Цифрова писалка за грим: Безопасен и лесен начин да смесвате грима си

Те казват, че бъдещето е тук. От Hi-Tech Makeup до дрехи и обувки, всяко едно нещо се обръща към цифровизация. И най -значимото е, че стана толкова по -просто с тази дигитализация. Всичко е на една ръка разстояние и животът стана наистина лесен. Едно такова чудо в света на грима е писалката за дигитален грим. Въпреки че все още не е станал голям хит, писалката за цифрови грим всъщност ще революционизира начина, по който гледаме грима.
[Също така прочетете: Лесно покритие за грим за очи за видни очи]

Разработена от компания, наречена Mink и наречена Pen Makeup Pen, тази революционна писалка ще даде шанс на потребителите да смесват собствения си грим и да я използват. Вече няма да ви е необходим професионалист. Просто следвайте инструкциите и Voila, можете да направите някои наистина привличащи вниманието и професионален грим за глава.
Източник: dhgate.com Какво е тази цифрова писалка за грим?
Mink излезе с тази фантастична идея и стартира своята писалка за цифров грим през декември. Писалката за грим има много лесен стъпка по стъпка процес и всичко, което трябва да направите, е да следвате целия процес. Всъщност ще правите някакъв основен грим!
Преди да стигнем до всички невероятни неща, които може да направи писалката за цифров грим, ето малко обобщение за компанията, която го прави. Mink е първият принтер в света, който всъщност отпечатва грима (вземете всичките ми пари; вече не се нуждая от вас Sephora!). Най -просто казано, той може да направи снимката на всяко изображение и незабавно да го промени в носим цвят козметик. По този начин вашият телефон, видеокамера или лаптоп се превръща в неограничена пътека за очарование в джифи! Сега не е толкова много готино!

Източник: Deviantart.net [SC: MediaD]
Как работи писалката с цифров грим Mink?
Както обсъждахме преди, това е наистина много лесно. Потребителите ще направят снимка на цвета на грима, който искат, и след това ще го заредят в приложението за придружител на писалката. След това това приложение ще разгради цвета на точни нива на циан, магента и жълто. Но ето един улов- не можете наистина да създадете грим от най-добър въздух (ако това беше така, тогава щях да съм милионер със сигурност!) В допълнение към писалката, всеки потребител има прах за грим. Това, което трябва да направите, е да излеете малко прах, да поставите химикалката на норката на каквото и да е ниво на цветовете, от което се нуждаете за всеки, и след това просто боядисвате основата. Това е. Но също така ще ви е необходима допълнителна „смесване на среда“, за да превърнете праха в червило, гланц за устни или руж!

Източник: DeviantArt.NetThe PEN MINK MAKEUP ще даде на любителите на очарованието начин да смесват собствените си козметични продукти. Писалката ще позволи на всички свои потребители да изберат точно желания цвят и след това да създадат продукта в комфорта на собствения си дом. Те могат да изпробват различни нюанси и дори пигменти. И можете да отделите собствено сладко време, докато го правите!
[Също така прочетете: мини ръководство за контуриране на грим за различни форми на лицето]

Но трябва да имате предвид, че писалката всъщност е цифрово устройство и ще работи само когато се използва заедно с придружаващото му приложение за смартфони. Приложенията за iOS и Android са достъпни и можете да ги използвате, за да използвате писалката за цифров грим Mink. Потребителите също могат да изпратят своята снимка или всеки цвят на грима, който биха искали да пресъздадат. След това приложението ще възпроизведе цвета, като разруши нивата на жълто, пурпурно и циан, за да създаде основа. Страхотното е, че няма недостиг на неща, които можете да направите. Например, можете да излезете с различни течни продукти или можете също да създадете някои прахообразни продукти като очни сенки, руж, фондации, червила и други.
Източник: PermanentMakeUpbyTiara.com, ако сте блогър за очарование или чар наркоман или за този маниак за грим, тази цифрова писалка е само за вас! Вместо да инвестирате в постоянна писалка за грим, можете да закупите цифрова писалка за грим и да я използвате за безброй цели!