Ново устройство за дизайнери на тениски -WACOM Intous 4

, като се има предвид, че започнахме нашата услуга, използвайки таблет Wacom, ние имаме насладата, за да разкрием, че Intuos 3 има чисто нов брат -Intuos 4. Докато линията на Intuos3 таблетки е изключително видно, както и видяно устройство, Wacom не е спрял да подобрява продуктите си. Най -новото издание, Intuos 4 носи редица добре създадени ъпгрейди, както и подобрения за тези, които ще се справят с новата версия. IntUOS4 се предлага в редица различни размери, подходящи за диапазон от използване-малки, средни, големи, X-големи. Размерите съответстват на предишните таблетки, но трябва да са малко по -лесни за избор на това кой да се използва. За графичните артисти на тениски, векторни артисти, както и тези, които правят много рисуване, използвайки Corel Painter или още един софтуер за рисуване, голям или X-голям таблет е чудесен избор. За тези, които са направили фотография, откривам, че средният таблет с активна площ от около 6 ″ x9 ″ е перфектен, както и страхотна застрашаване между размера, както и цената. Повечето от нашите посетители разбират, че използваме таблета Wacom заедно заедно С Adobe Illustrator или Corel Painter, който според моята гледна точка е изключително мощна комбинация за придобиване на тези фантастични векторни пакети или стилове на тениски с такива детайли, както и високо качество. Можете да видите точно тук примерна снимка на „Как как ние направете ”.

Скорост на татуировка на татуировка от фабрика за тениска на Vimeo.

0/5 (0 отзиви)

Безплатни умове-Линия за арабски облекла с отлична отпечатъци

безплатни умове за облекла линия
Основан от млад предприемач на Бахрейн, Free Minds е линия за облекла, която се фокусира, за да осигури изразителни и силни дизайни, които се проявяват от арабската култура. Марката е посветена да произвежда най -добрите висококачествени дрехи. Те искат да осигурят цялостен комфорт на клиента, както и издръжливост на продукта. Освежаващо е да се види, че те насърчават отворено арабско движение. Това е оформено от новото поколение, което е решено да разкрие уникалност, както и оригинални идеи.
Тениските са направени с висококачествен, 100% шпиониран полиестер. Той доставя външния вид, както и усещането на памук с предимствата на полиестера. Техниката за сублимация, използвана за отпечатване на тези тениски, може да остави някои малки, незабележими зони (например под подмишницата), безсинтирани. Това е типичен резултат за запазване на най-високо качество в тениските за печат.
Техните отпечатъци от подпис се предлагат на тениски, якета, фланелки, както и шапки. Разходите са малко по -високи за моя вкус, но ако имате пачка, пълна с пари, лежи наоколо, моля, копайте се!
Атлетичната колекция

Facebook страница за безплатна линия за облекла на ума

0/5 (0 отзиви)

Джон Холкрофт – художник на илюстрацията

Джон Холкрофт е известен със своите сатирични илюстрации. Работата му показва проблемите в нашето общество, подчертавайки жестоката реалност. Докато всички живеем през един век, характеризиращ се със скорост и технологии, Джон Холкрофт взе решение да ни покаже реалността. Както той казва, ние станахме алчни и изглежда забравяме благородни ценности, като доброта и искреност. Тази липса на човечност в нас произлиза от обществото, в което живеем.
Като художник по илюстрация той е работил с десетки компании със седалище във Великобритания, Швеция, Австралия и САЩ. Той стана вирусен в интернет, когато пусна най -новите си сатирични илюстрации. Основната тема на неговите илюстрации е алчността и основната цел е да се критикува тази алчност. Илюстрациите често показват, че хората искат много повече време, много повече пари, много повече смартфони, много повече от всичко, без да дават нещо в замяна. Много по -интересно е, че той успява да покаже определен недостатък, като запази обективен, но забавен тон. Дори ако можете да се смеете, докато разглеждате неговото изкуство, трябва да запомните, че прекомерната технология и много повече пари не са отговорът на по -доброто общество.
Джон Холкрофт обикновено ни учи как да оцеляваме в токсично общество, използвайки, разбира се, илюстрации, състоящи се от грубо съдържание. Можете да посетите неговия уеб сайт тук и можете да „харесате“ неговата страница във Facebook, като кликнете тук.
Джон Холкрофт – сатиричен художник по илюстрация

0/5 (0 отзиви)