Частни облекла с етикет, както и ефектът му в компанията за дрехи

Облеклата с лични етикети, както и ефектът му в бизнеса с дрехи
31/12/2018, публикувано от Alanic Global
Private Label Garments е основен модел в компанията за дрехи по целия свят. Той е свой начин, той значително е променил метода, който компанията за дрехи работи. В този начин на производство личните продукти за облекло за етикети се произвеждат от бизнес, който след това се предлага на пазара под етикета на още една компания. В рамките на бизнеса с гардероба тези дрехи са предимно продукти, които включват етикет, който е специален за конкретен магазин или линия от магазини. Продуктите за облекла могат да бъдат направени от вътрешните дизайнери, работещи с продавача или от някои външни производители.
Частна компания за облекла с етикети – точно как работи
Понастоящем има много фирмени фирми, които участват в производството на лични етикети за производство. Всъщност това е основен тип компания, практикувана от стартиращи предприятия. Производителите на лични лейбъли помагат на продавачите във фантастичен метод за персонализиране на своите колекции за облекла за определени групи клиенти с определени вкусове. Магазините често получават заявки за потребители за определен тип продукти, както и се опитват да успокоят купувачите си, като ги предлагат с конкретните видове дрехи, които искат. Те също така разкриват проучване на пазара, за да разберат нуждите на своите купувачи. Такива важни суровини се използват от производителите на лични етикети, за да се намерят с най -висококачествени продукти. Всъщност всеки тип дрехи за дребно на дребно разбира изключително добре, че производителите на лични етикети са най -добрият метод за придобиване на дрехи, които включват собственото им ясно докосване.

Частните дрехи за етикети са полезни за потребителите
Изборът да изберете лични дрехи за етикети също може да бъде фантастична благодат за всеки тип дрехи за дрехи. Тя позволява на магазина да представя на купувачите с висококачествени продукти за облекла с доста разходи ефективни цени в сравнение с продуктите, които се предоставят от признати марки, произвеждащи марки. Дори ако продуктите се предоставят без какъвто и да е вид отстъпки или отстъпки, човек може бързо да ги плати на цени на джобни приятелски. Това дава възможност на потребителите да получат много по -голям брой страхотни продукти с висококачествени облекла с точно същото разнообразие, което те ще трябва да плащат за по -скъпи марки. Именно поради тази причина личните дрехи за етикети са нещо, което се приема обикновено от самите потребители.

Реномиран личен производител на облекла с етикети USA може да ви представи продукти, които са с високи аспекти на великолепния стил, както и направени с най -добрите материи. Така че, ако искате да вземете тези дрехи за вашия магазин, тогава се свържете с личен дилър на облекла с етикети, който работи в близост до зоната на вашата компания.

Етикети:
Облекло за частен етикет
Производители на дрехи за частни етикети
Облекло за частни етикети
Производител на частен етикет за облекла
Производители на частни етикети

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Най -доброто работно облекло под 100 долара при продажбата на годишнината на Nordstrom 2022

Тази публикация се състои от партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!
Продажбата на годишнината на Nordstrom е достъпна за всички сега! Като напомняне, разходите за нови есенни продукти са временно маркирани, за да отпразнуват годишнината на Nordstrom – разходите ще се върнат обратно на 30 юли, когато продажбата приключи. Запасите се предлагат и отиват, тъй като хората връщат нещата, така че ние актуализирахме предишни статии с курсив, за да предложим разпродадени продукти (но ние запазихме връзката в такт в ситуация, която искате да проверите дали се върне).
Вярвахме, че ще закръглим няколко от нашите любими за работа под 100 долара … читатели, кои са вашите фаворити под 100 долара? Като цяло, какви са хитовете, както и пропускането за вас в продажбата?

