Страхотни и елегантни начини как да носите пуловер за всеки повод

пуловери, те могат да се носят почти как и за всеки повод и ще изглеждате невероятно стилно. Но за това трябва да го носите идеално и да не изглеждате тромави или иначе целият вид щеше да се спусне в канализацията. Ето няколко стила за това как да носите пуловер с почти всичко, което искате да го носите или да го сдвоите. провери ги.
Мода на пуловер

Научете как да носите пуловер със стил
15 начина за това как да носите пуловер, който би накарал главите да се обърнат от вашия моден смисъл, на работа, по улиците или на игра!
1. Пуловерна мода е толкова готина и шикозна
За игровите партита, на които присъствате на кортовете или на площадката, носете бели на Beanie по главата с тромав плетен пуловер и чифт вълнени гамаши може да доведе до модно изявление твърде високо!

2. Носете го, за да работи със стил
Тъмна пола от MIDI MIDI, сдвоена с елегантен кардиган от поло и токчета за краката. Можете да носите това за понеделник сутрин на работа и всички ще бъдат доволни от вашия стил.

3. Флорална туника с плетене на плетене на плетене на една кука
[Също прочетете: Как да носите пуловерна рокля]
Сдвоете този път вашите върхове с флорална туника с черни непрозрачни гамаши и хвърлете на една кука откраднат плетене на една кука и пуловер, за да се затопли. Ботушите за краката добавят към този файл в стил Sassy!

4. Носете го като шал
Доста ретро вид. Носете звънеца за дъното за дъното с бяла жилетка отгоре и сдвоете външния вид с увит пуловер като откраднат за зоната на врата. Ретро тромави рамки за очите и косата оставени разхлабени, внася модното изявление на седемдесетте години.

6. За дамата толкова елегантна
Жените на 40 -те си могат да направят изявление с пуловер (без ръкави). Носете го с чекова риза, каубойски ботуши и деним!
[SC: MediaD]

7. Монотонна любов
За любовта на всички неща монотонни и модерни, сдвояването на бял кардиган отгоре и черни дъна с бели маратонки за краката, е толкова секси!

8. Sassy Times на офиса
Черна кожена пола от MIDI, сдвоена с V -те върха на врата и сладко жилетка, би била изявление за стил, за което шефът ви би се радвал да ви направи комплимент!
[Също прочетете: Как да носите пуловер с гамаши]

9. Дръжте фигурата си разпалена и топла
Пуловерна рокля с племенни щампи, сдвоени с черни непрозрачни гамаши и шикозно костило с мъниста, защо не?
[Също така прочетете: Пуловери, които да носите с гамаши]

10. Пуловер в уличния стил, носещ идеи
Роклите с дантелени туники, сдвоени с големи пуловери и ботуши с дължина на коляното, са висша тенденция да се парадира с този празничен сезон!

11. Голяма жилетка и ботуши
Носете номера на страпи вътре с партньорски къси панталони, за да запазите топли, ботуши с дължина на коляното и за краката. Завършете външния вид с чувствен огромен един цвят жилетка от шията до коляното!

12. Винтидж стилове
Сладък жилетка, прибрана в дълга пола, прави винтидж вид. Облечете косата си на вълни и смелите пушещи червени устни, което носи страхотен модерен стил и докосване до парадиране тази зима!

13. Поли за акордеон и пуловер
Намерете истинското си самостоятелно парадиране на оживената пола на акордеона и пуловер, което би било най -добрият уличен стил, който да накара главите да се обърнат!

14. Плетени пуловер и пола с дължина на коляното
Лек пухкав пуловер може да се носи с панталони, рокли панталони или секси пола с дължина на коляното.

