Разберете как точно да се отървете от белезите от Zit точно тук

тийнейджър – времето, когато сте разбрали най -много за тялото си, както и по същия начин, когато призракът на вашите пъпки ви порази, известен още като белезите от Zit .
Белези, Acnes, както и райони са типично явление през тийнейджърските години. Въпреки това няколко от нас също имат нещастието да бъдат измъчвани от белези от Zit много след нашите тийнейджърски години. Акнето за възрастни наистина не е кошмар, но реалност. За съжаление, те преследват няколко от нас дълго време.

Едно от най -търсените изречения в Google е „Как да се отървем от белезите от Zit?“ Белезите Zit могат да бъдат неприятно състояние, както и да се справим много по -добре с него, ние разгледахме мрежата, както и ви накарахме да спрете работното доказателство Естествени, както и създадени от човека методи за това как да се отървете от белези от Zit. Изборът за отстраняване на белези от Zit е много, както и вие трябва да изберете сами за себе си най -добрата техника за това.
Как да се отървете от белези от цит
1. Естествени методи за лечение на белег ZIT
Въпреки че има много продукти, чиято рутина използва помощ, за да се отърве от белези Zit, ние избрахме най -добрите няколко за вас.
Алое вера гел:

Алое Вера се разбира като кралица на лечебните растения. Този малък бит стъбло е пълен с някакъв чудотворен гел, който почти може да отстрани всякакъв тип болест. Използването на гела върху вашите белези от акне ще ги облекчи за определен период от време. Също така е изключително страхотен овлажнител, както и следователно ще ви помогне да поддържате кожата си здрава, както и гладка.

Лимонов сок:

Лимоновият сок е богат на антиоксиданти, както и от алфа хидрокси киселини или често се разбира като AHA. Ако сте проверили компонентите в повечето неща с перални, както и с кремове, ще видите, че те съдържат AHA. Аха се разбира, че съживя кожата, както и подпомага изсветляването на белези, както и Acnes на лицето. Просто улавете сока на лимон в памучна сфера, както и го забийте директно върху кожата си. Нека се пържи дълго време, както и пране. Повторете това лечение поне когато всеки ден. В края на седмицата ще видите подчертана разлика. Ако кожата ви е изключително чувствителна, както и предразположена към пробиви, не използвайте лимоновия сок директно върху кожата си. Разрелете го с малко вода, както и намажете памучната сфера в тази отвара, както и я използвайте върху кожата си.
Картофен сок:

Друг естествен продукт, който помага да се намали появата на белези от акне, е картофеният сок. За да използвате, просто нарежете картоф, както и разтрийте филийките върху кожата си. Оставете кожата ви да се накисне във влажността дълго време, както и след това да пера от кожата ви със страхотна вода. За най -добрите резултати повторете този процес поне два пъти седмично.

[SC: MediaD]
2. Кремове за белези от цит
Сега, когато разгледахме най -добрите естествени методи, за да се отървем от белезите от Zit, точно ето някои кремове, както и масла, които можете да купите, за да избледнеете, за да избледнеете на цици, както и акне.

Био масло:

Предпочитан култов продукт, Bio Oil е известен от това, че е силното си изявление върху самата кутия. Продуктът обещава да подобри тонуса на кожата, да намали белезите от акне, както и да намали появата на стрии. Ние ваучираме за декларацията за хиперпигментация, както и ако наистина искате да видите подобрение в структурата на кожата си, както и състоянието, със сигурност трябва да инвестирате в био масло.

Това са най -добрите ни снимки за най -доброто лечение на белези от акне. Имате избор и за естествено лечение! Така че можете да опитате както и да откриете кое работи най -доброто за вас!
Източник на изображения: Pinterest