Плюсовете, както и минусите на петирането за работно облекло

Кои са най -добрите методи за получаване на работно облекло в магазина за икономии? Какви са плюсовете, както и минусите? Посетител JP се чуди:
Бих искал да видя мислите на някои хора за изписване. Маклемор изглежда го е популяризирал. В крайна сметка бях запален трифър през последната година. Тази седмица купих риза на Тори Бърч за 2 долара. Любопитно е да видите гледната точка на другите.
Страхотен въпрос, JP! Преди сме говорили за работно облекло на eBay, но не това (и сега може да е фантастично време да преразгледаме тази дискусия – моля, кажете ни, че предпочитаните от вас открива eBay в коментарите!). Разбрах, че в коментарите е имало доста голяма част от дискусиите за перифа, както и вярвам, че един посетител дори е създал свой собствен блог, за да каталогизира нейните изходни магазини. Адвокат/личен стил писател на блог Blue Collar Red Lipstick също е постоянен източник на мотивация – тя открива толкова много фантастични неща!

Obi Belt все още е най -добрият тенденция сега, проверете тези концепции как точно да ги стилизирате като моден аксесоар?

ecochicdesignaward.com

Не е по -скоро запознат с този моден аксесоар? Или обикновено виждаме в интернет или офлайн магазин, но не разбирате името? Това е колан на Оби! По принцип коланът OBI е широк колан за средна секция, който обикновено се използва при използването им с кимоно.

Въпреки това, сега многобройни модни влиятели правят някои разработки на OBI в аксесоари, които могат да се използват за ежедневни тоалети. Моделът на колан на OBI е персонализиран сега, така че е много по -носим за всички видове стилове. Така че дори и да не използвате кимоно, можете също да носите колан за OBI за различни поводи.

shopnewlook.com

Тъй като коланът на OBI все още е в тенденция сега през 2022 г., е трудно, ако не опитаме този модел на колан на OBI, както и да не смесите и да се съчетаем с други основни модни артикули. Разчитайте на нас, уникален дизайн ще осигури много по -отличен вид. Например, когато отидете в офиса с фундаментални работни дрехи, можете да носите колан на OBI, за да гарантирате, че модният ви стил е по -чист. Следващият начин, проверете тези понятия как точно да ги стилизирате като моден аксесоар!

FashionEditorials.com

elleuk.com

Александра Лап

Натурален колан за бельо на бельо obi

Черно бельо на Neza Studio

Бежов широк колан

New Viktor Sabo Special канадски ръчно изработен OBI

Кожен колан на Оби

Флорален колан за Оби

Стрепичен модел на петата, който ще видите навсякъде тази пролет

Стъпка на петата, която ще видите навсякъде тази пролет – отдавна сме фенове на далеч тук, но те могат да бъдат доста сложни да купите в това държава.

Модел на петата, който ще видите навсякъде тази пролет
Съобщавахме за тенденцията на Floss Heel за 2019 г., моделът на обувките в крайна сметка беше този, от който сме особено развълнувани. След месеци на хибернация под гъсти вълнени чорапи, както и тежки ботуши, най -накрая е време да оставим пръстите на краката си да излязат, както и в светлината! За това ще изискате доста педикюр, както и разкошен чифт сандали. Марката на обувките със средна цена произвежда прости, но мигновено разпознаваеми стилове с практични ниски токчета, както и скъпи изглеждащи цветни палитри.

Продължавайте да превъртате, за да видите, както и да пазарувате далеч обувките, както и как точно съвпадат с облеклото си с тях.

чрез Net-A-Porter
Via Moeez Ali
чрез колаж реколта
Sabina в Таня червено
Leia Sfez, използвайки далеч сандалите с ниска пета в Париж
Лея в сандалите на Таня
Жана Дамас, използващ далеч от обувките
@adenorah в сандалите на Везни
#Priankachopra, забелязана в сандала на Везни

Пазарувайте външния вид:

Вижте също

Магазин и стил, грижа за кожата
9 най-добрите парфюми с аромат на рози ще ви направят естетически миризми

Как да стилизирате облекло с ботуши тази есен

точно как да стилизирате облекло с ботуши тази есен – Първо, това ви помага простота в по -хладните месеци, без да натискате рокли до гърба на гардероба си или да подреждате, както и много слоеве .

Как да стилизираме облекло с ботуши тази есен
След като разходите вашите летни гали, галиващи се в очарователни сандали, както и в мулета с отворени пръсти, съжаляващата истина е, че е почти време да опаковате всичките си обувки за топло време. Въпреки това, ако някога има причина да аплодирате, всичко е невероятните есенни ботуши.