15. Рокля като Виктория Бекъм
В елегантен пуловер с тен с черни кулоти и платформи Alaïa, Виктория изглежда високо и чувствена, носеща и жилетката си, както би направили Pyts на улицата; Увиване на една около врата й за топлина и защита!
[Също така прочетете: Различни начини за стилизиране на пуловери]
Надяваме се, че сте харесали нашите петнадесет стила за това как да носите пуловери и ще започнете да ги подражавате отсега за зимните дни напред. Показахме ви и от кратка до дълга мода на пуловера, как да ги носите всички, каква е вашата тенденция?
Източник на изображения: pinterest.com

Достъпни рокли за лятно време за носене на този денят на труда

облекло: c/o тук, чанта, обувки точно тук или тук

< >

Labour Weekend е само на няколко ден. Въпреки че може да сме жалко, че това е почти краят на лятото, все още има време да разтърсите предпочитаните си рокли през лятото. Независимо дали планирате да се отправите към готвене, брънч с добри приятели или време със семейството, събрах няколко достъпни рокли, които можете да носите за този уикенд на Деня на труда, както и през останалото лято. Тези рокли са прости, забавни, както и ветровити за лятното време. В тази публикация в момента използвам жълта рокля от рамо. Роклята също се предлага в бяло, което обичам. Можете да го сдвоите с апартаменти, токчета или дори маратонки. За тази публикация използвах моята с тези очарователни култови обувки Gaia. Завърших с една от предпочитаната от мен чанта за лятото. По -долу са някои достъпни рокли, които можете да носите този уикенд, както и останалото лято.
Пазарувайте повече рокли през лятото

< >

Може да се насладите и на вас:

Новогодишни концепции за облекло за …

Пролетни цветове, развълнуван съм да опитам …

Как да изглеждате модерни с китари за стреме

Как да рокля удобно този празник на благодарността

Знайте.

Регистрирайте се с вашия имейл адрес, за да получите новини, както и актуализации.

Първо име

Първо име

Първо име

Първо име

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Абонирай се

Благодаря ви, че се абонирате!

Избори за редактор: Най -фаворитът от Charles & Keith Fall/Winter 2021

се подгответе за новата колекция Fall/Winter 2021 от Charles & Keith и вече имаме нашите фаворити.

Charles & Keith са в екстаз, за да стартират кампанията си за есента на Wintertime 2021, отразявайки по -просто време. През този сезон, ставайки много по -креативен с формата и игра с обем и пропорция, резултатът е поредица от кокетни дизайни с класически форми, които са всичко друго, освен основни.

Ботуши за глезени на предни зони на Били? – Тебешир
Комбинацията от примамливото маслинено-кафяво покритие и игривата подстригване на ръба е това, което прави това парче наистина специално. Функционалността също не е забравена, благодарение на най-горното затваряне на цип и среден интериор, който ще запази основното ви и организирано. Опитайте да го оформите с елегантен черен комбинезон и големи каишки за поразителен вид.

С участието на минималистична естетика и изискана неутрална палитра, креативните, но занижени подробности на това парче го разделят. Новата им сезонна колекция е насочена към неусложнен стил.

Lucile Printted Stiletto телешки ботуши – Multi
Водете с тези ботуши и всеки път, когато стъпите в стая, се превръща в грандиозен вход. Печатът на печат и дизайнът, вдъхновен от мулета, заемат централна сцена за тези ботуши с токчета. Неконвенционалният стил е готов да промени външния си вид, ако се осмелите. Препоръчваме да ги съпоставите с рокля за тениска и верига за управление на чанта за елегантен вид.

Чанта Riley Ruffle-Trim? – Маслино
Комбинацията от примамливото маслинено-кафяво покритие и игривата подстригване на ръба е това, което прави това парче наистина специално. Функционалността също не е забравена, благодарение на най-горното затваряне на цип и среден интериор, който ще запази основното ви и организирано. Опитайте да го оформите с елегантен черен комбинезон и големи каишки за поразителен вид.

Превъртете надолу по -долу за много повече и пазарувайте любимия си!

Габин закопчани кожени ботуши с коляно-кафяво
Кожените ботуши на коляното са безвременен основен елемент от всеки килер със студен сезон. Предаден в изискан червеникаво-кафяв нюанс и гарниран с разпознаваемата метална катарама от златен тон от нашата много обичана гама от чанта Gabine Saddle, тази двойка ще ви спечели двойно.

Вижте също

Мода, магазин и стил
Разгледайте новите часовници за скандинавски лайфстайл през Сканди Индонезия

Luna Knotted Manage Carry Bag
Сладко с завладяващо докосване, нашата чанта за носене на Luna в светло розов цвят е подходяща както за работа, така и за игра. Използвайки износване без ръце с подвижна каишка, това изискано парче е спасител, когато се нуждаете от комфорт и стил, всички обвити в едно.

