтеглите безплатните четки за Photoshop CS5, имате различен брой възможности. Голяма част от сайтовете им предлагат за изтегляне, така че защо да не се възползвате от най -доброто от него? За да стигнете до източника на действието, щракнете върху всяка снимка в тази статия. Той трябва да ви пренасочи към страниците на графичните дизайнери, които направиха действителните безплатни четки. Моля, обърнете внимание, че четките са безплатни, все пак не трябва да ги предлагате като свои или да кажете на другите, че приемате цялата кредитна история, за да ги произвеждате, ако авторът ви поиска така. Моля, проверете внимателно.
Първият източник на изтегляне предлага набор от безплатни четки, както и урок, само за ваша наслада.

Вторият сайт за изтегляне ни казва, че безплатните четки са безплатни за лична, както и за индустриална работа. Не се изисква приписване. Чудесно е да се разбере, че тези безплатни четки работят за Photoshop CS3, въпреки заглавието на нашата статия.

Пръски, както и спрейове (27 четки) точно тук:

Ако искате да произвеждате снимки, съдържащи скоростта на светлинния ефект, отидете на този набор от четки, както и изтеглете комплекта Goodspeed.

Също така откриваме набора от нападение от четки без благородници изключително готини. Вижте сами!

Пакетът без четки за запалване е още един страхотен метод, за да бъде дизайнер!

Безплатна четка, ако искате да видите още сайтове, моля не се колебайте да отидете на действителния източник на нашата статия, както и да пирувате очите си!

0/5 (0 отзиви)

Ръчно издълбани тениски от печатни тениски-15% отстъпка за септември

ръчно издълбани тениски от печатни дървени блокове
Evan M. Cohen съвместно управлява студио за печат в Beacon, NY. Тук той отпечатва уникални, ръчно издълбани отпечатъци от дървен блок върху тениски, чанти за тота, шапки и други. Всички тениски са ръчно издълбани отпечатъци от дървен блок и линолеум, отпечатани върху различни цветове от 100% памучни тройници, чанти за тота и други. Те са отпечатани с мастило за печат на маслена основа върху преса за офорт с плосък ец. Всички отпечатани тениски варират и са уникално отпечатани, предлагайки топло ръчно изработено усещане за дизайна.
Голямата новина е, че има 15% отстъпка за всички продукти за месец септември, просто въведете кода за отстъпки през септември, за да го приложите към покупката си.
И ако сте тук, не се срамувайте – не забравяйте да разгледате илюстрациите на Евън на неговия Tumblr.

0/5 (0 отзиви)

Ретро модни тенденции Правене на завръщане: Фланелни ризи, звънец и много повече

ретро модни тенденции, които правят завръщане: фланелни ризи, звънец и други
06/04/2018, публикувано от Alanic Global
Модата е една от арените, която никога не пропуска възможност да натрупа мъже и жени в най -добрите аватари. Днес не много повече не е светът на модата, ограничен до въвеждането на нови функции, по -скоро старите и конвенционални изявления в стил правят съществено и силно завръщане с гръм. Ретрото или старите училищни модни тенденции се обновяват и съживяват от модните експерти и поради тази причина и търговците на едро и дизайнерите ги привеждат с обрат в търговските обекти. Време е за веднъж да се откажете от всичко свежо и ново и по -скоро да прегърнете ретро тенденциите с отворени обятия, без да се замисля два пъти дори малко. Ако знаменитостите и моделите могат да ги правят уверено, защо не вие? По този начин, ако полагате усилия да се върнете към класическите винтидж корени на модата, трябва да запасите гардероба си с мъжки дизайнерски фланелни ризи, кожени панталони, шапки и много много повече за най -забележителните преобразувания!

Селски окачватели
Очаквате ли с нетърпение да получите комбинация от суров ръб и елегантно поведение за уикенда този път? След това се върнете към 90 -те и вземете стилни сигнали от мъжете, които се отличиха в стилизиране на окачващите се с тениски и деним. Тези суспендии са страхотни за акцентиране и дават много флиртуваща, но все пак изискана позиция на мъжете, които искат да нарушат монотонността на стила с малко усилия, уверено.