Отгоре намажете бялата си рокля с толкова възхитителна шапка за одобрена от есента Touch a la @lcbstyle
чрез byhilaryrose
чрез @stephanietrotta
чрез @lauraslittleLocket

чрез @a_southerndrawl
The Regan Boot Madewell
Един от одобрените от модните момичета методи за стилизиране на сдвояването е основна формула на рокля с суитчър с ботуши над коляното. Освен докато обувките могат да бъдат малко разкошни, чифт ботуши, които правят изявления, могат да закотвят дори най-лесното облекло за тази есен, така че първо инвестирайте парите си там.

Вижте също

Есенна мода, магазин и стил
Най -добрите рокли за събития, които можете да носите в есента

По -студено телефонно обаждане за по -уютни рокли! Предпочитаната ми комбинация от цветове над theg
Boot Caprice-High Boot
Състояние на студеното време CAPES Грижа за традиционния вид на @Merrittbeck

Coffee Break Stylish с вашето най -добро, както и Furry Buddy a la @peyton.baxter
Шиковете вашите колегиални класики a la @shortstoriesandskirts ‘Pencil пола, както и бели ботуши
Закрепване на цип
Съединете се в прекалено изкрито карирано пончо комбо грижи за @sweetandpetite_
Кожени ботуши от дантела
@Girly Glam Essentials на Sbkliving
Remi zip battle bootie
Ботуши с цип от пета
@Камила стилен, както и метална дръжка на Gabriellazacche, както и метална дръжка
Гейл – обувка, предлагана в Taupe Burnished, Black Burnished & Tan Burnished
@a_southerndrawl облекло за есен
Кожени ботуши с цип

25 Цитати за чар, които се докосват, насърчават, както и трайно вдъхновяващи

чували ли сте, че чарът е дълбок кожа? Ще бъдете изумени, когато разберете, че най-известните имена от света на красотата не вярват така! Любопитен? Проверихме нашата публикация, за да разберем за топ 25 charm Quotes на всички времена, които предефинират чара, както и наистина са вдъхновяващи!

Списък на Топ 25 Очарователни цитати за всички времена
Ето нашата колекция от най -незабравимите цитати за чар. Наслади се!

1. Мерилин Монро:
Тя е американска актриса, модел, както и певица, която до ден днешен има предвид за героите на „русата бомба“, които играе. Мерилин е един от най -известните сексуални знаци от 1950 г., чиито единствени съперници по отношение на популярността бяха Мики Маус, както и Елвис Пресли.
ММ се чувства …
„Несъвършенството е красотата, лудостта е блестяща, както и е много по -добре да бъдеш абсолютно възмутителна, отколкото абсолютно скучна.“
Просто ще покаже точно колко силна, както и прекрасна Мерилин Монро също беше в истинския живот!

2. София Лорен:
Италианската филмова актриса, както и певицата София Лорен се записва в актьорски уроци, след като влезе в конкурс за очарование. Тя започва своята филмова професия на 15-годишна възраст. Тя продуцира историята като първата актриса, спечелила Оскар за представление във филм на чужд език. Тя също е квалифициран пианист.

Думите на Лорен са един от най -вдъхновяващите цитати за красотата:
„Красотата е точно така, както се чувствате вътре, както и тя показва в очите ви. Не е нещо физическо. ”
Шапки към вас, г-жа Лорен, че е изразила тази мисъл за милиони долари!

3. Коко Шанел:
Френският моден дизайнер, както и бизнесдама, Коко Шанел е единственият моден дизайнер, който го направи в списъка на списание Time на 100 -те много видни хора от 20 век. Нейните модни дрехи до аромат, бижута, както и портмонета не са нищо по-малко от активи за типична Джейн за A-Lister.
Това е един от най-добрите цитати за очарование от нея, както и наистина е награден:

„Красотата, според мен, е да се чувстваш удобно в собствената си кожа. Това или червило за ритници. ”

