Топ 10 безплатни вектори на Дядо Коледа

Знам, че Коледа все още не е тук, но дори и така, имаме по -малко от 14 дни да останем, докато Дядо Коледа ще види къщата ни. Дядо Коледа е историческа фигура, която се разбира и харесва във всички ъгли на света. Той изглежда е единственият, който е способен да донесе щастие по света точно за един ден. Така че не е необходимо да се посочва, че при покупка, за да отпразнуваме най -зашеметяващото време на годината, имаме нужда от вдъхновяващи вектори на Дядо Коледа.
Познай какво ? Freepik ни помага за пореден път с фантастична колекция от вектори на Дядо Коледа. Всички вектори могат да бъдат изтеглени за безплатни, само като щракнете върху снимките по -долу.
Топ 10 безплатни вектори на Дядо Коледа

0/5 (0 отзиви)

Елегантната линия на Kimura Wear T Tee

, базирана на тренировъчна екипировка, линията на тениската Kimura Wear T е една от най -добрите марки по рода си. Когато казвате, че кимура носете, казвате най -голяма мощност. Този, който обича спорта, има всичко общо с този стил на облекло, който Kimura Wear предлага.
Т тениските линейци описват Kimura Wear като спортни, фантастични, готини и… секси. Да, секси! Спортният също може да бъде секси и завладяващ едновременно. Най -добрата комбинация, може да добавим.
Kimura Wear ни очарова дори от самото начало, заради оригиналността си и трябва да признаем, че е било истинско удоволствие да работим с тях. Те са сред най -добрите ни клиенти.
Кимура е изморена първоначално в Торонто, Канада в началото на 2007 г., се смята, че Kimura Wear е повлиян от любовта към гладиаторите и бойците, които водят действителната борба на следващото ниво. Твърди се, че работят с професионални спортисти.
Kimura Wearthe Mix-Up е доста приятно, ако мислим, че спортът се комбинира с модата и стила, характеризиращ се с характер и екстремен начин на живот!

0/5 (0 отзиви)

Бизнес сделки за задушаване за риза за уикенда

Бизнесът за риза на дрокета е прав според всички страхотни оферти, предлагани от 29 -и до понеделник, 2 декември (Кибер понеделник).
Те подготвиха 3 оферти за вас:
-Една е за продуктите за освобождаване -които вече са 5 долара, както и има над 40 стила, които да изберете от тук.
-Втората оферта е за поръчки от над 50 долара, което ще ви получи безплатна халба.
-и третият е 25% отстъпка за колекцията Flowy, за тениски на Raglan, както и аксесоари.
Какво ще изберете?
Accessoriesflowy CollectionRaglans

0/5 (0 отзиви)

Nook & Cranny Independent тениска Pop Up Shop

тази седмица Nook & Cranny е поет от колекция от независими дизайнери за своя седмичен тениски Pop Up Shop. Напълването на релсите, висянето от ребрата и облицовката на стените на чисто новото пространство за събития на магазина ще бъде показ на тениски, суитчъри, отпечатъци и чанти от седем най-добри инди марки.
Bear Hug Co ви пожелава „Коледа на Мъри“ с тяхната линия от популярни продукти. Уолтър Уайт, Джони Кеш, Форест Гъмп и Бил Мъри са сред иконите, на които всички са получили голяма голяма топла мечка и се трансформират в илюстративни дизайни за облекло и печат за вашето удоволствие от сърфирането.
Изгубените форми ви пожелават „още един страхотен ден“ с тяхната колекция от прости, но ефективни графични и типографски дизайни. Предлагат се както в мъжете, така и в женските размери, тези хора са обхванали настоящия ви списък. Ограничено издание без черва не се предлагат и славни дизайни, така че ги хванете, докато можете! Червата по име и черва по природа, този предстоящ старт проверява, че постоянството е от решаващо значение за независимия успех.
Чудовищните нишки поддържат нещата сладки с гама от цветни тениски и суичъри с качулка, докато Питър Карингтън и насочват и двете показват по-тъмните си техники към света на илюстрацията и печат на дрехи. С толкова различни техники за проектиране, тази година има малко за всички от вашия страхотен списък.
Тениската изскачащ магазин ще бъде в Nook & Cranny (28 Bold Street, Ливърпул) до неделя, 21 декември. Времето за отваряне е 9:00 до 18:00, но можете да се възползвате от късни нощни часове в четвъртък и събота (до 20:00), за да се заемете с някои доста страхотни коледни клобове.
Nook & Cranny Independent тениска изскачащ магазин