Elery Snake-Print Metallic-Accent Pumps-Кафяв от печат на животни
Проектирани за модерно прилягане, тези обувки с квадратни пръсти са релефни с гладък дъбово-кафяв щампа за змийска кожа и гарнирани с метален акцент със златен тон.

Кратък бюджет с ламперия – маслина
С участието на метално затваряне на катарама със златен тон, което носи неочаквана искрица на вашия ден, този вечен бюджет ще даде на всеки тоалет стилен тласък.

Zadie подплатена чанта за носене – бордо
Ботуши за телета на платформа с дантела-креда
Нова Knotted Управление на текстурирана чанта с хобо – камила

Как да стилизирате синтетично козина с облекло

точно как да стилизирате синтетично козина с облекло – козините се появяват в облекло от всяко въплъщение, далеч отвъд средата на жените, които обядват.

чрез Cashmereinstyle
Изключени дизайни в конкретна полза от тенденцията на козината, заедно с модните писатели на блогове, както и като цяло със Street Style Stars. През този сезон дизайнерите се опитаха да сложат край на вечния аргумент между истински, както и синтетичните козини, поставящи синтетичните материали като наложителни, когато това парче дрехи е под въпрос.

Viva висок клас използва тромава костенурка, сиво палто от изкуство, кльощави дънки, розови маратонки, както и чанта за младо момче Chanel
чрез Vogue Испания
Как да стилизираме синтетично козина с облекло
Как да стилизираме синтетично козина с облекло
Освен че са много по -икономични, синтетичните кожени палта са приятни, меки, както и топли, както и могат да бъдат открити в гама от цветове, както и в разфасовки. Мини синтетични кожени палта в нюанси на сиво, бежово, черно, бяло или шарени напълно допълват стила на зимния сезон. Те изглеждат фантастично с дънки, чорапогащи, както и маратонки, но също и с рокли, както и ботуши.

чрез Chicwish
Моделът Елза Хоск реши да запази нисък профил, тъй като в сряда следобед й беше представяло задачи да изпълнява задачи в Ню Йорк.
Мирослава Дума
Дръжте се топло в удобно синтетично яке за козина като Камил над дъгата
Как да стилизираме синтетично козина с облекло_
Как да стилизираме синтетично козина с облекло
Fur Street Style Kendell Jenner чрез Dailymail
Следвайте ме в Instagram @likaaklika
Модната писателка на блога Ванеса Хонг от „The Haute Pursuit“ дебютира колекцията си от минималистични, но блестящо оцветени, синтетични кожени палта
Caroline Blomst е шведският чар, както и мозъците зад режима на Carolines.

Докладът на TPS във вторник: Скейтър рокля на фланелката на Sweetheart

Нашите ежедневни отчети за TPS предполагат едно парче, подходящо за работа, на различни цени. В ASOS се случват някои луди продажби. Тонове късметлии, както и тонове от, добре, отложени, както и стилни неща на Uber-обаче има някакво сериозно злато. Например: аз като тази рокля на Sweetheart Skater, за която видях много по -високи версии, за много повече пари. Рокля ли е, която бих носил за удовлетворение от VIP? Не, най -вероятно не. Въпреки това бих го носил като слоещо парче с чорапогащи, потенциално с копринена блуза отдолу, както и свин блейзър отгоре. Роклята беше 24,62 долара, но сега е отбелязана до $ 14,21 (достъпна както в Black, така и в Fuchsia). Нов вид висок сладур с деколте на фланелката скейтър скейтър Вижда отлично парче, което бихте искали да препоръчате? Моля, изпратете имейл tps@corporette.com. (L-2)
Тази публикация съдържа партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!
Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска маркетингова програма, предназначена да предостави средство за нас да отправяме такси, като се свържем с Amazon.com, както и свързани сайтове.
Продажби на бележки за работно облекло за 9.23.22 (нашите любими с удебелен шрифт!):
Ann Taylor – 30% отстъпка от покупката ви (прилагат се изключения).
Amour Vert-продажба в края на сезона, до 50% отстъпка (чудесно за копринени блузи, както и за екологични дрехи).
Banana Republic-Полугодишни добри приятели и домакинство, 40% отстъпка от вашата покупка на пълна цена!
Фабрика Banana Republic-Полугодишни добри приятели и домакинство, 50% отстъпка от покупка!
J.Crew – Допълнителни 30% отстъпка от продажбата
J.Crew Factory – колкото 50% отстъпка от всичко; Всички деним 49,95 долара; Допълнителни 15% отстъпка от върхове, ризи и обувки
Loft – 50% отстъпка от каквото и да е, както и безплатна доставка!
M.M. LaFleur – Спестете до 80%
NEIMAN MARCUS – Последна продажба на телефонни обаждания, колкото 75% отстъпка!
Nordstrom – Продажбата на лятото е включена! Спестете до 60% с 9/12
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, колкото 70% отстъпка!
Трик на Виктория-Спестете 40-70% на 1000-те стилове на продажба