5. Карл Лагерфелд:
Роден в Германия, както и със седалище в Париж, Карл Ото Лагерфелд използва множество шапки. Той е директор на художника-създаден от модния дом Chanel, както и на италианската марка Fendi. Бялата коса, черните слънчеви очила, както и изключително нишестените яки са неговите модни моди.
В лудостта има някаква техника според офертата на Карл, свързан с очарованието.
„Не харесвам обща красота. Няма чар без странност. ”
6. Салма Хайек:
Който не е почитател на мексиканската, както и на американската филмова актриса Салма Хайек сериозно, не е видял чар в пълната си форма. Изглежда, че Бог е работил извънредно, за да очертае издълбания погледи на Салма, както и изваяното тяло.
SH Take е един от най-обичащите цитати за красотата:
„Хората обикновено заявяват, че очарованието е в очите на гледащия, както и заявявам, че най -освобождаващото нещо за очарованието е осъзнаването, че сте гледачът.“
7. Рашида Джоунс:
Този певец на американски актьор Cum е участвал в комедийните сериали NBC Parks, както и в забавление, за което спечели важно признание. както и нейните асоциирани с очарование цитати?
„Усмивката със сигурност е едно от най -добрите чара за чар. Ако имате страхотно чувство за хумор, както и страхотен метод за живот, това е красиво. ”
[Също прочетете: най -добрите модни цитати]
8. Laetitia casta:
Тя е предположението? Жена – която в крайна сметка беше трик на Виктория от 1998 до 2000 г.
Тя предоставя един от най -добрите кавички за чар на всички времена:
„Истинският чар е да бъдеш верен на себе си. Това ме кара да се чувствам добре. ”
9. Кристи Турлингтън:
Когато знаете, тя представлява Maybelline, ще ви хареса още повече. Кристи е американски дизайн, който също направи кампанията на Калвин Клайн през 1989 г., както и 2014 г.
Кристи ни предоставя един от най -лесните цитати, свързани с очарованието:
„Искрено чувствам, че чарът най -вече идва отвътре.“
10. Зоуи Кравиц:
Американската актриса, певица, както и дизайн Зоуи Кравиц е дете на музиканта Лени Кравиц, както и на актрисата Лиза Бонет. Какво чувства тя за красотата?
„Красотата е, когато можете да оцените себе си. Когато ви харесва, тогава сте много красиви. ”
11. Миранда Кер:
Първият австралиец, който в крайна сметка беше трик на Виктория, се блъска от гордост от това, че е осигурил бебе на 9 май, тази година. Този чар ни предоставя един от най -милите цитати, свързани с очарованието:
„Увеличеният никога не може да бъде слънчоглед, както и слънчоглед никога не могат да бъдат роза. Всички цветя са прекрасни по свой начин, както и това също е като жени. Искам да мотивирам жените да приемат собствената си уникалност. ”

12. Конфуций:
Това, че е много известният инструктор в Китай, както и философът не спряха Конфуций да посочи нещо изключително валидно в идеята за красота:
“Всичко има красота, но не всеки го вижда.”
Кудо за него, че ни предостави още една перла на мъдростта.
13. Хенри Ролинс:
Този американски музикант,null

Докладът на TPS в сряда: Преплетено райе на туид яке

Нашите ежедневни отчети за TPS предполагат, че едно парче дрехи, подходящи за работа, на различни цени. Подобно на този номер на туид бит, който Кейт откри в продажба в Amazon. Да, розово е, но е тъмно розово, почти лилаво, което за мен показва, че можете да го носите през няколко сезона, като се предполага, че е подходящо за времето. Носете го със светлосиня блуза (Chambray за облечено облекло) или дори сметана или бяла рокля от обвивка или пола с молив-дори бих я пробвал с други пастели като бледо розово, мента или жълто. През есента опитайте с по -тъмно лилаво (тази рокля очевидно беше част от снимачната площадка), флот, тъмно изумрудено зелено или тъмен въглен (както е на снимката). Това е вид на изключителна продажба – беше 448 долара, сега маркиран до 188 долара (отговарящ на условията за Prime). Nanette Lepore преплита райета с туид яке PSST: Цената на продажбата скочи малко тази седмица, от $ 161 до $ 153 до настоящата цена, така че може да се промени отново скоро. Ето няколко избора на по-ниска цена (тук, тук, тук), както и няколко опции плюс размер (тук, тук, тук). Виждали ли сте отлично парче, което искате да препоръчате? Моля, изпратете имейл tps@corporette.com. (L-All) Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, програма за партньорски маркетинг, създадена да достави показатели за нас да отправяме такси, като се свържем с Amazon.com, както и свързани сайтове.