Небрежно небрежни жилетки
Независимо дали е в кариран памук или от дънковите, жилетките са страхотен начин за трансформиране на основно облекло в нещо изключително. Можете да подправите основния си тройник или късо за парти с много блясък и блясък с умна жилетка, която би отбележила привлекателността ви на някакво друго ниво, а също така да придаде небрежна, но елегантна вибрация на вашата персона.
Мачо и сладки боули
Искате ли гълъб от мачо и сладък външен вид? След това допълнете тениската си с папийонка, която би била подходяща за всяка социална се събере или официална функция. Също така, това може да се обедини с жилетки, блейзери и смокинги за сватбени партита и офис събития!

Flannel Funk
Класическите фланелни тениски на едро на едро са отново на глобалната модна сцена и те създават значително раздвижване днес. Било то за ръба на каубой или за връзване около шенагите на талията, фланелните тениски са най -добрата комбинация от комфорт и стил и абсолютно гласуват много популярен коефициент на стил. Носете ги както небрежно, така и формално и тази адаптивност ги прави високо при обжалване и признателност.
Разкошни кожени панталони
Спомняте ли си как Рос в приятели, телевизионният сериал обичаше кожените си панталони, но трябваше да претърпи неизправност? Или Rockstars от 90 -те години, изпълняващи се на сцената в тениски за тениски и кожени панталони? Да, екстравагантните кожени панталони са отново в глобалната модна сцена и мъжете се склоняват към тях за горещата, която носят. За партитата те могат да бъдат най -добрият вариант за облекло, ако можете да ги следите по подходящ начин с други тоалети и да изглеждате дапър и направо секси!

Alanic Global · Retro Fashion Trends Making a Flanbek Flannel Rish, Bell Bottoms и други
Дънни звънчета
Когато се отнася до уличното износване, дънните дънни дънки отново правят присъствието си в гардеробите на модните хора напред. Носете ги с ботуши, за да получите най -добрия фънки вид, а също и с тениски и маратонки за най -небрежния и спортен силует!
По този начин, било то мъжките фланелни тениски на едро предмети или аксесоарите като папийонка, информирайте се и изглеждате класически в ретро стил лесно!

Етикети:
Персонализирани фланелни тениски на едро във Флорида
фланелни ризи
Фланелни тениски САЩ САЩ
фланелни тениски на едро
Мъжки дизайнерски фланелни ризи
Мъжки фланелни тениски на едро
винтидж мъжки фланелни ризи
Мъжки фланелни ризи на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Миньони, както и TMNT Mashup Tee Style в Tshirt Fight

седмично два стила се бият в Tshirt Fight и този с най -много продажби продължава до следващата седмица. Губещият никога не се предлага отново, така че трябва да побързате да получите този, който харесвате, като се има предвид, че тениските са изключително ограничени.
Всеки понеделник се добавя нов стил на тениски, така че програмата това е моментът да се качите на сайта, както и да гласувате. Тази седмица новото попълнение включва едно от фантастичните чудеса на поп културата: Миньони! Хората не могат да ги получат достатъчно, аз също съм странно привлечен към всичко, което ги притеснява, така че можете да си представите как точно лудите младежи се захващат за битовите копелета.
Миналата седмица шампионският тениски стил е силен претендент, като се има предвид, че това е игра между разбиването на бедните, както и огромната теория на взрива. Между другото, и двете телевизионни предавания получиха награди „Еми“ този уикенд (Breaking Boad за изключителни драматични сериали, както и Джим Парсънс за изключителен водещ актьор в комедиен сериал).
И запазвайки този smidgen от информация, ви предоставям двата дизайни на тениски за борба с тениски:
Breaking BazingaminionAngelouse Code Code: Firsttimefighter при касата, за да получите 20% отстъпка от първата си покупка.

