Възраждане на винтидж стил! Pin-Up Women Vector Pack

В Купете За да добавите изобретателност, съвременните стилове правят чар на различен тип източници. Сред тях има така наречения реколта стил или реколта, разбиран като период на 40-те. 50 -те … както и това нататък. Donno за вашата възраст, но този период ми е познат само със стари филми, стари реклами, както и най-важните, с някои стари снимки на пин-ап жена, които открих в стените на кафене в моя град. Откривам ги завладяващи, вдъхновяващи, както и ме накара да повярвам в онези дрожди години с други очи … чудя се точно как наистина биха живели там … Обзалагам се, Спомнете си чувства, за които никога няма да живея. Жените от този период (момичета за пин-а-а-а-а-а-ап) се замислят, атентат специален вкус към естетиката, както и голата им експозиция, изпробвана дори от онези времена, за да не се мисли само за сексуална, но обаче Само наслада за обществеността. Нашите дизайнери използваха въображението си, за да предложат нещо наистина различно, в стария, безкраен винтидж стил. С този пакет за вектори в винтидж стил те се опитаха да уловят красотата на този период, секс-жалбата за обществеността, елегантния еротичен тип атракция. Всички ние разбираме, че при експозиции на автомобили и камиони винаги присъстват горещи пилета, както и това просто прави цялото нещо много по -привлекателно.

Купувайки този вектор пакет, можете да направите работата си (от всякакъв вид вид, горещите пилета във форма в почти всякакъв тип търговски) се изправят, както и изглеждат наистина различни, уникални. Направете съвременни версии на тези пин-ап момичета, като смесвате стар стил със съвременния.

Кара ме да се чудя … че някой ден ще в крайна сметка е изкуство в реколта в стените на следващите поколения. Това е някак страховито, нали?

0/5 (0 отзиви)