На снимката по -горе: Полка точка / розова блуза / бял тройник / сив жилетка / черен жилетка
Обърнете внимание, че всичко, маркирано със звездичка, се предлага и в плюс размери, както и всичко, маркирано с A +, се предлага в неутрали.
Ето всички наши снимки от продажбата на годишнината от 2022 г. Nordstrom!
Жилетки за работа, както и играят под 100 долара

На снимката по-горе, $ 38- $ 79: Cropped Cardigan* / Long Cardigan* / Bobble Cardigan* / Boxy Cardigan / Long Cardigan*
Повишени основи за работа под 100 долара
Те не са изключително вълнуващи, но те съдържат основата на много работещи гардероби на жените – тези парчета може да са много по -скъпи от това, което обикновено плащате за тениски или какво ли още не, но много по -добрите материали, както и във форма Направете си заслужава цената. (Първият бял тройник особено получава тонове рецензент, като за непрозрачност, приспособяване, качество, както и така нататък.) (Също така: не бих се обадил на телефон тази суитчър за 38 долара изключително повишено, но това е тази, която получих в миналата година продажба че съм използвал тон.)

На снимката по-горе, $ 58-$ 89: Бял три четвърт тройник / коралов тройник / бато тий / скулптурен черупка / пуловер с кашмир

Модни върхове за работа под 100 долара
Има много отлични блузи, както и върхове, които трябва да има – точно ето няколко от нашите любими под 100 долара (всъщност всички те са под $ 60) …

На снимката по-горе, $ 28-$ 49: фронт на бутони / екологични / усукани отгоре* / Flutter ръкав / polka-dot*

На снимката по-горе: розов ръкав на трептене / екологичен вратовръзка* / розова качулка / розова шия на ръба* / бял пуловер

Рокли за работа под 100 долара
На снимката по-горе, $ 59- $ 89: Бургундия+ / тил / червено / екологично / черно
На снимката по-горе, $ 79- 99: Бургундия* / черен* / тропически печат* / тил / червен*

Най -добрите блейзери под 100 долара

На снимката ($ 79-$ 119): 1) Chevron 2) Plaid 3) Зеленикав кариран 4) Екологично 5) Pink Inspect 6) Двойно зърна каре

Панталони за работа в NSALE 2022

Някои от нашите дългогодишни любими (всички в рутинни, както и плюс размери!): Един (голям посетител предпочита миналата година)/две/три (любимото на Кат)/четири/пет (също този дългогодишен любим на посетителите!)

Най-добрите идеи за закупуване на дрехи за голф за успешни спортове

най-добрите идеи за закупуване на дрехи за голф за успешни спортове
11/12/2020, публикувано от Alanic Global
Всеки играч на голф разбира, както и цени стойността на удобните дрехи за голф. Разбираемо е вярно, че никога няма да обвинявате блузата си за отвратителен голф кръг, но не можете да отхвърлите, че много по -удобно се чувствате, толкова по -добре сте играта си.

Не трябва да се чувствате ограничени от движение свободно или да се биете с лепкави ръкави. В резултат на това, за да помогне на играчите да играят играта, един от изтъкнатите производители на голф облекла е измислил колекция от такива дрехи, които можете да разгледате. Проверете, за да разберете повече!

Стил
Въпреки истината, че комфортът винаги е приоритет, стойността на стила не може да бъде подценявана. Трябва да изглеждате отлично във всякакъв вид ситуация. Елегантните дрехи за голф ще ви накарат да се почувствате много по -уверени. Това показва, че някак стил дори може да подобри вашата игра.
Материал
Материалът, от който са направени вашите дрехи за голф, които трябва да ви доставят удобно разтягане. Следователно, ако се опитвате да намерите най -доброто, помислете за получаване на дрехи за голф, направени от полиестер, ликра, найлон, мерсеризиран памук, както и спандекс или смес от такива материи.

Управление на влагата
За да се чувствате комфортно, докато играете голф, тялото ви трябва да е сухо както по влажност, така и в топлина. Ето защо ще бъде умно да избирате дрехи с свойства на администриране на влажност. Потърсете функцията за „нечестиво“, тъй като тя ще осигури допълнителен комфорт на влажността. Независимо от това, имайте предвид, че не изисквате никакъв вид водоустойчиви имоти, ако играете в горещ, както и в слънчев сезон.
UV защита
Както знаете, слънцето може да проникне, както и да достигне до кожата, дори когато е покрито от дрехи. Ето защо, ако искате да се насладите на балансирана тренировка дори в слънчеви дни, има изискване за дреха с UV защита.