0/5 (0 отзиви)

Топ 6 сайта за сделки с графичен дизайн и графични ресурси на Perk Idea

на прекрасни цени с безкрайна гъвкавост, включващи текущите тенденции в индустрията. Това звучи почти нереално за всеки дигитален художник. Но времената са се променили толкова много, като се има предвид, че Интернет стана основен, че достъпът до информация и инструменти стана много лесен. Проблемът не е достъп, а това, което правите с споменатите ресурси, след като получите ръцете си върху тях.
Илюстратори, графични изпълнители, уеб дизайнери, разработчици на приложения и Wizards Photoshop – да спомена, но няколко – трябва да знаят за следващите няколко сайта, които предлагат ослепителни дизайнерски ресурси, на икономически цени в много популярни стилове. Ако сте сред хората, които споменах, можете също да помислите да продадете работата си, да подобрите експозицията си и да тествате пазара се нуждае от един на един. Да не говорим, че всички те често предлагат безплатни ресурси!
Нямате нужда да ви казвам защо трябва да сте активни в тези сайтове, било то като клиент или като продавач. Но определено можете да разгледате списъка със сайтове по -долу, които запазвам в моите отметки и добавям любимите си в коментарите.
Най -добрите 6 сайта за сделки с графичен дизайн
Inkydeals.comdesigncuts.commydesigndeals.comdealjumbo.comcreativemarket.commedialoot.com
Съвет за бонус: Вижте нашата бързо развиваща се общност от дизайнери и огромна сделка за пакет за дизайни на тениски.

0/5 (0 отзиви)