Тази публикация се състои от партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!
Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска маркетингова програма, създадена да предостави показатели за нас да отправяме такси, като се свържем с Amazon.com, както и свързани сайтове.
Продажби на бележки за работно облекло за 9.23.22 (нашите любими с удебелен шрифт!):
Ann Taylor – 30% отстъпка от покупката ви (прилагат се изключения).
Amour Vert-продажба в края на сезона, до 50% отстъпка (чудесно за копринени блузи, както и за екологични дрехи).
Banana Republic-Полугодишни добри приятели и домакинство, 40% отстъпка от вашата покупка на пълна цена!
Фабрика Banana Republic-Полугодишни добри приятели и домакинство, 50% отстъпка от покупка!
J.Crew – Допълнителни 30% отстъпка от продажбата
J.Crew Factory – колкото 50% отстъпка от всичко; Всички деним 49,95 долара; Допълнителни 15% отстъпка от върхове, тениски и обувки
Loft – 50% отстъпка от каквото и да е, както и безплатна доставка!
M.M. LaFleur – Спестете до 80%
NEIMAN MARCUS – Последна продажба на телефонни обаждания, колкото 75% отстъпка!
Nordstrom – Продажбата на лятото е включена! Спестете до 60% с 9/12
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, колкото 70% отстъпка!
Трик на Виктория-Спестете 40-70% на 1000-те стилове на продажба

Други продажби на бележки:
Бъфи – колкото 35% отстъпка от постелята си
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от предмети от последния шанс

Някои от най -актуалните ни статии тук в Corporette …
12 прости актуализации за офиса

Лесни методи, които трябва да имате предвид, за да вземете лекарствата си

Какво да получите за работа в Ан Тейлър

Какви са вашите предпочитани телевизионни предавания за вдъхновение за работно облекло?

Страхотни преки пътища на Apple, за да ви помогнат на работа

5 неща, които съм благодарен за тази година

тоалет: Използване на панталони от гардероб, дантела, помпи
Тъй като утре е Денят на благодарността, има толкова много неща, които съм благодарен за тази година. Споделяне на пет неща, които съм благодарен за тази година. С остаряването си, аз разполагам с повече стойност в разходите време с домакинството, както и хора, които имат значение. Лесно е да се увличате в живота, както и в работата; Важно е обаче винаги да отделяте време за тези, които обичате.
Има толкова много, че е благодарно за всеки ден, както и за тази година, както и отвъд мен съм благодарен за тях:
Благодарен съм за здравето: Наемането на член на домакинството с диагноза рак, което наистина беше плашеща новина, прави живота много смиряващ. Благодарен съм, че с това пътуване нашето домакинство е по -силно. Ние сме устойчиви!
Благодарен съм за моята Rainbow Inntant Nova. Последните две години да отида със загуба на бременност, както и след това да имам здрави, ме прави толкова благодарен. Нова донесе толкова много радост на нашето семейство. Тя наистина завършва нашето семейство.
Благодарен съм за моето домакинство, както и за затворени приятели. Благословен съм да имам прекрасен съпруг, син, дъщеря, родители, както и закони. Също така съм благодарен, че имам близки плетени добри приятели, които ме подкрепят, както и винаги са там с това пътуване, наречено живот. Да можеш да прекараш висококачествено време с хората, които харесват, е толкова и с повече. За това съм благодарен.
Благодарен съм хора, с които съм се занимавал, както и в момента работя. Пускането на блог, както и марка, отнема село, както и аз съм постоянно благословен да имам отличен екип, който вярва в мен, както и в марки/PR, които ми се доверяват на всеки проекти.
Благодарен съм за теб. Да, човекът, който чете това. За всички от вас, които ме подкрепят тази година, както и отвъд, аз съм благодарен и оценяващ.

За вечерята на Деня на благодарността, тази вечер с приятел. Ще използвам гардероба на гардероба на гардероба на анкара на тази икона. Това е уникално докосване до ваканционен вид на Деня на благодарността. Може да се облече нагоре или надолу в токчета или апартаменти. Хвърлете палто за мразовито време. Подобно на печат, както и стил с висока талия! Перфектен за прикриване на всички храни за благодарност, които смятам да ям. Може да се използва след празничния сезон.

За какво си благодарен?
За Деня на благодарността тази година ще се отправим към къщата на моя родител. Моята майка е най -добрият готвач. Наистина гледам напред към всички избори за храна, която майка ми се подготвя … нигерийският стил;). Уверете се, че инспектирате моята история в Instagram, за да видите какво е направила, както и всички нигерийски ястия.
Преди да се отправим към майка ми за вечеря на Деня на благодарността, обикновено наблюдаваме парада на Деня на благодарността на Мейси сутринта. Това е нашата забавна битова традиция. Тази година Нолан е развълнуван да гледа парада, тъй като неговият инструктор говори за това. За мен търся See See the Kalahari Resort Float, както и TLC, изпълняващ на своя поплавък.
Какви са вашите планове за Деня на благодарността?

Пожелавам ви на всички безрискови, както и щастлив Ден на благодарността !!!

Може да се насладите и на вас:

Перфектният комплект от две части, който да носите сега

Прост, но модерен метод за носене на цвят …

Основи на гардероба, които изисквате да имате сега

Пролетни цветове, развълнуван съм да опитам …

Знайте.