Alanic Worldwide · Най-добрите идеи за закупуване на дрехи за голф за успешни спортове
Дишане
Докато избирате дрехи за голф, е от съществено значение да се съсредоточите върху тези, направени от висококачествен материал за максимален въздушен поток вътре. Това ще ви позволи да играете с часове с максимален комфорт. Дишащият материал е особено жизненоважен за горещите летни дни.

Един от изтъкнатите създатели на спортни облекла е измислил колекция от дрехи за голф, които можете да разгледате. Собствениците на услуги на дребно, които желаят да инвестират в тях, могат да се свържат с един от изтъкнатите производители. Така че, изчакайте много повече, както и намалете поща до екипа за помощ днес!

Етикети:
Магазини за голф дрехи
Golf Barments Australia
Производители на голф облекла
Golf Barments USA
ГОЛЕН ОБЕЗИРАНЕ НА едро
Производители на спортни дрехи във Флорида
дистрибутори на едро на спортно облекло
Производители на спортни облекла
Производители на спортни облекла в Калифорния
Спортни тениски на едро
Спортни униформи на едро
Спортно облекло на едро
Производители на спортни дрехи на едро
Спортни облекла на едро в Джорджия

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Кафена почивка: Rocco Heat-чувствителна чанта за смяна на цветовете

Знаеш ли, че винаги харесвах пръстени за настроение. Така че, когато видях това много (много) много по -скъпа версия – в чанта, която има основна сила на задържане – в един от предпочитаните от мен цветове така или иначе – добре. Сега съм изкушен. Чантата на Duffel е 1150 долара в Neiman Marcus. Александър Уанг Роко, чувствително към топлината, променяща цветовата чанта с дъско от дъното
Тази публикация включва партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!
Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, програма за партньорски маркетинг, разработена да предложи на нас, за да отправяме такси, като се свързваме с Amazon.com, както и свързани сайтове.
Продажби на бележки за работно облекло за 9.23.22 (нашите любими с удебелен шрифт!):
Ann Taylor – 30% отстъпка от покупката ви (прилагат се изключения).
Amour Vert – продажба в края на сезона, до 50% отстъпка (чудесно за копринени блузи, както и за екологични дрехи).
Banana Republic-Полугодишни добри приятели и домакинство, 40% отстъпка от вашата покупка на пълна цена!
Фабрика Banana Republic-Полугодишни добри приятели и домакинство, 50% отстъпка от покупка!
J.Crew – Допълнителни 30% отстъпка от продажбата
J.Crew Factory – колкото 50% отстъпка от всичко; Всички деним 49,95 долара; Допълнителни 15% отстъпка от върхове, тениски и обувки
Loft – 50% отстъпка от каквото и да е, както и напълно безплатна доставка!
M.M. LaFleur – Спестете до 80%
NEIMAN MARCUS – Последна продажба на телефонни обаждания, колкото 75% отстъпка!
Nordstrom – Продажбата на лятото е включена! Спестете до 60% с 9/12
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, колкото 70% отстъпка!
Трик на Виктория-Спестете 40-70% на 1000-те стилове на продажба

Други продажби на бележки:
Бъфи – колкото 35% отстъпка от постелята си
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от предмети от последния шанс

Някои от най -новите ни съобщения точно тук в Corporette …
12 прости актуализации за офиса

Лесни методи, които трябва да имате предвид, за да вземете лекарствата си

Какво да закупите за работа в Ан Тейлър

Какви са вашите предпочитани телевизионни предавания за вдъхновение за работно облекло?

