Как да избелвате вежди – идеи и трикове, които да ви помогнат

Много от вас вероятно сега се впускат идеално, просто мислейки за избелване на веждите. Но някои от вас вероятно са помислили за това в един или друг момент. Докато идеалът за статукво сега е да имате смели вежди, които гордо рамкират очите ви, има случаи, когато някои жени могат да направят с малко изсветляване на тъмните си вежди.
[Също прочетете: най -добрият крем за избелване]

Избеляване на вежди
Взехме нещата в нашите ръце и взехме решение да ви обучаваме за избелване на вежди и всичко, което това води до това. Трябва ли да помислите да го направите? Трябва ли да се освободите от него? Какви са възможните странични ефекти от избелването? Ще отговорим на всичко това и още. Прочетете!
Защо го прави?
Е, жените го правят по различни причини. Често това се прави в опит да направи веждите по -малко страхотни, омекотяването на чертите на лицето и придаване на много по -деликатен вид. Често се прави, за да се съпостави веждите с косата. Ако сте избелили или оцветили косата си до по -светъл нюанс, тогава избелването на веждите, за да съответства на косата ви, е добра идея да направите цвета на косата ви да изглежда много повече като естествен.
Източник: whicdn.com [SC: MediaD]

Как да избелите веждите
Използвайте белина, която може да се използва на деликатната ви зона на веждите, като например крема за коса на Сали Хансен. Смесете белина и го нанесете върху веждите си, като се уверите, че покривате напълно всяка малка коса. Оставете го за необходимото време (винаги го изтрийте по -рано, отколкото по -късно). Целта е да отидете на сянка или две по -лек, в противен случай може да ви накара да изглеждате измити или по -лошо, дайте на веждите си месинг оранжев цвят!
[Също прочетете: Как да избелите лицето]

Избършете го с проклета памучна топка и измийте лицето си. Ако искате веждите ви по -леки, приложете отново белина на следващия ден, за да достигнете желания цвят.
Източник: YouTube.comnote: Никога не оставяйте белина прекалено дълго, тъй като ще се окажете с външния вид без вежди, което може да е цялата ярост на пистата, но не толкова на пътеката!

Източник: IMABEAUTYGEEK.COMYAY или NAY?
Честно казано, нямаме гарантиран отговор на този въпрос. Това е абсолютно личен избор. Докато много жени смятат, че избелват веждите си, за да съответстват на избелената/цветна коса, нашите холивудски знаменитости ни показаха, че не е нужно да правите това.
[Също прочетете: Как да избелите кожата си]

Източник: ibtimes.co.uktake минута, за да погледнете в огледалото и да разберете дали харесвате цвета на веждите си. Когато Дженифър Лопес отиде руса, но запази веждите си тъмни, тя получи много люспи за това. Това беше така, защото кожата й беше бронзов цвят, косата й руса и веждите й тъмнокафява. Комбинацията не работи в нейна полза. Но когато тя взе решение да облекчи веждите си, правейки ги по -малко страхотни, това направи цвета на косата й да изглежда много по -естествен и преобрази лицето й.
Източник: etsystatic.com, ако сте избрали да го направите …
Ако решите да избелвате веждите си, тогава не забравяйте, че трябва да го докоснете отново както и когато корените растат. Така че избелването на веждите не е еднократно, а непрекъснат процес. Уверете се, че сте готови за това.
Така? Това звучи ли като нещо, което бихте искали да опитате? Или сте възхитени от веждите си точно такъв, какъвто сте и не искате караницата да ги докоснете отново с белина на всеки няколко седмици? Много жени не са сигурни дали ще им хареса, ако веждите им са по -леки. Те продължават напред и го избелват, а някои го обичат, някои го мразят, а някои просто не виждат толкова голяма разлика. Чудите се на коя категория ще попаднете?