Декодиране на мода за печат на животни – Тази зима ще бъде диво и нахално на партитата

, нека да накараме главите да се обърнат този път на зимните партита, а не само със скъпи ансамбли или парчета от извлечения за блъскане, но с модни печат на животните . Но изчакайте, ние сме против жестокостта към животните от всякакъв вид и следователно би посъветвало и насърчавайки използването на всички неща. И така, ето няколко модни стила, които бихте могли да носите, и да накарате и главите да се обърнат.
[Също така прочетете: грим за окото за печат на животни]

Шиково модно облекло за печат на животни, които биха били грабители на очна ябълка на различни събития
Да, облеклото за печат на животни се завръща и с ръмженията и присмива на този път. За PYT, който иска да бъде нахален и шик и би искал мъжете да се прехвърлят над нейното изявление за стил, ето няколко диви варианта, от които да избирате.

Модерна коктейлна вечерна рокля
Ще бъдете призовани за различни събития и партита, когато зимните дни удариха пълното. Защо да обличате нормалното, когато бихте могли да имате нещо диво върху вас? Помислете по линиите на коктейлна рокля с печат на животни, помпи за краката, дълги висящи обеци и ретро коса!

За офис парти
Облечете се, за да впечатлите колегите си и шефа си или може би вашите клиенти, с диво докосване до вас през този празничен сезон. Това, което обичаме в отпечатаната от животни MIDI пола, е, че тя може да бъде сдвоена с изрязани върхове или върхове за изрязване, халтер или дори пеплуми. Завършете външния вид с дантелени токчета!

[Също така прочетете: зимни партита тоалети]

Топло и препечено
Ако искате видът да е минимален, докато парадирате с елегантните ви котлети и етническите износване или индо-западните числа, дръжте отпечатъците за краката и шията. Двойка леопардови ботуши Bearpaw и луксозен обемист шал прави трика!

Зебра отпечатъци
Черно -белите или зебрата отпечатъци са висококачествени изявления за парадиране и за да балансирате външния вид, да ви дръжте един елемент в плътни цветове. Например отпечатана пола от зебра, черен връх с пълен ръкав и черни гамаши с помпи или токчета!
[Също прочетете: съвременни африкански рокли за печат]

Секси романи, които се развихрят
Rompers сами по себе си са чувствено изявление за стил и когато има отпечатъци от дивата природа върху него, числото започва да кипи. Накарайте го да се спука над вашия стил и да изтръгне в ръцете си, носещ отпечатан живот, както е показано в колекцията на бански костюми Luli Fama 2015!

Диви по време на работа
Насочете се към среща на клиент и бих искал да поразете сделката, да се развихрите с отпечатъците си, които казваме. Sassy Zebra, отпечатани върхове под вашия офис костюм и с ботуши до коленете или помпите и токчетата ще накарат изявлението за стил!
[Също прочетете: отпечатъци и тип тяло]

Luxe Touch на Dolce & Gabbana
За дръзката булка, която би искала да покаже своята нахална страна на сватбения прием, тя можеше да се развихри и луксозно едновременно с номер на Dolce & Gabbana, за да парадира!

Рев с вашето модно изявление
Дивата природа не може да бъде ограничена и когато трябва да реве, го направете с нотка на животински щампи. Бели отгоре отгоре сдвоени с течаща леопардова отпечатана пола и червени прашки за краката- доста изявление за парадиране, което казваме! Благодаря ви Elisabetta Franchi Spring 2015 за идеята!
[Прочетете също: Печат на мода за печат]

Перфектното изявление за момичета вечер
За пореден път имаме достатъчно причини да вземем очни ябълки и този път да носите вдъхновение от модните седмици на 2014 г. Съчетайте ризата Cabi Fall ’14 McQueen с кожени панталони и елегантно леопардово яке.

Праскови и щипки в дрехи за печат на животни
Доста извън бит, но супер елегантно, за да подражаваме и стилизираме, можем да играем с праскови и щипки в дрехи за печат на животни през този празничен сезон. Сдвоете външния вид с възел за коса, както е показано, ботуши или токчета от мечка и луксозна декларация. Открихме този вдъхновяващ номер в колекциите на Marcobologna Fall Winter 2015-16 колекция Jαɢlαdy.

Съгласявайки тези криви
Плюс размера на жените и питите също изглеждат викови и горещи в отпечатъци от животни, а един от съветите за стил на печат на животни, които бихме искали да ви покажем днес, е с макси пола извън рамото. Плъзнете тези дебели ханша Ajanta и оставете косата си разхлабена!
[Също така прочетете: отпечатъци от животни – от ретро до дата]

Надяваме се, че сте харесали дивите щрихи, които ви показахме тук и как тоалетите за печат на животни могат да се носят, за да вземете и очни ябълки!
Източник на изображение: pinterest.com