Страхотни преки пътища на Apple, за да ви помогнат на работа

Седмична актуализация на новините

като тези публикации? Спажете с нас в Twitter или Facebook – това е редактираната версия на това, което четем! (Също така туитираме, ако чуем за страхотна продажба с нашата емисия на Twitter Corporettedeals.) Можете също така да се съобразите с нас в Pinterest, както и в Instagram или от нашата RSS Feed.Travel закръгля някои продукти за вашата грижа за косата след ваканция.
Елитен Труонг съставя зарязани за нейните навици за грим, увереност, както и реакции на хората.
SmartBrief споделя идеи за нарушаване на тези лоши навици за представяне на PowerPoint.
New York Times споделя идеи на социален психолог за проектиране на сила.
Fortune съобщава за края на „само в кампуса, всички жени MBA програма“.
Ново над колумниста на законодателството Джил Суицер пише за избора на какъв тип законодателство искате да практикувате.
PopSugar Wise Living има идеи за работна среда за интроверти.
В NPR Нина Тотенберг споделя някои завладяващи лакомства от новата книга сестри в закона: Точно как Сандра Ден О’Конър, както и Рут Бадер Гинсбург отидоха в крайния съд, както и промениха света.
The Wall Street Journal разглежда нехирургичните възможности за неприятни проблеми с краката.
За вашия смях на седмицата, Racked ви носи няколко честни ризи за тренировка.

Наскоро в Corporettemoms … говорихме за това как точно се променят кариерата ни, както и приоритетите – или не – след като имаме бебе.
Кат сподели някои дрехи за работещи майки, включително някои основи на бременността, както и миещи се офис дрехи.

Пропуснахме ли нещо? Добавете ги тук или ги изпратете на news@corporette.com. Кажете благодаря на вас! Също така: Вие ли сте мама или майка? Не пропускайте актуализацията на новините тази седмица в Corporettemom. Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска маркетингова програма, създадена да предостави показатели за нас да отправяме такси, като се свързваме с Amazon.com, както и свързани сайтове.

Как да носите мотоциклетисти тенденции като модни момичета

как да носите тенденции на шорти за велосипеди като модни момичета – ако сте обърнали каквото и да е на модата в наши дни, ще знаете, че тенденцията за къси панталони е причинила доста доста Интернет хаос.

Как да стилизираме шорти за велосипеди
Шортите с велосипеди са много повече от основен гардероб за действително колоездене. Независимо дали ги носите с изрязана тениска или ги наслоявате под рокля, която е събрана или прибрана точно, за да разкриете вашите спандексни дъна, ние напълно одобряваме.

чрез @nicoleakhtarzad
чрез @SophiaRoe
чрез @ShopsuperStreet
чрез @pernilleteisbaek
чрез @pernilleteisbaek _
От небрежни и спортни комбинации до много по-облечени погледи, които може дори да носите през нощта, тоалетите на шортите на моторите, които сме закръглили, могат да направят всичко. UST по -долу, разберете какво наистина мислим за тенденцията и дали скоро ще скочим при възможността да ги изпробваме отново.

чрез @laurenegg
чрез @katcollings
чрез @double3xposure
чрез @annaflorencelaplaca
Как да носите мотоциклетисти тенденции като модни момичета
Как да стилизираме мотоциклетисти тенденции като модни момичета
Тенденция на мотоциклетни къси панталони от Джиджи Хадид

Пазарувайте стила:

Вижте също

Магазин и стил, пролетна мода, сватба
Сватбеният сезон е! Ето най -удобните тенденции за опашка за всеки тип рокля