Други продажби на бележки:
Бъфи – колкото 35% отстъпка от постелята си
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от предмети от последния шанс

Някои от последните ни публикации точно тук в Corporette …
12 прости актуализации за офиса

Лесни методи, които трябва да имате предвид, за да вземете лекарствата си

Какво да купя за работа в Ан Тейлър

Какви са вашите предпочитани телевизионни предавания за вдъхновение за работно облекло?

Страхотни преки пътища на Apple, за да ви помогнат на работа

2018 Стилни парчета от концепции за празненство, които изисквате да опитате

2018 Стилни парчета от концепции за празненство, които изисквате да опитате – от реколта – повлияни тениски на групата до страхотни чанти за ресни, както и комбинезони, идеални за горещо време, ето какво ние сме какво ние „Ще се опаковам да танцувам през цялото време, както и празнуване през цялата нощ.

2018 Стилни парчета концепции за обезщетение за празнуване, които изисквате да опитате
Сезонът на музикалните празници е тук, както и когато се отнася до вдъхновение за облекло, голяма част от модните марки използват толкова много опции. Американският търговец „Нейман Маркъс“ се отправя към слънчевото на открито за тази модна снимка. Lookbook прожектира бродиран деним, отпечатани романи, както и ветровити рокли.

Церемония по откриване на диамантен печат копринена рокля с отворен гръб
Рейлс „Теа“ бродиран топ-ко-пая
A.L.C. „Ali“ Stretch Racerback Crop Top, както и много отпечатани панталони с широки крака на Вероника „Eira“
Alice + Olivia „Anelle“ без дантела от рамо на рамене
Раменна горна част, както и Helmut lang отрязани коляни с дължина на коляното с дължина на коляното
Denim Jacket на Levi’s Made & Crafted Partner Trucker, Mih ‘Lita’ V-Neck A-Line Potton Ress, Miu Miu Round Seart Sun Glasses, както и Gucci Metallic Crystal Webby лента за глава

Също така идентифицира Lottie Moss, обединен с „Pacsun“ за сътрудничество за облекла.

Вижте също

Пролетна мода
Основи на облеклото за институция за пролетен модел 2022

Lottie Moss се обединява с PacSun
PACSUN за фестивал
Празник на Lottie Moss за Pacsun
Колекция за празнуване на Lottie Moss за Pacsun
Пропускайки музикалната сцена тази година? За да не се притеснявам, тези концепции за плени за празненство ще работят за всеки повод.

Lottie Moss пусна върха на рамото

Argan Oil Ползи за кожата и косата: трикове на изключително масло

Argan Oil- Това е най-новото и най-ценното масло, което е ударило пазара в момента. Освен ако не сте живели под скала през цялото това време, може да сте пропуснали да използвате това изключително масло. Но навсякъде по света хората наричат това изключително и ценно масло като „течно злато“. Ползите от аргановото масло за кожата и косата са достатъчни и в тази статия ще научите повече за това.
[Също прочетете: Какво е мароканско масло?]