Регистрирайте се с вашия имейл адрес, за да получите новини, както и актуализации.

Първо име

Първо име

Първо име

Първо име

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Абонирай се

Благодаря ви, че се абонирате!

КАФЕНА ПЕЧЕЛЯ: Lendra Pump

Да, да: Всички ние разбираме, че харесвам страхотна лилава помпа. Харесва ми гладкият вид, както и сместа от велур, както и кожа (за да не се посочва нищо от технологията Adidas) в тези страхотни помпи на Rockport. Те също са на отлична продажба – те бяха 110 долара, но сега са маркирани до 55 долара в 18:00.com. (Има изключително подобна лилава пета на пейк-пръст за около същата цена. Както винаги, обаче, разбирайте вашия офис-пикап-пръстите не са правилни на всяко работно място.) Визуализираната помпа е 55 долара. Rockport Lendra Pump (L-3)
Тази публикация се състои от партньорски връзки, както и Corporette® може да прави комисионни за покупки, направени с връзки в тази публикация. За много повече подробности вижте тук. Кажете благодаря на вас много за вашата подкрепа!
Ние сме участник в програмата Amazon Services LLC Associates, партньорска маркетингова програма, създадена да предостави показатели за нас да отправяме такси, като се свържем с Amazon.com, както и свързани сайтове.
Продажби на бележки за работно облекло за 9.23.22 (нашите любими с удебелен шрифт!):
Ann Taylor – 30% отстъпка от покупката ви (прилагат се изключения).
Amour Vert-продажба в края на сезона, до 50% отстъпка (чудесно за копринени блузи, както и за екологични дрехи).
Banana Republic-Полугодишни добри приятели и домакинство, 40% отстъпка от вашата покупка на пълна цена!
Фабрика Banana Republic-Полугодишни добри приятели и домакинство, 50% отстъпка от покупка!
J.Crew – Допълнителни 30% отстъпка от продажбата
J.Crew Factory – колкото 50% отстъпка от всичко; Всички деним 49,95 долара; Допълнителни 15% отстъпка от върхове, тениски и обувки
Loft – 50% отстъпка от каквото и да е, както и безплатна доставка!
M.M. LaFleur – Спестете до 80%
NEIMAN MARCUS – Последна продажба на телефонни обаждания, колкото 75% отстъпка!
Nordstrom – Продажбата на лятото е включена! Спестете до 60% с 9/12
Saks Fifth Avenue – Дизайнерска продажба, колкото 70% отстъпка!
Трик на Виктория-Спестете 40-70% на 1000-те стилове на продажба

Други продажби на бележки:
Бъфи – колкото 35% отстъпка от постелята си
Парашут-Спестете до 40% отстъпка от предмети от последния шанс

Някои от най -актуалните ни статии тук в Corporette …
12 прости актуализации за офиса

Лесни методи, които трябва да имате предвид, за да вземете лекарствата си

Какво да получите за работа в Ан Тейлър

Какви са вашите предпочитани телевизионни предавания за вдъхновение за работно облекло?

Страхотни преки пътища на Apple, за да ви помогнат на работа

Бъдете най -добре облеченото сватбено събитие гост

това, което нося:
Рокля (тук, тук, тук/тук; подобни тук, много повече жълти рокли тук/) // обувки (тук, подобни тук; много повече тук) // чанта (тук/тук) // обеци (тук, като това тук )
Тази многостепенна рокля не е нищо друго, както и засилва истината, че жълтото е един от най -популярните цветове през лятото. Какво да не харесваш в жълтото; Той е жизнен, приповдигащ се, както и привлича вниманието. Има редица нюанси на жълто, които можете да носите, както и толкова много методи, за да го оформите това лято. Това със сигурност ще ви накара да се разделите на сватбено събитие, както и тази многостепенна рокля за ръба е шоу за шоу, която ще ви направи най -добре облечения сватбен гост.
Пазарувайте многоетажни рокли

< >

В момента JavaScript е деактивиран в този браузър. Реактивирайте го, за да видите това съдържание.

Може да се насладите и на вас:

Множеството търсени през лятното рокля за носене …

Как да се рокля за зимния сезон дата сега

Най -доброто празнично събитие със семейството

Как да изглеждате модерни за пролет …

знайте.

Посочете с вашия имейл адрес, за да получите новини, както и актуализации.

много първо име

много първо име

много първо име

много първо име

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Фамилия

имейл адрес

имейл адрес

имейл адрес

имейл адрес

Абонирай се

Кажете благодаря на вас, че се абонирате!