0/5 (0 отзиви)

Ръководството за покупка на лесен сутиен за жени

Ръководството за покупка на лесен сутиен за жени
04/12/2020, публикувано от Alanic Global
Като първото нещо, което облечете всяка сутрин и последното нещо, което излитате през нощта, бельото е голяма част от нашите гардероби. Най -добрият сутиен може да ви накара да се почувствате много по -удобни, уверени и мощни. Затова е жизненоважно да изберете такива варианти, които да пасват перфектно на тялото ви.

Има много различни видове сутиен онлайн. Всъщност всеки от тях има цел и трябва да се носи само с определен тип дрехи. Собствениците на търговски компании могат да проверят колекцията в каталога на популярни производители на бельо, преди да направят покупката.

Underwire: Когато мислите за средния сутиен, той вероятно е подложен. С твърда жица в основата на сутиена, той осигурява постоянна поддръжка за всяка форма и размер на гърдата. Но както всеки, който някога е носил сутиен, може да свидетелства, те могат да станат неприятни с цялостна употреба. Ако не се нуждаете от допълнителна поддръжка, евентуално опитайте друг стил.
Bralette
Това е най -добрият избор за жени с по -малки сандъци или тези, които не харесват кабелни сутиени. Бралетите стават все по -популярни през последните няколко години поради тази причина. Обикновено са напълно без проводници, подплънки и чаши, предлагат пълно покритие и са много по -естетически приятни от много сутиени.

Тениска
Сутиен с тениска е реномиран избор, който седи фино под дори и най-стегнатите върхове. Докато те работят за всички типове, особено бихме препоръчали това за онези, чиито зърна сочат в различни посоки или които имат различни размери на гърдите, тъй като това дори ще излезе от вашето разцепване.
Натискане
Класически усилвател на доверие, сутиен с лицеви опори ще вдигне гърдите ви и ще ги държи по-близо заедно, за да подчертае естествената ви форма. Те са склонни да бъдат намалени на гърдата, за да помогнат за подчертаването на разцепването, но всъщност предлагат неочаквана сума на подкрепа. Въпреки че обикновено са разработени за тези с по -малки размери на чашата, те ще направят трика за почти всеки.

Alanic Global · Ръководството за покупка на лесен сутиен за жени
Без презрамки
Теоретично сутиените без презрамки се вписват точно като обикновен сутиен, само без каишките. Целта е да ви дадете същото количество подкрепа, като същевременно осигурявате много повече гъвкавост с гардероба си. Тези сутиени обаче няма да имат същия ефект върху тези с по -големи гърди.

Свържете се с един от популярните производители на бельо САЩ и съобщийте вашите изисквания за бляскав женски сутиен. Можете да потърсите MOQ на продуктите и да пуснете поща, в която се казва, че е необходимо на екипа за помощ.

Етикети:
производители на сутиен
Сутиен производители САЩ
сутиен на едро
Персонализирани производители на бельо
Персонализирани производители на бельо САЩ
Производители на бельо
Производители на бельо САЩ
Доставчик на бельо
Мъжки бельо, направено в САЩ
Мъжки производители на бельо в ОАЕ
Мъжки производители на бельо в САЩ
Бельо на частен лейбъл в Калифорния
Производители на частен лейбъл за бельо САЩ
Производители на бельо
Производители на бельо САЩ
бельо на едро в Саудитска Арабия
Търговци на бельо в Англия
Производител на бельо на едро
Производители на бельо на едро
Производител на бельо на едро
Дистрибутор на бельо на едро в Джорджия
Бельо на едро във Флорида
Производители на бельо на едро в Тексас
На едро дамско бельо

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Лошо задни бокс ден Продажба от аферата

Аферата има лоша продажба на задника за бокс. Всичко, както и каквото и да е в аферата, ще бъде до половината, като трите им най -изявени стила са 70% отстъпка!
И това не е всичко-те също предоставят безплатен ръчно екраниран арт печат с всякакъв вид покупка на две или повече тениски.

Коледна радост от аферата
0/5 (0 отзиви)