Докладът за работното облекло във вторник: Роклята на Blazer Blazer

Нашите ежедневни доклади за работно облекло предполагат едно парче, подходящо за работа, на различни цени.
Виждах много повече и много по-двубойни блейзери, които се появяват в наши дни, но това със сигурност е първата рокля с двубой, която съм виждал. Тази рокля за без ръкави от Blazer от White Home Black Market е малко неочаквана, но все още е подходяща за офис за най-добрия офис.
Бих го сдвоил с изрязан блейзър от туид за много по-официален външен вид, но вярвам, че също ще изглежда отлично над тъканна костенурка.
Роклята е 170 долара, както и се предлага в рутинни размери 00–18, както и в малки размери 00–8 (с по -големи предлагани, за съжаление).
Тази градска модерна рокля се предлага в размери 14–22 (очаква се да бъде изпратена с 5/2). Той е в продажба за $ 77 (маркирано от $ 129) в Dian & Co.
Тази публикация включва партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!
Продажби на бележки за работно облекло за 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, колкото 70% отстъпка!
Neiman Marcus – Продажбата е в продажба, колкото 75% отстъпка!
Net-A-Porter-7000+ нови линии, добавени, колкото 80% отстъпка!
Nordstrom – 7000 нови марки за жени
Lo & синове – до 50% отстъпка!
На Mercer – Продажба на съоръжение за съхранение: до 60% отстъпка
Loft: Summertime Clearance: до 70% отстъпка от рутинните разходи
J.Crew-75 долара деним и много повече стилове за износване
J.Crew Factory-$ 40-$ 60 отстъпка от всичко; $ 10 отстъпка на всеки $ 50, които харчите

Други продажби на бележки:
Бъфи-спестявания от връщане към училище: до 15% отстъпка
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от предмети от последния шанс
Подмладяване – Продажба на жилищно пространство: до 30% отстъпка (читатели харесват осветлението им)

Тази публикация включва партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!
Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, програма за партньорски маркетинг, разработена да предложи на нас, за да отправяме такси, като се свързваме с Amazon.com, както и свързани сайтове.
Продажби на бележки за работно облекло за 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, колкото 70% отстъпка!
Neiman Marcus – Продажбата е в продажба, колкото 75% отстъпка!
Net-A-Porter-7000+ нови линии, добавени, колкото 80% отстъпка!
Nordstrom – 7000 нови марки за жени
Lo & синове – до 50% отстъпка!
На Mercer – Продажба на съоръжение за съхранение: до 60% отстъпка
Loft: Summertime Clearance: до 70% отстъпка от рутинните разходи
J.Crew-75 долара деним и много повече стилове за износване
J.Crew Factory-$ 40-$ 60 отстъпка от всичко; $ 10 отстъпка на всеки $ 50, които харчите

Други продажби на бележки:
Бъфи-спестявания от връщане към училище: до 15% отстъпка
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от предмети от последния шанс
Подмладяване – Продажба на жилищно пространство: до 30% отстъпка (читатели харесват осветлението им)

Някои от най -новите ни съобщения точно тук в Corporette …
Колко помощ имате в живота си?

Приказки от портфейла: Пари, както и приоритети

Ловът: най -добрите панталони с широки крака, които да носите, за да работите

C-Suite стил за жени: Точно как да надстроите гардероба си след промоция

Кое е най -скъпото нещо, което притежавате – както и го носите?

Неща, които никой не ви е казал за стартирането на собствената си линия за облекло за частни етикети през 2019 г.

Неща, които никой не ви е казал за стартирането на собствената си линия за облекло за частни етикети през 2019 г.
02/01/2019, публикувано от Alanic Global
Като се има предвид, че многобройните играчи скачат на сцената – пускайки своя собствена линия за облекло – многобройни пазарни новаци също се романтизират с тази идея в наши дни. Наистина, днес е много по -просто, отколкото преди няколко години. Съществуват обаче много предизвикателства по пътя, който многобройни мечтатели, които се стремят към „бързите богатства“, пренебрегват.
Планирате ли да скочите и в тази нарастваща лента?
Със сигурност можете да наберете един най-добър производители на частни облекла за ден на ден, да закупите персонализираната си едро утре и да стартирате вашата компания за по-малко от няколко седмици. Но за съжаление, не така работят нещата – поне днес, когато пазарът е толкова конкурентен и крайните клиенти са много по -взискателни от всякога.
В процеса има неща, които не знаете; неща, за които никой не ти е казал.

