Черна женска компания за пазаруване

, докато продължаваме да полагаме усилия да постигнем промяна, аз ви моля да направите практика да подкрепяте компаниите, собственост на чернокожи днес и винаги. Не би трябвало да е еднократно нещо; но непрекъснати усилия. Ето няколко чернокожи жени компания, която да пазарувате сега и след това. Имах удоволствието да работя с някои от тези жени и продължавам да подкрепям техните компании и други. Ако търсите начин да подкрепите черната общност сега и след това, вижте многото ми скорошни публикации тук. Не забравяйте децата. Докато научавате и подкрепяте, разгледайте книгите на тези деца, които празнуват черната култура и разнообразие. Ще правя видеоклип в YouTube някои от черните модни парчета в гардероба ми. Следете!
Черна женска компания на Shopchen Burkett: Chen Burkett парчета влива смели и цветни щампи. Проверете предишната ми публикация тук в едно от нейните парчета.

Brother Vellies: Търсене на забавни и отчетливи обувки, ще ги харесате. Със сигурност гледам различните им нюанси на голи помпи.
Иконен килер: Вероятно сте ме виждали в много погледи от килера на иконите. Тук нося една от техните популярни рокли тук.
За стил: базиран в Нигерия, но те се доставят в международен план. Техните парчета са уникални, забавни и смели. Носих няколко техните парчета, включително тази топ и жълта пола.

Лентата за устни: Ако сте ме следили, знаете колко много обичам смели червила. Обичам Lipbar ярки и смели червила. Те се продават в Target.

< >

OMA Етикетът: Наскоро открих етикета Oma и обичам Dainty Jewelries. Обичайте неговата простота.

Fe Noel: Носех една от техните оригинални колекции тук. Обичайте естетиката им!

Ханифа: Базирана в Балтимор. Те със сигурност са един, който трябва да проверите.

Sai Sankoh: Ако имате нужда от показване на спирки за лято или следваща ваканция, проверете ги. Имам тези кафтани.

Може да се насладите и на:

Как да носите дънки с висока талия

Какво да облека, за да работи тази есен …

Най -добрите летни върхове, които можете да носите …

Пролетни цветове съм развълнуван да опитам …

Знайте.

Регистрирайте се с вашия имейл адрес, за да получавате новини и актуализации.

Първо име

Първо име

Първо име

Първо име

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Фамилия

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Имейл адрес

Абонирай се

Благодаря ви, че се абонирате!