Традиционно изкуство срещу дигитално изкуство

, защото живеем през век, доминиран от технологичните иновации, самото изкуство е осигурено нови творчески хоризонти. Но тези нови предимства не се считат за толкова полезни за изкуството от някои любители на консервативното изкуство, които вярват, че ако изкуството не е създадено с помощта на конвенционални инструменти (писалка, масла, акварел и т.н.), че изкуството не може да се счита за истинско изкуство (истинско в настъпването на признаването на реалните си ценности).
Дори ако картината, дизайнът или скицата са създадени с помощта на конвенционални инструменти, само молив и хартия или таблет за рисуване, и двете отразяват по същия начин, както творческите усилия и талант на художника. Това, което наистина се обижда в днешно време, поради тази технология, е, че много хора се преструват, че са „станали художници“, само защото той/тя лесно може да комбинира някои четки за Photoshop. Основният въпрос, който стои, е: Колко от таланта на този човек се отразява в това произтичащо произведение на изкуството? Това зависи много от човека, който стои зад технологията. Ако човекът, който иска да създаде изкуство, използвайки компютъра, е художник, полученото произведение на цифровите неща е изкуството, без художникът, рисуването и манипулирането на програми не може да направи нещо. В някои случаи е много трудно да се разбере между истинските художници и тези, които просто играят с инструментите, предлагани от цифрови програми. Има и някои художници, които се преструват, че изкуството им е напълно иновативно, абстрактно или надвишава границите на въображението, като изхвърля смеси от абстрактни елементи и накрая го наричат ​​изкуство. Ограниченията на решаването всъщност са крехки, защото всичко, което се счита за изкуство, се избира да бъде ценно, иновативно или абсолютно безполезно, чрез субективни гледни точки и дизайн, който се счита за тотален глупост за един, може да изглежда абсолютно фантастичен в мнение на някои други. Това е вярно по отношение на всички видове вкусове.
Към това многобройни художници все още са привързани към онези чувствителни чувства, които конвенционалното изкуство дава, тази интимност между себе си и празната хартия, този процес на трансформиране на хартията пред очите ви, докосване до нея, замърсяване или увиване, когато всичко се обърка . Това са чувства, които не могат да бъдат изпитани пред монитор. Но въпреки че съвременното изкуство е направено от истински и фалшиви художници, талантливи и мошеници, иновативни или копира котки, не можем да пренебрегнем ползите, които дигиталните технологии са донесли. Дигиталното изкуство също се счита за изкуството на бъдещето, защото предлага неограничени възможности на художника да разшири въображението си и да ни покаже лудите и фантастични неща, които той може да направи само като използва мишка, таблетка за рисуване и неговите умения. Тези неща могат да се считат за грешни и „зли“ само от онези художници, които са рисували целия си живот в конвенционалния стар стил и не могат да приемат или не могат да се адаптират към нови техники. Дигиталното изкуство може да се счита за иновации и за подхода на класическия процес: програми като Adobe Photoshop, Illustrator, след ефект, да не говоря , които правят живота и процеса на творение много по -прост и приятен.
Невероятни илюстрации и изображения, които изглеждаха невъзможни за създаване в миналото, са възможни с помощта на нови технологии. Напредъкът, който дигиталният художник постига в днешно време в полето за фантазия/научнофантастично-фантастично поле, е умът да духа. Въпреки че има и въглища или портрети, които носят дълбоки естетически емоции за зрителя. Хората могат да кажат, че когато един художник създава цифрово произведение на изкуството, това произведение на изкуството може да бъде отпечатано или продадено под различни форми в неограничен брой идентични копия и в същото време този елемент, който е толкова важен за любителите на визуалното изкуство се губи: уникалността. Но нека имаме предвид, че копията на много известни конвенционални картини са създадени ръчно от самите художници, в покупка, за да задоволят възможно най-много колекционери. Вероятно в бъдеще дигиталното изкуство също ще се счита за конвенционално. Но днес е решението на художниците да изберат начина на изразяване на своя талант.

0/5 (0 отзиви)

Sergent Tobogo Geeky Boutique-Промоция на тениска за фабрика за тениска

Sergent Tobogo е оригинален и бенска тениска бутик.
Тениските са напълно избрани от търговския панаир на Partners. Тениските са направени в добри и приятелски условия. Стилните разфасовки бяха специално създадени от производителя, който е вдъхновен от модели на водещи марки дрехи.
Те са висококачествени, за да гарантират добро поведение навреме. Тениските за мъжете са изработени със 100% памук, а тениските за жени са изработени от 95% памук и 5% спандекс. Материята е леко еластична, така че се вписва идеално с всеки вид тяло.
Дизайните са създадени от дизайнера „Leduc“, който обича неизбежната пародия на поп и маниерната култура. Други дизайнери скоро ще бъдат поканени. Многобройни теми като филми, видео игри или телевизионни предавания имат голямо влияние.
Посетителите на сайта са поканени да дадат своите мнения за предстоящите дизайни, които ще се появят в каталога. В района на „ателие“ се показват голям брой чертежи. Всеки може да остави коментари, за да помогне на екипа на сержант Тобого да избере бъдещи дизайни, които да бъдат отпечатани на тениски и T тениски с избрани дизайни скоро ще бъдат налични в магазина.
На страницата „Блог“ има и новинар, която публикува снимки, информация за културата на поп / маниер и, разбира се, информацията за вътрешния живот на сайта. Възможно е също така да следвате живота на марката от неговите социални мрежи Facebook, Twitter, Google+ или дори Pinterest. Информацията се актуализира често за новите модели и промоции.
Говорейки за промоция на тениски, вие посетителите на фабриката за тениска можете да получите 15% отстъпка с кода-15-нелимит. Тези тениски се отпечатват по три различни метода. В зависимост от техническите ограничения на рисунката, тениските ще бъдат отпечатани чрез печат на екрана, прехвърляне на екрана или все още гъвкав. Тези методи и професионални партньори са подробно подбрани и оценени при покупка, за да предложат високо качество на печат, който няма да се променя с течение на времето.
Сергеент Тобого Бутик-промоция на тениски за фабрика за тениска

0/5 (0 отзиви)

Предварителна поръчка на вашия iPhone 6 калъф от Redbubble

Досега вече трябва да сте фен на сайта Redbubble, който продава някои от най-забележителните изкуства на различни страхотни продукти. И дори съм много по -сигурен, че знаете за старта на новия iPhone 6. Сега можете да изберете и вашия случай на iPhone 6. Е, сега комбинирайте тези два факта и получавате доста страхотни случаи с оригинални произведения на изкуството за чисто новия си скъп телефон.
Можете да намерите нашите любими снимки по -долу, но отделете малко време, за да изберете своя собствена от огромната колекция, достъпна на техния сайт. Доставката започва на 19 септември.
Калъф Redbubble iPhone 6:

0/5 (0 отзиви)

Photoshop Tutorial-Персонализирайте портрета си

Има много методи, за да направите вашия портрет оригинален, както и готин, но не всички от тях са най-готините в бизнеса с изкуство. Открихме колекция от точно как да направим вашия портрет по -хладен, както и много по -привлекателен. Разбира се, в покупката, за да се случи това наистина, трябва да сте най -добрите приятели с Photoshop. Ако не сте страхотни приятели с Photoshop, можем да ви покажем няколко спретнати техники, за да разберете повече тази фантастична програма за редактиране. Мъдрото в това е, че тези ефекти не са толкова трудни за постигане, но резултатът е абсолютно ослепителен.
Урок за фотошоп:
Първият метод за персонализиране на вашия портрет е да създадете ясно изразена картина на профила като този.
1. Отличен портрет
Интересен портрет2. Обезцветен портрет, наистина, наистина готин!
Персонализирайте вашия портрет3. Имайте предвид Анди Уорхол?
Анди Уорхол Персонализиране4. Или можете да персонализирате портрета си така!
Персонализирайте вашия профил5. Мастилен портрет. Искрено, снимката ни напомни за видео на кралица.
Персонализиран портрет6. Акварелен портрет, толкова страхотен, колкото има!
Персонализиран портретен акварел7. Портрет на типография
Персонализирана портретна типография Това е казано, ние също бихме искали да добавим, че тези портрети трябва да изглеждат още по-добре на тениски! Просто повярвайте за това! Вашата сделка с тениска! Това не би ли било добро нещо!

0/5 (0 отзиви)

Дизайн на Хелоуин RedBubble за плакати, калъфи за телефон и стикери

RedBubble Хелоуин дизайни за отпечатъци, калъфи и стикери
Не само вие, които трябва да влезете в духа на Хелоуин с луд костюм, има и вашият скъпоценен iPhone, вашата колекция от стикери или любимия ви тип отпечатъци, които могат да обхванат дизайна на Хелоуин.
Най -страховитите и много оригинални дизайни са намерили релаксиращо място в Redbubble, които сякаш играят много добре играта на ужасите. Не знам как никога не съм наблюдавал този тъмен ъгъл на сайта, представяйки такива дизайни на Хелоуин като първия по -долу. Всичко е толкова завладяващо, като да те следваш из стаята. Това е просто гадно и може да ви накара да скърцате, но ми се струва завладяващо. Кажете ми какви са любимите ви от сайта и как се подготвяте за 31 -та нощ на октомври.

0/5 (0 отзиви)