Безплатни очила за изтегляне на вектор от фабрика за тениски

Безплатни очила за изтегляне на фабрика за тениски
Харесвате ли безплатни вектори? Разбирам, че го правите! Кой не харесва безплатни неща, както и подаръци? Е, нека да стигнем до преследването! Имаме още едно страхотно безплатно изтегляне на вектор само за вас. Днешният безплатен вектор се нарича безплатни очила за изтегляне на вектор, както и представлява, очевидно, чифт очила, които могат да бъдат използвани като модна икона в допълнение към чифт очила, които ви помагат директно да откъснете визията ви. Така че, не ни харесвайте, тъй като сме квалифицирани, както и ние предоставяме безплатни вектори!
Това произведение на изкуството е идеално за тези, които изискват да обработват графика на тениски или които просто искат да тестват своя DTG принтер. Той може да се използва като лого или марка и също така можете да промените бързо цветовете или да добавите текст, използващ вектор базиран софтуер. Наслади се!
Можете да кликнете върху снимката, както и да я изтеглите от източника:

0/5 (0 отзиви)

Безплатно действие на Photoshop-CMYK Color Separation

Напълно безплатно раздяла с цветове Photoshop Действие от Tshirt-factory.com
Това е изключително напълно безплатно фотохоп за разделяне на цветовете. Ако не сте много запознати с термина и използването на системата за разделяне на цветовете за отпечатване на екрана, можете също да видите този урок тук. Инструментът подготвя файловете за отпечатване на екрана на вашите дизайни на тениски. Ето как да го използвате: щракнете двукратно върху файла за действие,. Това ще се отвори в Adobe Photoshop. След това натиснете Alt+ F9 в Photoshop и разделете за действие се отваря. Плъзнете и пуснете само едно изображение с висока разделителна способност в софтуера, само в един слой. Щракнете върху PLAY, за да започнете действие. Не отваряйте други файлове, докато действието е в ход. Крайният резултат ще бъде 1 файл с 4 слоя, всеки CMYK цвят на собствения си слой. Накрая е свършено!
Със сигурност ще се върнем с кратко видео за това как правите това, така че междувременно ни уведомете в коментарите, ако това ви помогна. Ако изпитвате проблеми или въпроси, свързани с това действие, просто ни кажете по -долу. Ще се радваме да помогнем!
В покупка, за да изтеглите напълно безплатния инструмент за разделяне на цветовете, моля, кликнете върху изображението по -долу.

3.6/5 (12 отзива)

Дизайн на психеделична риза!

Психеделичното изкуство е вид произведения на изкуството, вдъхновени от психеделични преживявания, които се въвеждат като страничен ефект от различни лекарства и вещества, известни като халюцинации. Арт движението, известно като „Хипи години“, започва през 60 -те години на миналия век, когато сексът, наркотиците и рокендрол играят съществена роля в културата. След време този артистичен стил се използваше в концертни плакати, арт арт кавъри и комикси.
С еволюцията на технологиите всичко става все по -цифрово и през годините дигиталното психеделично изкуство, макар и не на мода, бавно нараства на популярност. Ярките цветове и фракталните модели са доста лесни за производство на компютър, така че има смисъл само, че психеделичното изкуство се произвежда цифрово. В тази публикация мислех да ви покажа няколко невероятни дизайни на риза с психеделична риза за тези страстни към този стил. наслаждавай се!
Психеделичен тениски дизайн
Psychedelic тениски дизайн или купуване.co.za
Психеделични тениски DesignSpychedelicartists
Психеделична тениска Designiloveyourtshirt
Psychedelic тениска Designsiloveyourtshirt
Psychedelic тениска Designsmr. Облак
Психеделичен тениски дизайн
Психеделичен тениски дизайн
Psychedelic тениска Designsmr. Облак
Psychedelic тениска Designsioffer
Психеделичен дизайн на тениски дизайн от хора
Psychedelic тениска designselectro.wear
Psychedelic тениска Designsskreened
Психеделичен тениски дизайн

0/5 (0 отзиви)

Безплатни уроци за Photoshop – само кликване далеч

Здравейте, момчета! ни липсваше? Сигурно ни липсваше! Напоследък сме много заети пчели, така че нямахме толкова много време за блог, но най -накрая се върнахме и готови да направим някои действия. Пролетта идва, цветята цъфтят птици пеят. Оооо, каква фантастична наслада. Не би ли било по -хубаво, ако можехме да го нарисуваме сами? като наистина себе си!
Photoshop Trickwith какво? Използване на напълно безплатни уроци за Photoshop, разбира се! Но при покупка за нас да използваме тази програма, е абсолютно влажно да знаем как да го използваме! Как да създадем сладко и добро пролетно векторно изкуство!
Photoshop TrickSthis е точно защо съществува много от Photoshop как да се статии само за ваша наслада. Научете как да фотошоп по -добре и по -добре. Научете нови чисти трикове за създаването на арт вектори и направете вашите произведения на изкуството да изглеждат свежи и живи.
Photoshop Tipslenin беше прав, знаете ли. Защо Ленин беше нали? Защото той винаги казваше: Учете се, учиш се, научи. Много е важно да се учим непрекъснато, за да можем да подобрим уменията и способностите си. Някои трикове може да ви отнемат години, за да откриете, но не сега! Много по -просто е да се открие нещата много по -бързо.
Course Photoshopof, има много книги, които твърдят, че са абсолютно най -добрите, когато се отнася до трикове на Photoshop, но всички те са пух и много малко месо. Открихме страхотна напълно безплатна книга с много месо и малко пух. Колко невероятно е това? Намерихме сайт с много полезни връзки към статии за напълно безплатни предложения и трикове относно Photoshop.
Photoshopwant За да знаете как да създадете пикселен остър 45-градус? Или ефект на боядисване на варколор? Мокро пътно изображение? Или може би ефект на метални проводници и кабелни телевизори? Нищо по -просто! Можете да намерите всичко за напълно безплатно тук!
Photoshopwant За да знаете как да създадете пикселен остър 45-градус? Или ефект на акварелна картина? Мокро пътно изображение? Или може би ефект на метални проводници и кабелни телевизори? Нищо по -просто! Можете да намерите всичко за напълно безплатно тук!
Дизайнерите на тениски на Photoshopas Считаме Photoshop за много съществен при създаването на изкуство! Ние го използваме! Обичаме го! Ние създаваме векторно изкуство, използвайки го! Създайте свое собствено изображение за собствената си тениска или просто създайте вектор или редактирайте снимка, като сте умни!
Съвети за Adobe Photoshop
0/5 (0 отзиви)

Rook X House сами тениски

Обзалагам се, че всички имате предвид традиционния комедиен филм „Начало сам“. Това е наистина един от предпочитаните ми коледни филми. Основната звезда на филма, 8-годишно момче, Кевин Маккалистър, случайно е изоставена, докато домакинството му лети към Франция. Докато се наслаждава сам на времето си, той открива, че домът му се гледа от двама крадци. Тук започва действието, използвайки страхотни сделки от схеми, както и сюжети, младото момче се справя, за да започне борба срещу двамата невъоръжени, идиотски взломки. Няма да ви кажа как точно завършва филмът, защото може да има хора, които още не са го виждали. Но ще използвам този момент, за да ви представя линия за тениски.
Rook Business току -що публикува последната си книга за годината. Можете бързо да закупите тениски, суитчъри, суичъри, както и качулки, повлияни от най-харесвания коледен филм. Къщата на Lookbook-Rook X е била застреляна в пуста къща, пълна с подаръци, близо до коледно дърво. Освен Кевин, можете също да откриете сред техните стилове двамата прословути крадци от филма. Можете да видите цялата колекция само като щракнете тук или върху визуализациите по -долу.
Lookbook- Rook X House Alone Tee и Sweathirs

0/5 (0 отзиви)

Elevenparis x Movember Tee ризи за кауза

, ноември е близо, което означава, че Movember също е близо. Това ще бъде изключително приятен месец за дамите. Също така, ако искате да се включите в този фест, трябва да разберете, че френската марка Elevenparis се е обединила, когато за пореден път с Фондацията за здраве и здраве за мъжете, Movember.
След като произведе специален отпечатък, модел, в който се отличава с бръснарските основни неща, Movember Tee се вписва в годишната кампания на благотворителната организация за отглеждане на мустаци в името на здравето на мъжете. Печатът работи като напомняне за това, което не злоупотребява през месеца, разбран преди като ноември.
Повишаването на разбирането, както и средствата за често игнорира проблемите на здравето и здравето на мъжете, тъй като рак на простатата или тестисите, тревожността, както и други психични проблеми, Movember започна през 2003 г., както и оттогава нараства.
Покажете подкрепата си, като изберете оттук тениската Elevenparis x Movember. Тениските на Movember са унисекс, така че и жени, които можете да подкрепите и причината.
Но първо нека обобщим правилата:
1. Човек трябва да бъде на 1 -ви ноември с чиста обръсната сделка с 2. За целия месец на Movember, всеки Mo Bro трябва да расте, както и да младоженец A Mustache 3. Не го фалшифицирайте. Без бради, без кози, без фалшиви мустаци. 4. Използвайте силата на мустаците за водене на разговори за здравето на мъжете, както и за набиране на средства за рак на простатата, рак на тестисите, както и за психичното здраве. 5. Всеки Mo Bro трябва да се държи като истински джентълмен.
Насладете се на приключението!
Тениска на Elevenverparis x Movemer

0/5 (0 отзиви)

Спечелете £ 100 в конкурса за тениски на Funkrush

Funkrush
Време е да проявите творчество и да му се плаща за това! Funkrush търси нов етикет, лозунг за тяхната марка и моли за вашата помощ.
Когато вдъхновението удари и смятате, че можете да взривите ума им, публикувайте предложението си в Twitter, Facebook, Instagram или друг сайт за социални медии. Използвайте етикета @funkrush или #funkrush. Ако сте цифров антисоциал, можете дори да изпратите имейл на страхотната си идея info@funkrush.com.
Има безгранични записи на човек и крайната дата на конкуренцията е на 16 декември.
Така че нека обобщим:
1 -ва награда е £ 100 паунда и фънкруши;
4 подгласници ще получат Funkrush Goodie чанти.
Е, късмет тогава!

0/5 (0 отзиви)

Религиозни тениски дизайни!

Помните ли Средновековието? Или както обичам да го наричам: злите векове. Е, виждали сте кино за тъмните векове, сте чели книги за онези гадни времена, когато са ви изгорили на клада, ако не сте похвалили Господа или Холи Църквата. Думата със сигурност не е религия, а ужас. Те сякаш забравят за какво става дума и се превърнаха в богове. Днес нещата вървят малко по -различно. Хората изглежда са безплатни от всички религиозни стандарти. Ако те вярват в Бог и всичко, свързано с него, това зависи изцяло от тях. Това е добро нещо, според мен, защото Бог трябва да е много повече за любовта и по -малко за ограничението.
Разбира се, в днешно време хората продават за всичко и това не е необходимо лошо нещо. Както може би се досещате, всичко е за тениските. Религията имаше своя начин да намери своя път дори в бизнеса с тениски. Като се казва, че в интернет открих някои наистина невероятни дизайни на религиозни тениски. Мисля, че си струва да се спомене, че ние, тениска, също имаме някои религиозни тениски.
За да не бъда неразбран, когато казвам религиозни тениски, не е задължително да се позовавам на онези „Обичам Исус“, „Исус ме обича“. Не, сър, имаме предвид много по -въображаеми дизайни, че онези скучни стари неща. Някои от дизайните на тениските, които ни харесват, са много вероятни да бъдат еретични или дори обидни, но ние обичаме векторното изкуство по всякакъв начин, така че не се страхуваме и не мислим, че ще отидем в ада, защото от това.
Религиозни тениски!
Руска рулетка или религия рулетка? ? Хм …
И така, искаш ли да видиш какви религиозни тениски сме създали? Погледнете тези! Добре, признавам, няма нищо религиозно в дизайните, но …
Светиите отглеждат стари зъби е това, което се случва с вас, ако не вярвате! Тези, които ви карат да се изчерпвате с тениски дизайн на тениски, също … Имате ли внимание? Искаш ли да видиш още? Отидете на нашия официален уебсайт! Tshirt-factory.com

0/5 (0 отзиви)