Завършването на „най -добрия“ производител на частен етикет не е лесно
Не само на фронта на дребно, но конкуренцията е твърда дори на пазара на едро. В последно време се наблюдава скок в броя на производителите на дрехи за частни етикети, базирани в САЩ. И всички твърдят, че са „най -добрите“ – дори новите участници в пазара. Изчистването на тази тълпа, за да намери всъщност добър дилър, е по -просто, отколкото направено, което изисква много повече от само няколко дни.
Така че, ако търсите добър персонализиран търговец на едро, трябва да бъдете много по -внимателни, когато проверявате тези многобройни компании. И с „повече“, ние предполагаме много. В края на краищата, по някакъв начин тя ще зависи от цялата ви компания.
Пазарът на дребно на дрехи е много по -сложен от това, което срещат нашите очи
Казването на конкуренцията на пазара на облекла е висока е малко неясна. Когато се изглежда много по -внимателно, нещата са много по -сложни, което се нуждае от по -добро разбиране и много информирани решения, за да удари перфектно всички акорди и да направи новата компания добър успех – ако не е великолепна.
Облеклото е разделено на множество ниши, които още повече имат под категории. Плюс това, клиентите също са разделени на толкова много различни групи с много разнообразна нужда, предпочитания и бюджет. Изравняването на нишите с най -добрата потребителска група и със собствените си лични предпочитания и компетентност е предизвикателство, което изисква значително време и много упорит труд.

Ценообразуването е много повече от само за маржа на печалбата, който искате да намалите
Ценообразуването е може би един от най -недооценените аспекти на пускането на нов магазин за дребно с дрехи – внимателно пренебрегвани. И вероятно това е най-съществената разлика между успешните играчи и не толкова успешните.
Картирането на техника на ценообразуване трябва да бъде един от най -добрите в списъка ви с приоритети. Но отново, подобно на всичко, всъщност „картографиране“ е трудно. За разлика от това, което многобройните начинаещи фактор, ценообразуването на вашите облекла е много повече от само за маржа на печалбата, който искате да намалите – и дори много повече от това, което искат вашите целеви клиенти; В крайна сметка, независимо от вашата ниша, всеки клиент иска да закупи на възможно най -достъпната цена. Сред множество други елементи включват анализ на стратегията на вашите конкуренти, текущите пазарни тенденции, бъдещите прогнози и икономическото състояние като цяло.
Разбира се, за новите продавачи, които искат да стартират собствена линия за облекло, може да има изобилие от други пазарни погрешни схващания, включително и за маркетинга. Така че планирахте ли да донесете собствена линия за дрехи на пазара, мислейки, че вече знаете всичко, което трябва да знаете, има вероятност, че може да грешите. Затова прекарвайте много повече време в планирането и вземането на решения. и наберете един от най -добрите производители на дрехи за частни етикети.

Етикети:
Производители на частни етикети
Облекло за частни етикети
Производители на дрехи за частни етикети
Производители на дрехи за частни етикети САЩ САЩ
продавачи на частни етикети
Търговски търговци на частни етикети

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Концепции за облекло за зимно облекло за 2015 г. с палто с облекчено гърне

2015 Концепции за зимно облекло с палто от облекло-такъв продукт за облекла като палто е едно от онези важни неща, които всяка дама трябва да притежава. Страхотното метеорологично състояние не е толкова далеч, така че е време да повярвате в интересното купуване на есен, както и за получаването на камилово палто, ако още не сте го получили.

Концепции за облекло за зимно облекло за 2015 г.
Снимка Джени Норис
Прекрасен Пепа
kenzas.se
фалшива кожа
Всички най -вероятно притежаваме скоби като рокля без ръкави, както и черна костенурка, но всички ние може да не мислим да ги сдвояваме. Всъщност е безрисков залог, че всички ние имаме неща, които седят в гардеробите си идеални тази секунда, които могат да се използват по много изведнъж елегантни начини-всички ни липсват е малка доза вдъхновение.