Източник: Zokiva.comAfter, който се въвежда на пазара, хората осъзнаха, че това масло има някои невероятни ползи. Не само, че може да се използва за кожата, но и ползите от аргановото масло от косата започват да се знае. В тази статия ще обсъдим както ползите от аргановото масло за косата, така и ползите от аргановото масло за кожата.
Какво прави Argan Oil?
За какво е добре арганово масло? Какво прави? Е, нашият отговор е, че аргановото масло е едно от онези няколко масла, които могат да бъдат полезни както за косата, така и за кожата ви!
[Също така прочетете: ползи за лечение с арганово масло]]

Нека да видим някои ползи за здравето на Argan Oil:
Не само предимствата на красотата (които ще обсъдим дълго в тази статия), Argan Oil има и някои неизплатени ползи за здравето. Много хора вярват, че ореховото масло от Мароко всъщност засилва вкуса на храната, без да е прекалено надмощно. Освен това е много по -здравословно от другите видове масло и може да се използва често за храна. В момента хората са най -вече загрижени за предимствата на красотата на аргановото масло, а не да го използват за храна.
Източник: wisegeek.combeauty Ползи от аргановото масло:
Аргановото масло е невероятно и в една бутилка има толкова много предимства, че след като започнете да използвате този продукт, никога няма да се върнете. Днес Argan Oil се предлага в много разработки и повечето бизнес за красота, включително Джоузи Маран, The Body Shop и мароканския масло, започнаха да произвеждат собствена гама от продукти. Така че не само арганово масло, но сега имате шампоан за арганово масло, балсам, овлажнител и дори балсами!

Ето предимствата на аргановото масло за косата:
Ремонт на разделени краища: Тези разделени краища са такава болка! Не ги харесваш и е почти невъзможно да се отървеш от тях. Е, силно увредената коса трябва да бъде отрязана, но арганното масло всъщност може да подобри състоянието на разделени краища и да попречи на косата ви да има повече от тях.
[Също прочетете: етерични масла за растеж на косата]

Източник: DailyInbox.comdeep Conditioning Лечение: За тези от вас, които страдат от суха и повредена коса, аргановото масло може да ви помогне да се спаси. Използвайте Argan Oil за една нощ и измийте с умерен шампоан и балсам сутрин. Повтарянето на това обикновено ще направи косата ви по -блестяща и по -откровена.
[Също така прочетете: Марокански шампоан за арганово масло]

Кожен тонер: Тонизирането е важна процедура във вашия режим на грижа за кожата. След почистване на кожата си, без да се провалите, използвайте тонер и след това овлажнител. Аргановото масло е много добър тонер и може да намали образуването на фини линии на кожата ви. Можете също да премахнете запушванията си с помощта на арганово масло.
[Също така прочетете: Десет ползи от аргановото масло за кожа, коса и тяло]
Източник: Landofroses.co.ukwhole Овлажнител на тялото: Тежките кремове и химикали не са полезни за кожата ви, а аргановото масло може да бъде перфектен заместител на всички кремове за тяло, които използвате. Тя е лека и оставя кожата ви много овлажнена. Можете да използвате е около тялото ви!
[Също прочетете: Арганово масло за акне]
Източник: Seaweedpete.com Те са някои от многото предимства, които има арганово масло. Само една единствена бутилка може да донесе толкова много предимства! Сега не е ли страхотен начин да спестите пари?

Сигнал за сделка: 60% отстъпка от продажба в Ан Тейлър

Има много фантастични неща в продажба в Ан Тейлър – както и марката току -що разкри една от най -добрите си продажби: вземете допълнителни 60% отстъпка от всички стилове на продажба в Ан Тейлър с код Hurry60. (Продажбата продължава до 3 часа сутринта на 8/14!) Няколко любими от продажбата:
На снимката: Ponte Seamed Keath Bown в черно, беше 129 долара сега $ 41ish, наличен в рутина, както и от петити
Пуловер с къси ръкави с V-образно деколте в синьо, розово, както и зелено, беше $ 54,50, сега до $ 18
Раменна плътна черупка в синьо, зелено, оранжево, жълто, бяло и верижна щампа; беше 49 долара сега $ 16, предлагани в рутина, както и от петити
Роклята с шевове в черно, беше 129 долара сега $ 44ish, предлагана в рутина, както и от петитите
Лейси задна плотова блуза в бяло, както и корали, беше $ 69,50 сега $ 27ish
Пола с а-линия с подходящ блейзър във ВМС/бяло; Полата вече е 26 долара, както и Blazer е 46 долара
Задна рокля на кожуха (окончателна продажба), беше $ 98 сега $ 32 – промиване на ръка. Предлага се в рутина, както и от дребни.

Дами, получихте ли нещо наскоро от Ан Тейлър, което обичате (независимо дали сте в продажба или не)?