Представяне на нов дизайнер на фабрика за тениска Lou Patrick Mackay

Нов дизайнер на фабрика за тениска Lou Patrick Mackay
За няколко от нашите посетители е очевидно, че нашият блог понякога предполага да премести прожекторите на нашия сайт, както и www.tshirt-factory.com, както и квартала, който сме изграждали около него. Ние сме изключително щастливи от нашите партньорства, както и дизайнерите, които поставят броя си в нас, като предоставяме своите висококачествени произведения на изкуството на нашите посетители.
Днес съм развълнуван да ви предоставя някакъв поглед върху един от най -новия ни стил на илюстратор. Името му е Лу Патрик Макей, както и той идва от Филипините. Той работи като дизайнер от 6 години, както и работи с различни клиенти по целия свят на практика 3 години. Точно тук са мислите зад фантастичните дизайни:
Оана: Моля, кажете ни много повече за вашето изкуство, както и за стила на стила, както и за това, което ви накара да сте в крайна сметка да сте дизайнер?
Лу: Моите стилове обикновено са изключително изчерпателни, както и различни, тъй като съм склонен да смесвам абстрактен стил, както и в точното време картина. Обикновено го започвам, като вярвам в различни идеи, много скициране, оформления, позициониране и т.н. както и тогава очертанията на части, както и страхотни оферти за настройване, докато не измисля изключително ясно докосване, както и тогава идва техниката за оцветяване. Последната техника на моя стил би била да произвежда много ясно очертаващи инсулти като както и бум! Готово е!
Beast Modeoana: Точно как или кога започнахте да илюстрирате на експертно ниво?
Лу: Започна като забавление, когато бях дете, открих няколко урока с дядо ми, но никога не го очаквах като работа на пълен работен ден. По време на колежните дни това беше времето, когато започнах да се фокусирам върху рисуването/скицирането/рисуването. Получавах голяма голяма реакция от моите приятели, както и от колегите, както и приех работни места от регионални клиенти. Когато започнах, първата ми задача беше много повече в разработването на уеб, както и програмирането, което по-късно избрах да бъда графичен художник на пълен работен ден. Както и дотогава започнах да се занимавам с свободна практика в международен план, както и да работя точно тук, във Филипините точно в същото време.
Iristhe Untamedevery художник винаги ще продължава да открива, както и аз вярвам, че няма експерт в областта на изкуствата.
Оана: Откъде идва мотивацията ти?
Лу: От моята среда, тъй като съм заобиколен от толкова фантастични художници точно тук на работа, както и по -голямата част от моите харесвани (домакинство, както и приятели).
Оана: Как точно бихте обяснили стила си?
Лу: Уникално подробно. LOL
In- Memoryoana: Какви инструменти използвате? Отивате ли на 100% цифрово или има ли хартия?
Лу: Photoshop, Illustrator, както и най -съществената – писалка, както и хартия.
Aquabotoana: Има ли нещо, което особено предотвратявате да използвате във вашите илюстрации?
Лу: Няма
Оана: Коя беше най -трудната задача, върху която някога сте работили?
LOU: Миналата година, 2014 г., създадох стил за конкурс за стил на албум / тениска за група точно тук, във Филипините (Faspitch).
Оана: Можете ли да назовете няколко от предпочитаните от вас стилове, както и защо? (Лични или от други дизайнери)
Лу:
Включени – прости, уникални, страхотни детайли в него

Гледачът – цветни, уникални, страхотни детайли

Задържането – като позиционирането, както и идеята за него.

HOSTOANA: Някакъв вид графични дизайнери, на които се възхищавате?
Лу: Всички те
Oana: Някакъв вид насоки за някой, който току -що започва като илюстратор/графичен дизайнер?
Лу: Продължавайте да практикувате. продължавай да се упражняваш. продължавай да се упражняваш. Не спирайте.
Благодаря ви много за времето, Лу, както и за изключително шумни съвети!
И така, момчета, какво мислите? Разкажете ни вашите мнения за стиловете на Лу в коментарите и ни покажете вашите предпочитани дизайнери!

0/5 (0 отзиви)

Готина тениска на деня-пародийна тениска за забавна коледен

забавен коледен дизайн от tshirt-factory.com
Тази тениска може да се използва и през целия декември. Вече ми е писнало от коледните мелодии и традиционните каролоси, които радиостанциите започнаха да играят. Да не говорим за вълната от коледни светлини и дървета. Коледната треска може да се спусне само със студена, малцова бира и някакво саркастично веселие. Този дизайн е безсрамна промоция, но въпреки това е признание за един от таланта на нашите дизайнери. Флорин винаги е готов с чаша сарказъм, поръсен с малко псувни. Просто се уверете, че той носи бирата.

0/5 (0 отзиви)