Atlantic-Pacific.blogspot.fr
www.happilygrey
www.brooklynblonde
www.barefootblonde
Wewore какво
Но преди да стартирате пазаруване, разгледайте нашата галерия по -долу много първо с бонбони за очи. Опитахме се да съберем най-добрите примери за стайлинг от дами от мода напред, така че може бързо да вземете външния вид, ако желаете.

theivorylane
Снимка с помощта на стил Snooper Dan
Снимка с помощта на модна вибрация
Снимка с помощта на Dvora Vogue UK
Снимка с помощта на преносим пакет

Основните модели за облекла от личните производители на облекла с етикети тази пролет

Основните модели на облекла от личните производители на облекла с етикети тази пролет
01/01/2019, публикуван от Alanic Global
С модификацията на сезоните обикновено не забравяме да помним съответно да обновяваме гардеробите си, което разбива синхронизирането в нашия външен вид, без да допълва сезона, преобладаващ. Освен магазините за търговия на дребно, които със сигурност имат хумористични колекции от дрехи всеки сезон, личните марки с етикети с етикети в крайна сметка са универсален вариант, тъй като те излизат с нови нови запаси с модификацията на сезоните, което подпомага модните жени, за да бъдат жени Приемете омагьосващите коефициенти в стил през цялата година. С пристигането на пролетта тази година има пламенно изискване да добавите някакво въртене към гардероба си, за да се гарантира, че не се оказвате странния, като не спазвате най -новите, както и най -новите модни акценти в световния моден начин сцена. Тази година и водещите производители на лични лейбъли в САЩ внесоха някои основни стилове, символизиращи жизнения сезон на пролетта. Да вървим, въпреки че:
Флорални акценти
Флоралите са моден модел, който идва всяка година, както и не се подразбира да отиде навсякъде поради яркото си, както и динамичната привлекателност. Следователно, флоралите са, когато през този сезон отново и личните марките за облекла с етикети са освежили своите пролетни колекции тази година, както и с дрехи, украсени наоколо с флорални щампи, както и мотиви, било то поли, върхове, рокли или блузи. Този сезон е особено цъфтящ с цветни модели и на панталони!
Игрив палацо
С класическите модели, които правят силно завръщане всеки сезон, Палацос или широките панталони с крака също отново влязоха в световната модна сцена с нов ръб. От отпечатани до обикновени блокиране на цветовете, Boho Trendy доста палацо може да се използва с върхове за изрязване за разходки през уикенда, както и по същия начин с пригодени блейзери за полиран полуформален поглед към компанията!

Квинтесентни ивици
Можете да ги харесате, не ги харесвате обаче не може да ги пренебрегне! Всъщност говорим за раираните модели на дрехите. Независимо дали е във фитнес центъра или на партито, широк до тесен, вертикален или хоризонтален, райета не само изобразява модерен външен вид, но също така и подпомага лесно да изглежда лесно по -тънък или по -обемно. Независимо дали е монохроми или цветни, известен производител на лични дрехи със сигурност осигурява специално място за ивици на различни парчета облекла.
Чис-кремообразни бели костюми
Поради моделите на пистата, показващи Classic White като един от приведените цветове на тази пролет, личните производители на лейбъли също са приели този цвят, както и въведоха модификация на официалната обличане със страхотни бели пристъпи за жени в много малко дизайни. Независимо дали е блейзър или с широки крака панталони, тези пристъпи могат да направят напълно моден чар на работното ви място!
Винтидж стил
Модата не се отнася до съвременните тенденции, а също така е за реколта Ageless Ensembles, които, когато разтърсиха типа на тялото на всяка жена! Винтидж стилизираните рокли с дължини на стрийминг, модерни разкрасявания, леки щампи, както и Metallic завършва ефективно се завръщат, както и личните предприятия за етикети примамват своите клиенти с тази класическа същност.
Предварителни поли за молив
Независимо дали става въпрос на нощта на среща или на кафето с добри приятели или дори на работното място, полите молив предлагат така необходимата женствена позиция на жените. От пипкови цветове на пружини до готини шарки, тези поли могат да се използват със стилни блузи или стилни тройници за най -грациозния силует.

Етикети:
Облекло за частни етикети
Производител на частен етикет за облекла
Производители на частни етикети в САЩ
Частни производители на облекла с етикети САЩ

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари