Ръководство за момичета: Как да измервате размера на сутиена

Досега съм сигурен, че ще имате статистиката на над 80 процента жени, носещи сутиен с грешен размер при щракването на пръста ви. Може би сте се сблъскали и със ситуация, при която иначе фантастичното облекло изглеждаше ужасно върху вас, просто заради сутиен на Misfit. Днес ще се заемем с този проблем и ще ви разкажем много повече за това как да измервате размера на сутиена и различните му други аспекти. Останете свързани!

[Също така прочетете: Ръководство за бельо: бельо за вашия тип тяло]

Telltale признаци с грешен размер:
Преди да се задълбочим в идеален размер, нека първо да разберем какво не е наред с вашия сутиен. Носите ли идеалния размер или всъщност е несъответствие? Всъщност е доста основно, ако започнете да разпознавате няколко табели на Telltale като чашките, показващи някои бръчки, лента за езда нагоре, подложени на странични страни на гърдите, каишки, които продължават да се подхлъзват или сутиен, когато вдигнете ръцете си. Ако някой от тези проблеми ви пречи, е време да хвърлите старите си сутиени в кошчето и да пазарувате нови. Този път обаче измерванията на сутиен ще бъдат перфектни.
Източник: aahintimates.wordpress.Chery трябва да измерите?
Може да мислите защо трябва да знаете как да измервате размера на сутиена си. Да, съгласен съм, че е тромаво и трудно да се измери собственият си размер и не е нищо друго освен улов 22. Можете абсолютно да се обадите за годен експерт, който не само може да вземе вашите точни измервания, но и да ви помогне да регулирате размера на чашата или Размер на лентата според изискванията. Вашият размер обаче никога не остава същият и варира в зависимост от получаването или загубата на тегло, мускулите и различни други фактори. Дори и да не измервате сами, знанията ще ви помогнат да изберете идеалното, следващия път, когато отидете на пазаруване на сутиен!

Източник: Cosmopolitan.Chow да се измерва размерът на сутиена у дома:
Измерването на размера на сутиена е изкуство – а не наука! И това изкуство може да бъде овладяно с вашата практика. Как да разберете размера на сутиена представлява две стъпки: Измерване на размера на вашата лента и след това размера на чашата си.
За да разберете размера на вашата лента, вземете измервателна лента и я увийте около ребрата си. Сега го позиционирайте равномерно и директно под бюста си. Това е точното място, където остава вашата сутиен. В случай, че получите нечетен номер, закръглете го до следващия равномерен номер. Запишете номера както в паметта си, така и на някакво място под размера на заглавието – лента.

Източник: BigCommerce.com [SC: MediaD]
Сега стъпвайте с измервателната лента нагоре по гърдите си, така че лентата е около най -пълната част от бюста ви. Внимавайте, че лентата е безопасна и плътно, но не и стегната. Сега приспадайте размера на лентата от размера на бюста, за да получите размера на вашата чаша. Например, ако размерът на вашата лента е 32 и размер на бюста 35, разликата им ще бъде 3. Поради тази причина размерът на чашата ви ще бъде 35C. Запишете номера по подобен начин като размер на лентата като размер на чашата.

Звучи основно, а! Ако обаче лентата не е позиционирана, вероятно ще получите грешен размер за себе си. Следователно би било умно, ако измервате няколко пъти и се уверите, че всеки път удряте идеалния номер. С практиката ще получавате идеалните числа в един ход!
Източник: WikiHow.comAnedomes инструменти на ваше разположение:
Измерването на себе си изглежда доста нахално и след това изчислява и размера! Не изпадайте в паника и всички работи! Слава Богу за страхотен обмислен човек, имаме калкулатор с размер на сутиен и калкулатор на сутиен, за да свършим цялата упорита работа. И двете са достъпни онлайн и можете лесно да получите достъп до двете. Можете просто да вземете разпечатка на диаграмата и да я залепите, където и да е лесно достъпно за вас. Или още по -добре, просто захранвайте номерата в онлайн калкулатора и получете номера, който мига на екрана ви.